• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv epilasyon hakkında ki düşüncesi.

derman

Gökkuşağı istiyorsan ;yağmura katlanmalisin.
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
5.017
1.608
698
Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?

Benim jinekoloğum bile ay o tüylere katlanılır mı diyor. Ben gençken yaptırmıştım. Hala çıkmadı. Arkadaşım doğum yaptı onda da çıkmadı. Avrupa da yaşayan arkadaşlar yazarlar birazdan. Ben çok memnunum. Tipik kv işte. Benimki de laf arasında aa ne günah demişti. Seninki daha moderniymiş :)))

Ben de yaptırdım lazer, hamile kalınca son üç seansa da gidemedim üstelik ama çok memnun kaldım,
Bacaklar ve koltuk altım bitti tamamen,
Genitalde de üç beş birşey kaldı, sorun olmuyor.
Doğumdan somra da tekrar çıkmadı çok şükür,
100% bitmese de tatmin edici oluyor

Kızlar 2 çocuğum var ve doğal olrak ağda zor oluyor bende bir epilasyon merkezini aradım ve fiyat aldım eşimle de konuştum yaptıralım dedi yeni yöntem 3 ayda bir 5 seyanssa kadar gidiyorsun 500 tl dedi kv dedim oda bana kimse memnun kalmıyor kıllar geri çıkıyor sende çok yok al kendin dedi kanser hastası falan olursan tedavi sonuç vermez avrupada yasaklandı dedi bende burda kı Hanimlara soruyorum yaptıran var mı memnun mu söyledikleri doğru mu?
Burda ne kv konuları okuduk alışkınım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum gelinin hangi yöntemle korunacağına karışan kv modelinden sonra kıl tüy işine karışan kv ilginç gelmedi nedense:KK8:

Benim jinekoloğum bile ay o tüylere katlanılır mı diyor. Ben gençken yaptırmıştım. Hala çıkmadı. Arkadaşım doğum yaptı onda da çıkmadı. Avrupa da yaşayan arkadaşlar yazarlar birazdan. Ben çok memnunum. Tipik kv işte. Benimki de laf arasında aa ne günah demişti. Seninki daha moderniymiş :)))
Teyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydım

Yine moden görüşlüymüş. Benim kocam gidip millete oranı buranı mı açıcan diye izin vermiyor. Ağdaya gidiyorum ama bilmiyor kendim alıyorum sanıyor.
Persephone çalışıyor musun? Yaptır kurtul bence. Nasılsa gidiyorsun gizliden ağdaya, aynı şey? Ağda karartıyor sanırım. Koltuk altımda kararma yapmıştı önceden

Teyzemin kızı 18 yaşında yeni çıkan yöntemle yapmış mis gibi olmuş bana da sen yaptır çocuklarla zor olur dedi bende araştırdım ve buldum bu merkezi kv kendi kuafordeki igneli olandan bahsediyor gereksiz gere gerildi ve kızdı galiba fiyatı fazla buldu yoksa aramiz iyiydi keşke paylasmasaydım
Onu takmayın bence

Persephone çalışıyor musun? Yaptır kurtul bence. Nasılsa gidiyorsun gizliden ağdaya, aynı şey? Ağda karartıyor sanırım. Koltuk altımda kararma yapmıştı önceden
Çalışmıyorum ama ay ay ödeyebilirim de anlaşılmasından çekiniyorum açıkçası :/

Burda ne kv konuları okuduk alışkınım artık hiçbir şeye şaşırmıyorum gelinin hangi yöntemle korunacağına karışan kv modelinden sonra kıl tüy işine karışan kv ilginç gelmedi nedense:KK8:
Acayip gerildi keşke söylemeden yapsaydım eşimde duydu soylediklerini inş vazgeçmez sözünden ağda cok zor benim icin

lazer epilasyon yaptirdim bundan bir yil once acibadem hastanesinde 6 seanslik paket olarak.
tekrardan bir hamilelik yasiyorum su an ve sanki ergenlige yeni giren kiz gibi bacaklarimin ust kisminda tuylenme oldu ama kil degil kesinlikle. ayrica benim 6 seanstan sonra ilave almam gerekiyordu seans ama alamadim.
onun disinda ailemde herkes yaptirdi, yeniden kili cikani gormedim.
avrupa'da da yasak degil; paris'te yasiyorum ve burada sadece epilasyon yapiliyor!

Ben lazer makinası alacaktım ama yeni yöntemde 3 ay da bir gidilince ve de fiyatı uygun sürede 40 dk dedi en fazla aklıma yattı gideceğim

Arkadaşın lazer makinesiyle yaptım dersin :) ahaha vay be ne güzel yalan söyleyebiliyormuşum.
Aslında philips lumia falan satılıyor ama epilasyon merkezindeki kadar etkili olmaz gibi geliyor bana. 2 kere gittim ben lazere, ağdacı diyor senin 3 seans daha olsan biter tamamen. Aslında gitsem de olur düşündüm de adamın işi gücü yok benim tüylerimi mi takip edecek :D

lazer epilasyon yaptirdim bundan bir yil once acibadem hastanesinde 6 seanslik paket olarak.
tekrardan bir hamilelik yasiyorum su an ve sanki ergenlige yeni giren kiz gibi bacaklarimin ust kisminda tuylenme oldu ama kil degil kesinlikle. ayrica benim 6 seanstan sonra ilave almam gerekiyordu seans ama alamadim.
onun disinda ailemde herkes yaptirdi, yeniden kili cikani gormedim.
avrupa'da da yasak degil; paris'te yasiyorum ve burada sadece epilasyon yapiliyor!
Tşk ederim canim

rica ederim. sikinti yapmayin, ayrica sizin kil tuy sorununuz kv'nizi alakadar etmez; onunla bu tur paylasimlara girmeyin, ne bilgi verirseniz karsinizdaki de o kadar karisma hakki bulur.
Burdan yeni evlenecek olan kişilere sesleniyorum fazla özelé girip sorun yaşamayın laf arasında söyledim tepki vereceğini düşünmedim aramiz iyi olduğundan söyledim yaptırdığı mi söylemem

Back