KV evinizi eşinizi ve sizi yönetmeye çalışıyor mu

Ha kadının malinda yasayip bir de kadini temizlige mi cagirdiniz?

Yohhhhhk artik.

Sonra neden karışıyor diye sorguluyorsunuz.
Ya ben niye çağırayım kendi gekiyor yardıma benim adıma kararlar verdiği bir günden bir anı anlattım size sizde ne kadar yanlış anlamaya musaitsiniz yav

Ee onlar seni evden kovacak diye korkuyorsan yönetilmeye de razı olacaksin. Bir de lütfen yazı dilini düzel hiç bir şey anlaşılmıyor, evden atar diye korkuyorum cümlesine kadar okudum onu da zor bela okudum.

Evet benim kayınvalide kendini ana kraliçe zannediyor. İnşallah bu uykudan uyanır.

Kv nin evinde oturduğun sürece hiçbir şey yapamazsın.

Kadın almış fermanı yıllardır eline, siz ona vız gelir tırıs gidersiniz. Kocasını kukla etmiş sizi takar mı…

Sevgilim ailesi parası elinden alınan biri olsa onunla evlenmezdim.
Hadi evlendim oğullarına böyle kötü davranan her şeye karışan insanların evinde oturamazdım.
Sevgiliyken görmüşsünüz çoğu şeyi aslında.
Süpriz olmamış hiçbir şey.
Sonradan koyduğunuz mesafe de işe yarar umarım.

Eee git evinde otur burda konu açıp ağlayacağına.

Hem kv nin evi bişey diyemiyorum diye anlatmış… şimdi de benim evim var boş yapma diyor.

Size kv niz az bile yapıyor.
Ya siz sorunlunmusunuz evi var vericek her çocuğuna verdiği gibi bize de verdi bize yaptığını niye öbürüne yapmıyor diyorum asıl konu bu lütfen işinize geldigi gibi konusmayin

Ya siz sorunlunmusunuz evi var vericek her çocuğuna verdiği gibi bize de verdi bize yaptığını niye öbürüne yapmıyor diyorum asıl konu bu lütfen işinize geldigi gibi konusmayin
Sevgiliyken biliyormuşsunuz ya gururlu olup kendi evinizde oturup, evden kovulurum korkusuyla her şeyi yutmasaymışsınız. Ne seviyorsunuz ezim ezim ezilerek yaşamayı.

Sana takmış yapıyor.
Kocan da elinde çevirecek bir karakter ise kadın istedigi atı oynatıyor.

Bence sen sorunlusun. Kişi karşısındakine hakaret ederken aslında kendine eder bil istedim.

Evim var deyip kvnin evinde kendini ezikletme.

Asıl konu ne olursa olsun, çık git kendi evinde otur. Kocanı da ortaokul ergen hallerinden kurtarırsın.

Koca herif anasına sanane diyemiyor da peki efendim deyip üstünü değiştiriyor. Kv den tabi ki size istediği gibi davranır. Sorunun ne olduğunu anlayamadım mı, kocanın bi elinden tutup gezdirmiyor kv den…

Ben 5 yaşında ki oğluma istediklerimi yaptıramıyorum.

Son düzenleme:
Ya bı s.g seninle evlenecek olan kadının vay halineeee
Kendi evin varsa gidip onda otur, boylece kimsenin kovmasindan cekinmezsin, bununda yalan oldugu belli ya neyse dogru kabul edelim.

Kendini ifade edemeyen her insan gibi ilk daraldigin anda kufure basvuruyorsun, boyle birine temizlige gelen kv'ye de yazik.

Kufrettigin uye kadin, buraya erkekler uye olamaz.

Sevgiliyken de böyleymiş her şey. Ona rağmen evlenip, birde evlerinde oturarak yaşamayı bekliyordu acaba?

Sevgiliyken de böyleymiş her şey. Ona rağmen evlenip, birde evlerinde oturarak yaşamayı bekliyordu acaba?
Evet bile bile de evlenmiş…
Şimdi şikayet ediyor.

Hayır koca herif anası çıkar oğlum pantalonu diyor çıkarıyor, mont al oğlum diyor alıyor.
Tabi ki kadın kraliçe gibi istediği gibi davranacak.

Diğer oğulları kendini bilen, oturmuş kişilik ise yapamaz birşey yaptırmazlar.

Gözünün önündeki nedeni göremeyip bize kızıyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…