- Konu Sahibi hissikablelvuku
-
YooPeki eşin le hiç bu konuda sıkıntı yaşamiyor musun?
helal olsun eşine. Benim eşim bana hak vermesine karşın vicdanı görüşmemesine felan el vermiyor . 1 gün aramaz ise hastayım oluyordum beni niye aramadın diye trip yapıyor kadinYoo
Cunku esimde gorusmuyor
Sen olmadan gidersem seni ezmiş olurum zaten bana deger verse huzurumu bozacak şeyler yapmazdı bosver dedi
Benım kaynanatörde sekerım yukseldı hastayım dıyor aglıyorduhelal olsun eşine. Benim eşim bana hak vermesine karşın vicdanı görüşmemesine felan el vermiyor . 1 gün aramaz ise hastayım oluyordum beni niye aramadın diye trip yapıyor kadin
Eşim buna dedi ki anne belliki siz artık aynı evde yasayamassiniz gel sana ev kiralayalim bir elim üstünde olur hastalanirsan felan ilgileniriz dedi 2 oğlum var beni evinize sıgdiramiyorsaniz sürüm Haram olsun diyor öyle evlatlarına eziyeti olan bir kadın torununu mu sevecekGörüşme en doğal hakkın eşinle konuş yanyana gelirseniz daha çok olaylar büyür gibi çünkü problemli bir bayan gerçekten insan torununu aglatırmı yaaa bu nasıl babaannelik
Fevri yazmis olabilirim yanlis anlamayin lutfen ama cocuk soz konusu olunca cok kiziyorum , her ne kadar dumana maruz birakmasaniz da cocugun sigara icilen evde olmamasi lazim , cocuk disardayken bile evde sigara icilmemeli cok cok zararliçocuğunu onun dumanına tabiki maruz bırakmıyorum çıkartıyorum aşağı kata felan indiriyorum. kadın benim bundan rahatsızlığından zevk alarak uyarmama rağmen tekrarlamaya devam ediyor . Pasifligim konusunda haklısın bugüne kadar pasif kalmamın sebebi eşim yüzünden. fakat Bundan sonra bu durumu değiştirmek için fikrinizi almak için buraya yazdım zaten
Şimdiye kadar hak verdiğim tek kayinvalide konusu. Kadın saf kötü başka bir açıklaması yok bunun. Allah sabır versin. ne diyeyim tutuldum resmen.Ooo siz benim babanneyi anlatmissiniz. En guzeli ispatlamak.. ses kaydi, goruntu vs alip izletin esinize..yani benim babanne geldi 85 yasina her telefonda ne zaman geleceksiniz ben korkuyorum birsey yiyemiyorum cok hastayim kesin bu sene olurum vs vs ama Allahtan babam gecte olsa gordu gercek yuzunu..aleni bir sekilde bana birsey olursa bakmak zorundasiniz dedi ki bir cocugu daha var ve butun genclik yillarini onun cocuklarina bakip ev islerini yapmakla gecirmis. Neyse isin ozu esinize birsey soylemeyin sonucta annesi sizin kadar objektif olamaz ama ispatlama yoluna gidin. Terbiyesiz kadin ne ister milletin yuvasindan
Haklısın dikkatli ol allah yardımcın olsunEşim buna dedi ki anne belliki siz artık aynı evde yasayamassiniz gel sana ev kiralayalim bir elim üstünde olur hastalanirsan felan ilgileniriz dedi 2 oğlum var beni evinize sıgdiramiyorsaniz sürüm Haram olsun diyor öyle evlatlarına eziyeti olan bir kadın torununu mu sevecek
Böyle anneler olmasın ya ciddenKızlar konuya girmeden kv ile olan ilişkimi biraz anlatmak istiyorum.
eşim ile 12 yıllık birlikteliğimiz ve 5 yıllık evliliğimiz var. Flört döneminden beri eşimin annesinin normal olmadığını kötü niyetli bir insan olduğunu bilirim kaynimin ikinci evliliğini bitirmek için yaptığı oyunlardan dolayı ki ilk evliliğinin bitmesinin sebebi de kendisiymiş.
Eşim annesinin bu kötü huylarından dolayı beni hep uyarmış , dikkatli olmamı sınırımı koymamı söylerdi taki 2 yıl öncesine kadar.
