Kv den nefret ettim

Yoo
Cunku esimde gorusmuyor
Sen olmadan gidersem seni ezmiş olurum zaten bana deger verse huzurumu bozacak şeyler yapmazdı bosver dedi
helal olsun eşine. Benim eşim bana hak vermesine karşın vicdanı görüşmemesine felan el vermiyor . 1 gün aramaz ise hastayım oluyordum beni niye aramadın diye trip yapıyor kadin

helal olsun eşine. Benim eşim bana hak vermesine karşın vicdanı görüşmemesine felan el vermiyor . 1 gün aramaz ise hastayım oluyordum beni niye aramadın diye trip yapıyor kadin
Benım kaynanatörde sekerım yukseldı hastayım dıyor aglıyordu
Ama esımde ben gelene kadar benden once ambulans cabuk yetısır dur arıyım gelsin yolda yetısırım deyınce kayınvalıdem uzanınca gecer dıyordu

Erkek burda cok onemli
Annesını ezdırmesın ama esınıde ezdırmesın
Esınız boyle oldugundan kayınvalıdenız bundan güç alıyor

Görüşme en doğal hakkın eşinle konuş yanyana gelirseniz daha çok olaylar büyür gibi çünkü problemli bir bayan gerçekten insan torununu aglatırmı yaaa bu nasıl babaannelik

Görüşme en doğal hakkın eşinle konuş yanyana gelirseniz daha çok olaylar büyür gibi çünkü problemli bir bayan gerçekten insan torununu aglatırmı yaaa bu nasıl babaannelik
Eşim buna dedi ki anne belliki siz artık aynı evde yasayamassiniz gel sana ev kiralayalim bir elim üstünde olur hastalanirsan felan ilgileniriz dedi 2 oğlum var beni evinize sıgdiramiyorsaniz sürüm Haram olsun diyor öyle evlatlarına eziyeti olan bir kadın torununu mu sevecek

Fevri yazmis olabilirim yanlis anlamayin lutfen ama cocuk soz konusu olunca cok kiziyorum , her ne kadar dumana maruz birakmasaniz da cocugun sigara icilen evde olmamasi lazim , cocuk disardayken bile evde sigara icilmemeli cok cok zararli
Esiniz icin de pasif kalmayin , eger esiniz evladini dusunmiyorsa siz niye onun annesini dusunmek zorundasiniz? Yada esiniz sizi dusunmiyorsa siz neden annesini dusunuyorsunuz ? Zaten bu kadin esiniz sustugu icin cesaret alip bunlari yapabiliyor , esiniz azicik sert ciksa belki kuser gider ama inanin bi sure sonra size karsi davranislari duzelir , boyleleri iyilikten anlamiyor maalesef

Şimdiye kadar hak verdiğim tek kayinvalide konusu. Kadın saf kötü başka bir açıklaması yok bunun. Allah sabır versin. ne diyeyim tutuldum resmen.

Haklısın dikkatli ol allah yardımcın olsun

böyle konuları okuyunca annemi(kv) arayıp seni çok seviyorum diyesim geliyor ama utanıyorum. gerçi onu sevdiğimi davranışlarımla belli ediyorum oda öyle belli ediyor. sizin gibi kv olsa ne yapardım hiç bilmiyorum Allah sabır, kolaylık versin.

Böyle anneler olmasın ya cidden
Oğlunu seven anne böyle olmaz , olamaz
Biz de gelinimizi aman aman sevmeyiz ama kardeşimin eşidir, asla huzurları bpozulsun , ayrılsınlar mutsuz olsunla ristemem.
Kardeşim üzülse biz ne yaparız snr, ağzımızı açıp da tek laf etmeyiz ne geline ne de kardeşime.

İnş kv kendi kötülüğünde fesatlığında boğulur.

o inat ederse de kavgayı o zaman çıkarmak lazım işte

yani ben çok mu fevriyim sizler mi çok kibarsınız

dediğim üçüncü kez yapılmazsa benim içimden canavar çıkar
al benden de o kadar valla öyle bir canavar çıkar ki benim diyen yamacıma yaklaşamaz ne kadar pasifsiniz

Yokkk hiç öyle olurmu ev oğlunun para oğlunun çocuk oğlunun herşey oğlunun vallahi çok sinirlendim bu lafı o kadar çok duydumki delirme noktasındayım artık bazı insanlara gram işlemiyor vallahi terslemek laf söylemek yarabbi şükür diyip aynen devam ediyorlar

Onun silahiyla onu vuracaksiniz. Onun gibi oynayacaksiniz. Esiniz yokken yuzune dahi bakmayin. Esiniz varkende iyi davranin. Olurda esinize bisi derse. Esinizde size sorarsa inkar edin. Iyi davraniyorum diyin.

Onun silahiyla onu vuracaksiniz. Onun gibi oynayacaksiniz. Esiniz yokken yuzune dahi bakmayin. Esiniz varkende iyi davranin. Olurda esinize bisi derse. Esinizde size sorarsa inkar edin. Iyi davraniyorum diyin.
evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. eşimin yaninda da iyi davranamam ama yokmuş gibi davranırım ancak.

Bunca olaydan sonra hala annesini tutuyor olması çok garip. Tabiki annesiyle görüşecek atılmaz satılmaz ama bu kadar da anacı olunmaz. Ben olsam görüşmem evime gelince yüzüne bakmam.. hatta evime gelmesine müsade etmem. Çocuğa kadar garezi var bu kadının, çok meraklı ise gitsin anası ile yaşasın! Aynı benim babaannem arkasından dua bile etmiyorum!

eşime bende çok kızıyorum bu konuda ama annesiyle ters düşmeyi artik göze alamıyor ölür bir başına haberimiz bile olmaz diyor.

eşime bende çok kızıyorum bu konuda ama annesiyle ters düşmeyi artik göze alamıyor ölür bir başına haberimiz bile olmaz diyor.
O da kendince haklı diyorum ya annesi sonuçta. Ama tutup da eve getirmesin bı zahmet. Hamile kadınsn onunla mı uğraşacaksn. ? Kaç yaşında annesi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…