Burda ne kv konuları okuduk alışkınım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum gelinin hangi yöntemle korunacağına karışan kv modelinden sonra kıl tüy işine karışan kv ilginç gelmedi nedenseKızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Teyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydımBenim jinekoloğum bile ay o tüylere katlanılır mı diyor. Ben gençken yaptırmıştım. Hala çıkmadı. Arkadaşım doğum yaptı onda da çıkmadı. Avrupa da yaşayan arkadaşlar yazarlar birazdan. Ben çok memnunum. Tipik kv işte. Benimki de laf arasında aa ne günah demişti. Seninki daha moderniymiş :)))
Persephone çalışıyor musun? Yaptır kurtul bence. Nasılsa gidiyorsun gizliden ağdaya, aynı şey? Ağda karartıyor sanırım. Koltuk altımda kararma yapmıştı öncedenYine moden görüşlüymüş. Benim kocam gidip millete oranı buranı mı açıcan diye izin vermiyor. Ağdaya gidiyorum ama bilmiyor kendim alıyorum sanıyor.
Yine moden görüşlüymüş. Benim kocam gidip millete oranı buranı mı açıcan diye izin vermiyor. Ağdaya gidiyorum ama bilmiyor kendim alıyorum sanıyor.
Onu takmayın benceTeyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydım
Çalışmıyorum ama ay ay ödeyebilirim de anlaşılmasından çekiniyorum açıkçası :/Persephone çalışıyor musun? Yaptır kurtul bence. Nasılsa gidiyorsun gizliden ağdaya, aynı şey? Ağda karartıyor sanırım. Koltuk altımda kararma yapmıştı önceden
Acayip gerildi keşke söylemeden yapsaydım eşimde duydu soylediklerini inş vazgeçmez sözünden ağda cok zor benim icinBurda ne kv konuları okuduk alışkınım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum gelinin hangi yöntemle korunacağına karışan kv modelinden sonra kıl tüy işine karışan kv ilginç gelmedi nedense
lazer epilasyon yaptirdim bundan bir yil once acibadem hastanesinde 6 seanslik paket olarak.Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Arkadaşın lazer makinesiyle yaptım dersin :) ahaha vay be ne güzel yalan söyleyebiliyormuşum.Çalışmıyorum ama ay ay ödeyebilirim de anlaşılmasından çekiniyorum açıkçası :/
Aslında philips lumia falan satılıyor ama epilasyon merkezindeki kadar etkili olmaz gibi geliyor bana. 2 kere gittim ben lazere, ağdacı diyor senin 3 seans daha olsan biter tamamen. Aslında gitsem de olur düşündüm de adamın işi gücü yok benim tüylerimi mi takip edecekArkadaşın lazer makinesiyle yaptım dersin :) ahaha vay be ne güzel yalan söyleyebiliyormuşum.
Tşk ederim canimlazer epilasyon yaptirdim bundan bir yil once acibadem hastanesinde 6 seanslik paket olarak.
tekrardan bir hamilelik yasiyorum su an ve sanki ergenlige yeni giren kiz gibi bacaklarimin ust kisminda tuylenme oldu ama kil degil kesinlikle. ayrica benim 6 seanstan sonra ilave almam gerekiyordu seans ama alamadim.
onun disinda ailemde herkes yaptirdi, yeniden kili cikani gormedim.
avrupa'da da yasak degil; paris'te yasiyorum ve burada sadece epilasyon yapiliyor!
rica ederim. sikinti yapmayin, ayrica sizin kil tuy sorununuz kv'nizi alakadar etmez; onunla bu tur paylasimlara girmeyin, ne bilgi verirseniz karsinizdaki de o kadar karisma hakki bulur.Tşk ederim canim
Burdan yeni evlenecek olan kişilere sesleniyorum fazla özelé girip sorun yaşamayın laf arasında söyledim tepki vereceğini düşünmedim aramiz iyi olduğundan söyledim yaptırdığı mi söylememrica ederim. sikinti yapmayin, ayrica sizin kil tuy sorununuz kv'nizi alakadar etmez; onunla bu tur paylasimlara girmeyin, ne bilgi verirseniz karsinizdaki de o kadar karisma hakki bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?