2 yıl önce kayınpederim vefat etti ve kv şehir dışında evinde yalnız yaşamaya başladı. o dönem ben yeni doğum yapmıştım. Benim hamilelik döneminde kv nin tavırları bana karşı değişmeye başlamıştı zaten anlam veremiyordum.
kayınpederim cenazesinde sonra biz evimize döneceğim gün vedalasirken bana laf sokmalari başladı. anne yalnız kalma atla otobüse bize gel bizde de kal dedim onun için gerçekten üzülmüştüm. Oğlumun evine geleceğim zaman sana soracak değilim diye bir tepki vermişti. Cenazeden sonra sürekli telefonda eşime ağlamaya ölse kimsenin bilmeyeceğini, yalnız bırakıldığını ,yemek yiyemiyorum, kalbim ağrıyor vs felan demeye başladı ama hergün hergün... eşimde aklı annesinede kaldığından sürekli gelmesi için ısrar etti. gelip kalıp gitme lere başlaďi fakat evde beni sinir etmek için herşeyi yapıyordu.
her geldiğinde 20 günden aşağı kalmıyordu. geceleri kalkıp evimi karıştırmaya, telefon görüşmelerime karışmaya, giydiğime karışmaya , geceleri yatak odama pat diye girmelere, evdeki çok sevdiğim çiçeklere bilerek hergün su dökerek öldürmeye felan başladı. evde bebek var duyup uyarlama rağmen eşim yokken evin her yerinde sigara içiyordu.
bütün gün yemek yiyip kendine çok güzel bakarken eşim eve geldiğinde sofrada bişey yemeyip eşime yemek yiyemiyorum diye ağlıyordu .
Eşimde yaşlı böyle idare edeceğiz beni seviyorsan sende idare et ne olur sende belki 3 5 yıl yaşar demeye başladı .
bari uyar annemi yatak odama girmesin dediğimde bunu dersen biliyorsun kavga eder gider 6 ay telefonumu açmaz diyordu. hiçbir şekilde annesine müdahele etmiyordu.
En son kv 4 ay önce gelmişti yine bu tavırlarını sürdürdü ve sürekli çocuğuma oğlum beni bu evden kovsalar bile sırf seni görmeye gelirim ben vs demeye başladı. hiç saygısızlık yapmadan bu kadını ben hala idare ediyorum tabiki eşim için. ama onun gerçek yüzünü görmeme sebep olan olayda şöyle gelişti.
Oğlumu 1 saatliğine ona emanet eşiimle hastanede isimiz vardı döndüm oğlum ağlıyor odaya girdim bir başına kv de yan odada hint dizisi izleyip sigara içiyor. tam 15 dk sonra geldi torununa bakmaya aaa sen geldin mi diye şok oldu. benimde istemsiz olarak süratim düşmüş ,senin süratin niye düşük dedi yok bişey dedim,sonra gözlerini büyütüp sana dedim niye süratin düştü dedi, ses tonumu bozmadan bu kadar negatiflikten bu kadar herşeyime karişilmasindan hoşlanmadığını bu yüzden süratim düşüyor olabilir bende insanim nihayetinde dedim. tek dediğim bu ona 12 yıldan sonra.
odaya girip kapıyı vurdu. oğullarını arayıp bilet aldırdı. Eşim beni aradı biseymi oldu Annem niye apar topar gidiyor dedi anlattım böyle dedim artık sabrım yoruldu dedim. bu mevzudan değildir onun yine gidesi vardır dedi ( her zaman kavga çıkarıp giderdi cunku)
Şimdi ki durumumuz ise sürekli eşime telefonda ben senin o karın evdeyken bidaha gelirmiyim, senin karın beni evden kovdu, senin karın ruh hastası vs felan diyormuş hatta keşke onla evlenecegine onun kuzeniyle evlenseydin o daha güzeldi felan gibi laflar ediyormuş. Eşim biraz alkollü iken bana bunları söyledi. Benim Annem iyice zıvanadan çıktı yıllarca abimin yuvasını yıkmaya çalıştı olmadı şimdi bizi gözüne kestirdi diyor ama anneme de bir karşılık veremiyorum abimlede küstügü için benlede küserse hiç haber alamayız ondan diyor. gercekten de annesi her yıl bir oğluna en az 6 ay küser..
simdi de anneler gününde eşim sırf ailesiyle olmasın diye bu haftasonu gelmesen hakkımı helal etmem diye eşimi çağırmış. Eşim haftasonu şehir disina yanına gidecek. 3 aylık hamileyim o kadar stres oluyorum ki bu kötülüklere eşimde annesinin elinde maskara oldu.
iftiralarla kötülüklerle yuvami bozmaya çalışan bu kadını görmeye bile tahammülüm kalmadı. arkamdan bu kadar şey söyleyen kötü annesini belkide eşim alıp evime getirecek ne yapcam hiç bilemiyorum.
böyle bir kayinvalide ile eşinizi arada bırakmadan nasıl mücadele ederdiniz.
