- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Cnm izmir yada gaziantep olsa seni yönlendirirdim indirimde yaptırırdım ama Ankara da tanıdığım yok malesefTşk ederim cevabın için araştırıp gideceğim hamilelikte çok zor ağda yapmak bende korkuyorum açıkçası ankarada yaptıran var mı acaba
Ankara da canım kızlarda bir güzellik merkezi 500 olur dediNerede yaşıyorsun toplam500 e bitcekmiymis ne kadar gitcekmissin
Ütüleme yöntemi canım bir arastır istersen ben de yeni duydum çok etkili dedi güzellik uzmaniyeni yöntem dediğiniz ne oluyor arkadaşlar, ismi nedir? uygulaması nasıldır? cahil miyim ne :/
Senede 1 kez rütuş seansı gerekiyor diye biliyorum ben tekrar çıkmasın uzun vadede devam etsin diye bnm ablamda yaptırdı senin dediğin gibi oldu şimdi senede 1 rütuşa gidiyo kaymak gibi:))Zamanında ben lazer yaptırdım.Kv doğru demiş desem yeridir.Kanser kısmını bilmem ama benimki 1bucuk yıl gittikten sonra bitti sandım 1seneye yakın rahattım sonra yeniden çıkmaya başladı şuan gayet normal ağdayla alıyorum çünkü değil bitmek normale döndü.Üstelik öyle çok kılı tüyü olan bi kızda değilim.Hatta epilasyondan sonra bitti sandığım bacaklarım normale dönünce kurtuluş yok diye düzenli ağdaya gittim, ağda baya baya azalttı.Çok uzun süre almasam incecik incecik seyrek seyrek tüylerim oluyor.Boşuna uğraşmışım.Sonradan öğrendimki bu konuda yalnız değilmişim.Tanıdığım ve akrabalarım olmak üzere 3-4 kişi daha bi süre sonra yeniden çıktığını söyledi.
Senede 1 kez rütuş seansı gerekiyor diye biliyorum ben tekrar çıkmasın uzun vadede devam etsin diye bnm ablamda yaptırdı senin dediğin gibi oldu şimdi senede 1 rütuşa gidiyo kaymak gibi:))
Bende şuan gidiyorum bnm gittiğim yerdeki bayanda öyle dedi ablmda o şekilde yaptı senede bir muhakkak yapılması lazımmış ki hani sonuçta hormonlar çalışıyor ya tekrar güçlenmesin köklenmesinler diye bnm bittiğinde bende senede 1 defa mutlaka giderim yani o zaman uzun yıllar tüysüz fıstık gibi geziliyo ablamdan biliyorum yaz kış etek giyip beni deli ediyo:))Deme yaa.Bana hiç öyle bişey söylenmedi.Bitme garantili ödeme yaptım 1bucuk sene sonundada bitti.Bilmem kaç ay sonra işte yeniden tekrarladı bende kalakaldım.
makinenin markası ne söyleyebilir misiniz?Ne güzel kayınvalideniz uyarmış iyiliğiniz için.
Aynen çok kötü haberler geldi bu tür konularda ve doğru hepsi.
Hele ki hijyen konusu tam sıkıntı.
Ben kendim makinesini alıcam iyi bir markanın araştırdım yan etkisini gören yok.
Oraya verceğim paranın 2 katını makineye veririm hem daha uzun belkı senelerce kullanırım hemde temiz evimde annemle ikimiz kullanıcaz.
teşekkürler canım :) kv yi de götürün bence :)Ütüleme yöntemi canım bir arastır istersen ben de yeni duydum çok etkili dedi güzellik uzmani
O yaptirdi tekrar çıktı çünkü kıl kökleri çok güçlü :)teşekkürler canım :) kv yi de götürün bence :)
Annecim sen nasıl korunmamızı arzu edersen biz öyle korunalım demeliydiBenim KV geçen eşime soruyordu
Hap mi içiyor dedi
Esim de kızdı
Anne sen karıştırma oraları dedi
Ne kadar ayıp bir şey ya
Ona gore korunmak günahAnnecim sen nasıl korunmamızı arzu edersen biz öyle korunalım demeliydi
makinenin markası ne söyleyebilir misiniz?
Canım başta keşke söylemeseydin kayınvalidene ben dudak üstü yaptırdım tekrar çıkmadı şükür kanser sadece lazer ile alakası yok ki başta sağlıksız beslenme geliyor bence yaptır fiyatı uygunmuşKızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?