Eskiden her aksam eve gelmeden giderdi firinda calisiyor ekmek verip eve gelirdi gitmiyor artik benim gittigim zamanlar tek gidiyor haftada bir gidiyorum benSiz ustunuze düşeni yapın . Eşiniz yanlış yapıyor annesine karşı.
Niye kendi gitmiyor hem ?
Merhaba kizlar
Kv bu siralar rahatsiz sekeri tavan yapiyor yerse pestilleri uzumleri yapar tabi neyse kaynim abisini aradi anneyi arayin size cagirin gelsin size diye ben aradim gelmedi 3 gun boyunca ustuste aradim yine gelmedi esime kizmisti diye. Hastaneye goturduklerinde esim evdeydi hadi kalk bizde gidelim dedim yok ne gidecem dedi bisey demedim.Benim dun icin misafir gezmem vardi gidecektim esimde pazar aksami yemek yerken dedi ki sen yarin anneme gitsen dedim ama gezmem vardi benim diye,idare et daha dedi tamam dedim ama yuzum dustu konusmadim pek kendi geldi yanasti noldu niye moralin bozuk falan soylemedim gezmeye gitme anneme git dedim diye mi moralin bozuldu evet dedim sonucta kizi var iki bina arkasinda oturuyor o niye gelmiyor her seferinde ben gidiyorum. Bi sure konusmadi yataga girince sarildi uyuduk ben yine kalktim gittim hastadir diye aksam oldu esim geldi kv esime kizdi ne bicim insansin 3 gundur hastayim arayip sormuyorsun gelmiyorsun illa olunce mi geleceksin esim de sen bizi oldurmeden olmezsin dedi ciktik eve geldik tabi hala konusmuyoruz esimle esimin annesine o lafina bende kizdim sonucta annesi ama anlamadigim bisey var beni annesine gonderiyorsa aksam annesine o lafi neden soyluyor?
Kizlar kv nin herseyine ben kosuyorum misafiri temizligi hastaligi kizi olmasa tamam diyecem bu adam simdi neye kustu ben kustum diye mi kustu surat astim diye mi bi kac defa konusmaya calisti konusmadim ben mi hataliyim acaba
Fikirlerinizi merak ediyorum
Eskiden her aksam eve gelmeden giderdi firinda calisiyor ekmek verip eve gelirdi gitmiyor artik benim gittigim zamanlar tek gidiyor haftada bir gidiyorum ben
cunku kaynanam cok zor bir insan lafini sozunu bilmiyor esimi de anlamiyorum bana yarin git diyor aksam kendisi gelip o lafi soyluyorbence kayınvalidenizle ilişkinizi, direkt size yönelik bir durum olmadığı sürece eşinize göre belirlemeyin
sizin aranız nasılsa ona göre belirleyin
haftada bir gitmeniz normal de her misafirde, hastalıkta sizin koşmanız normal değil
daha doğrusu hastalık neyse de misafir hiç normal değil
kendi kızı neden gitmiyor?
kendi kızı ve oğlu neden böyle uzak duruyor annelerinden?
eltim yok gorumcem annesi hastayken bile gelmiyor isine hayatta gelmez kv deyle anlasmiyor cunkuAnnesine karşı fazlaca ilgisiz ve sert buldum eşinizi.
Sizde temizlik şu bu olaylarını diğer elti ve görümceleriniz ile sıraya koyabilirsiniz.
cunku kaynanam cok zor bir insan lafini sozunu bilmiyor esimi de anlamiyorum bana yarin git diyor aksam kendisi gelip o lafi soyluyor
eltim yok gorumcem annesi hastayken bile gelmiyor isine hayatta gelmez kv deyle anlasmiyor cunku
katılıyorumYa kvnin herşeyine koşmayın.
Ya da koşuyorsanız da eşinizin burnundan getirmeyin.
kaynanam gercekten gecimsiz biri herkesi kendinden sogutmayi basardiEşiniz annesine neden böyle ne yaşandı da hastalıkta bile aramıyor?
Ayrıca o gitmiyorsa sizi neden gönderiyor?
Siz hastalık neyse de misafire, temizliğe vs. koşmak zorunda değilsiniz ki..
aynen ama bi daha boyle bi durum olunca bu sekil davranmayacamKocanızın kuklası olmayın. Sizin planlarınızı bozacağına kendisi gitsin.
Eşiniz çok terbiyesiz ve vicdansız bir insan,allahım sen böylesini gösterme bana benim içim parçalandı. Geceler boyunca uykusuz kaldığım bir lokma yemedi diye benim de aç kaldığım evladım bu mu olacak!Merhaba kizlar
Kv bu siralar rahatsiz sekeri tavan yapiyor yerse pestilleri uzumleri yapar tabi neyse kaynim abisini aradi anneyi arayin size cagirin gelsin size diye ben aradim gelmedi 3 gun boyunca ustuste aradim yine gelmedi esime kizmisti diye. Hastaneye goturduklerinde esim evdeydi hadi kalk bizde gidelim dedim yok ne gidecem dedi bisey demedim.Benim dun icin misafir gezmem vardi gidecektim esimde pazar aksami yemek yerken dedi ki sen yarin anneme gitsen dedim ama gezmem vardi benim diye,idare et daha dedi tamam dedim ama yuzum dustu konusmadim pek kendi geldi yanasti noldu niye moralin bozuk falan soylemedim gezmeye gitme anneme git dedim diye mi moralin bozuldu evet dedim sonucta kizi var iki bina arkasinda oturuyor o niye gelmiyor her seferinde ben gidiyorum. Bi sure konusmadi yataga girince sarildi uyuduk ben yine kalktim gittim hastadir diye aksam oldu esim geldi kv esime kizdi ne bicim insansin 3 gundur hastayim arayip sormuyorsun gelmiyorsun illa olunce mi geleceksin esim de sen bizi oldurmeden olmezsin dedi ciktik eve geldik tabi hala konusmuyoruz esimle esimin annesine o lafina bende kizdim sonucta annesi ama anlamadigim bisey var beni annesine gonderiyorsa aksam annesine o lafi neden soyluyor?
Kizlar kv nin herseyine ben kosuyorum misafiri temizligi hastaligi kizi olmasa tamam diyecem bu adam simdi neye kustu ben kustum diye mi kustu surat astim diye mi bi kac defa konusmaya calisti konusmadim ben mi hataliyim acaba
Fikirlerinizi merak ediyorum
dogruyu soylemek gerekirse ciddi bi hastalik donemi gecirdim ailemden daha da cok yanimda oldu esim annesine karsi cok katilasti hemde o kadar duskunkenEşiniz çok terbiyesiz ve vicdansız bir insan,allahım sen böylesini gösterme bana benim içim parçalandı. Geceler boyunca uykusuz kaldığım bir lokma yemedi diye benim de aç kaldığım evladım bu mu olacak!
Siz elden ayaktan düşerseniz ilk işi sizi boşamak olur size de üzüldüm. Bence eşinize iyi ve hayırlı bir evlat olması için baskı uygulayın aynı şey sizin de başınıza gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?