bu kadın elden ayaktan düşer, bayram olur seyran olur içimdeki bu nefreti kenara atıp nasıl bu kadınla aynı ortamda bulunurum artık bilemiyorum. eşimi bana karşı doldurmak için çağırıyor. eşime bunu dedim az önce ne kadar kötü niyetlisin dedi bana . çok ağrıma gitti. bu konularda tecrübesi çıktı olanlar bana bu akıl versin.
al benden de o kadar valla öyle bir canavar çıkar ki benim diyen yamacıma yaklaşamaz ne kadar pasifsinizo inat ederse de kavgayı o zaman çıkarmak lazım işte
yani ben çok mu fevriyim sizler mi çok kibarsınız
dediğim üçüncü kez yapılmazsa benim içimden canavar çıkar
Yokkk hiç öyle olurmu ev oğlunun para oğlunun çocuk oğlunun herşey oğlunun vallahi çok sinirlendim bu lafı o kadar çok duydumki delirme noktasındayım artık bazı insanlara gram işlemiyor vallahi terslemek laf söylemek yarabbi şükür diyip aynen devam ediyorlarŞu lafa nasıl sinir oluyorum anlatamam.Keşke deseydin " orası oğlunun olduğu kadar benimde evim.Tabiki geleceğin zaman bana soracaksın" Acısı olan kadın o laf sokmayı düşünmez.Madem o laf sokuyor cevabınıda alacaktı.Hiç yüz vermeyin ne eşinize ne annesine.Sende söyle eşine sen beni çocugumuzu ve karnımdaki çocugumuzu bırakıp gidersen kusura bakma bende buraya kadarmış der giderim sen bilirsin karar senin de.
Onun silahiyla onu vuracaksiniz. Onun gibi oynayacaksiniz. Esiniz yokken yuzune dahi bakmayin. Esiniz varkende iyi davranin. Olurda esinize bisi derse. Esinizde size sorarsa inkar edin. Iyi davraniyorum diyin.Kızlar konuya girmeden kv ile olan ilişkimi biraz anlatmak istiyorum.
eşim ile 12 yıllık birlikteliğimiz ve 5 yıllık evliliğimiz var. Flört döneminden beri eşimin annesinin normal olmadığını kötü niyetli bir insan olduğunu bilirim kaynimin ikinci evliliğini bitirmek için yaptığı oyunlardan dolayı ki ilk evliliğinin bitmesinin sebebi de kendisiymiş.
Eşim annesinin bu kötü huylarından dolayı beni hep uyarmış , dikkatli olmamı sınırımı koymamı söylerdi taki 2 yıl öncesine kadar.
2 yıl önce kayınpederim vefat etti ve kv şehir dışında evinde yalnız yaşamaya başladı. o dönem ben yeni doğum yapmıştım. Benim hamilelik döneminde kv nin tavırları bana karşı değişmeye başlamıştı zaten anlam veremiyordum.
kayınpederim cenazesinde sonra biz evimize döneceğim gün vedalasirken bana laf sokmalari başladı. anne yalnız kalma atla otobüse bize gel bizde de kal dedim onun için gerçekten üzülmüştüm. Oğlumun evine geleceğim zaman sana soracak değilim diye bir tepki vermişti. Cenazeden sonra sürekli telefonda eşime ağlamaya ölse kimsenin bilmeyeceğini, yalnız bırakıldığını ,yemek yiyemiyorum, kalbim ağrıyor vs felan demeye başladı ama hergün hergün... eşimde aklı annesinede kaldığından sürekli gelmesi için ısrar etti. gelip kalıp gitme lere başlaďi fakat evde beni sinir etmek için herşeyi yapıyordu.
her geldiğinde 20 günden aşağı kalmıyordu. geceleri kalkıp evimi karıştırmaya, telefon görüşmelerime karışmaya, giydiğime karışmaya , geceleri yatak odama pat diye girmelere, evdeki çok sevdiğim çiçeklere bilerek hergün su dökerek öldürmeye felan başladı. evde bebek var duyup uyarlama rağmen eşim yokken evin her yerinde sigara içiyordu.
bütün gün yemek yiyip kendine çok güzel bakarken eşim eve geldiğinde sofrada bişey yemeyip eşime yemek yiyemiyorum diye ağlıyordu .
Eşimde yaşlı böyle idare edeceğiz beni seviyorsan sende idare et ne olur sende belki 3 5 yıl yaşar demeye başladı .
bari uyar annemi yatak odama girmesin dediğimde bunu dersen biliyorsun kavga eder gider 6 ay telefonumu açmaz diyordu. hiçbir şekilde annesine müdahele etmiyordu.
En son kv 4 ay önce gelmişti yine bu tavırlarını sürdürdü ve sürekli çocuğuma oğlum beni bu evden kovsalar bile sırf seni görmeye gelirim ben vs demeye başladı. hiç saygısızlık yapmadan bu kadını ben hala idare ediyorum tabiki eşim için. ama onun gerçek yüzünü görmeme sebep olan olayda şöyle gelişti.
Oğlumu 1 saatliğine ona emanet eşiimle hastanede isimiz vardı döndüm oğlum ağlıyor odaya girdim bir başına kv de yan odada hint dizisi izleyip sigara içiyor. tam 15 dk sonra geldi torununa bakmaya aaa sen geldin mi diye şok oldu. benimde istemsiz olarak süratim düşmüş ,senin süratin niye düşük dedi yok bişey dedim,sonra gözlerini büyütüp sana dedim niye süratin düştü dedi, ses tonumu bozmadan bu kadar negatiflikten bu kadar herşeyime karişilmasindan hoşlanmadığını bu yüzden süratim düşüyor olabilir bende insanim nihayetinde dedim. tek dediğim bu ona 12 yıldan sonra.
odaya girip kapıyı vurdu. oğullarını arayıp bilet aldırdı. Eşim beni aradı biseymi oldu Annem niye apar topar gidiyor dedi anlattım böyle dedim artık sabrım yoruldu dedim. bu mevzudan değildir onun yine gidesi vardır dedi ( her zaman kavga çıkarıp giderdi cunku)
Şimdi ki durumumuz ise sürekli eşime telefonda ben senin o karın evdeyken bidaha gelirmiyim, senin karın beni evden kovdu, senin karın ruh hastası vs felan diyormuş hatta keşke onla evlenecegine onun kuzeniyle evlenseydin o daha güzeldi felan gibi laflar ediyormuş. Eşim biraz alkollü iken bana bunları söyledi. Benim Annem iyice zıvanadan çıktı yıllarca abimin yuvasını yıkmaya çalıştı olmadı şimdi bizi gözüne kestirdi diyor ama anneme de bir karşılık veremiyorum abimlede küstügü için benlede küserse hiç haber alamayız ondan diyor. gercekten de annesi her yıl bir oğluna en az 6 ay küser..
simdi de anneler gününde eşim sırf ailesiyle olmasın diye bu haftasonu gelmesen hakkımı helal etmem diye eşimi çağırmış. Eşim haftasonu şehir disina yanına gidecek. 3 aylık hamileyim o kadar stres oluyorum ki bu kötülüklere eşimde annesinin elinde maskara oldu.
iftiralarla kötülüklerle yuvami bozmaya çalışan bu kadını görmeye bile tahammülüm kalmadı. arkamdan bu kadar şey söyleyen kötü annesini belkide eşim alıp evime getirecek ne yapcam hiç bilemiyorum.
böyle bir kayinvalide ile eşinizi arada bırakmadan nasıl mücadele ederdiniz.
bu kadın elden ayaktan düşer, bayram olur seyran olur içimdeki bu nefreti kenara atıp nasıl bu kadınla aynı ortamda bulunurum artık bilemiyorum. eşimi bana karşı doldurmak için çağırıyor. eşime bunu dedim az önce ne kadar kötü niyetlisin dedi bana . çok ağrıma gitti. bu konularda tecrübesi çıktı olanlar bana bu akıl versin.
evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. eşimin yaninda da iyi davranamam ama yokmuş gibi davranırım ancak.Onun silahiyla onu vuracaksiniz. Onun gibi oynayacaksiniz. Esiniz yokken yuzune dahi bakmayin. Esiniz varkende iyi davranin. Olurda esinize bisi derse. Esinizde size sorarsa inkar edin. Iyi davraniyorum diyin.
Iyi davranin derken sunu demek istedim. Daha onceden davrandiginiz gibi davranin. Esiniz yokken yuzune bile bakmayin.evet bende böyle yapmayı düşünüyorum. eşimin yaninda da iyi davranamam ama yokmuş gibi davranırım ancak.
eşime bende çok kızıyorum bu konuda ama annesiyle ters düşmeyi artik göze alamıyor ölür bir başına haberimiz bile olmaz diyor.Bunca olaydan sonra hala annesini tutuyor olması çok garip. Tabiki annesiyle görüşecek atılmaz satılmaz ama bu kadar da anacı olunmaz. Ben olsam görüşmem evime gelince yüzüne bakmam.. hatta evime gelmesine müsade etmem. Çocuğa kadar garezi var bu kadının, çok meraklı ise gitsin anası ile yaşasın! Aynı benim babaannem arkasından dua bile etmiyorum!
O da kendince haklı diyorum ya annesi sonuçta. Ama tutup da eve getirmesin bı zahmet. Hamile kadınsn onunla mı uğraşacaksn. ? Kaç yaşında annesi ?eşime bende çok kızıyorum bu konuda ama annesiyle ters düşmeyi artik göze alamıyor ölür bir başına haberimiz bile olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?