- Konu Sahibi hissikablelvuku
-
Anlamıyorsa sözlü anlat .. sen sinir krizleri geçireceğine o geçirsin ..zaten artık içimden gelen de bu .. konuşmam bile onunla ama bundan anlayacak biri değil gibi
çocuğunu onun dumanına tabiki maruz bırakmıyorum çıkartıyorum aşağı kata felan indiriyorum. kadın benim bundan rahatsızlığından zevk alarak uyarmama rağmen tekrarlamaya devam ediyor . Pasifligim konusunda haklısın bugüne kadar pasif kalmamın sebebi eşim yüzünden. fakat Bundan sonra bu durumu değiştirmek için fikrinizi almak için buraya yazdım zatenYukarida bir arkadas yazmid , cocuk aglarken siz kiyafetinize karismasindan mi bahsettiniz? Ben yikardim ortaligi kapiyi da gosterir gule gule derdim , hickimse benim evladimdan degerli degil benim icin , ister kocamin anasi olsun ister kendi anam..
Yok oyle bir dunya , hele bide evde sigara icecek
Ben sizi cok pasif buldum , kaynananiz normal degil ama sizin pasifliginiz de normal degil
ışte bir
kere ona
o kadar garip ki sigara ictigindede çiçekleri suladigindada her seferinde uyarmama rağmen ben yokmusum gibi kendi eviymiş gibi gündüzleri böyle davranıyor. çileden çıkarmak için. tamam kızım dikkat ederim gibi bir laf yok. eşimde bu sigara konusunda felan çok uyardı ama benim hassas noktalarını keşfetti ya hiç düzeltmedi kendini
Peki eşin le hiç bu konuda sıkıntı yaşamiyor musun?Aynı benım kayınvalidem
Bu sebeple 2 senedır hıc gorusmuyorum bayramda bıle
Ne ölüme ne dirime...
Baska turlu kurtuluş olmuyor
Şu lafa nasıl sinir oluyorum anlatamam.Keşke deseydin " orası oğlunun olduğu kadar benimde evim.Tabiki geleceğin zaman bana soracaksın" Acısı olan kadın o laf sokmayı düşünmez.Madem o laf sokuyor cevabınıda alacaktı.Hiç yüz vermeyin ne eşinize ne annesine.Sende söyle eşine sen beni çocugumuzu ve karnımdaki çocugumuzu bırakıp gidersen kusura bakma bende buraya kadarmış der giderim sen bilirsin karar senin de.Oğlumun evine geleceğim zaman sana soracak değilim diye bir tepki vermişti.
Al benden de o kadar.o inat ederse de kavgayı o zaman çıkarmak lazım işte
yani ben çok mu fevriyim sizler mi çok kibarsınız
dediğim üçüncü kez yapılmazsa benim içimden canavar çıkar
bu kadına 3 kardeşi bile küs ölmüş. cenazelerine bile gitmemiş. hep çocuklarını küsmekle. huzurevine gidip malını oraya bagislamakla vs tehdit edip duruyor. ben kusüm gitmiyorum aramıyorum sormuyorum. ama eşimi benden soğutmaya çalışıyor . hakkımı helal etmem bu hafta sonu yanıma gel diye çağırıyor sırf ben evde çocukla tek kalım tartışalım diye yapıyı bunları. kötü bi insanKüs olan kayninizla kv nizi baristirin hazir anneler gunude gelmişken kayninizin damarindan girin. Sonra bunlar baristiktan sonra siz küsün ve bi daha barismayin (esiniz zamanla barissin annesi sonuçta ama siz degil)sizlede küs olunca fazla gelmez.Allahım günahlara girdiysem affet nolur
bu kadına 3 kardeşi bile küs ölmüş. cenazelerine bile gitmemiş. hep çocuklarını küsmekle. huzurevine gidip malını oraya bagislamakla vs tehdit edip duruyor. ben kusüm gitmiyorum aramıyorum sormuyorum. ama eşimi benden soğutmaya çalışıyor . hakkımı helal etmem bu hafta sonu yanına gel diye çağırıyor sırf ben evde çocukla tek kalım tartışalım diye yapıyı bunları. kötü bi insan
kızlar eltimden biliyorum kavga edince ler hastanelik oluyor. Annem ölümden döndü bi idare edemediniz annemi oluyor olay. yapım kavgacı değildir benim ama kavga eden eltimi de gördüm bu annesi yüzünden 2 çocuğuyla kaç kere boşanmanın eşiğinden dobdulerAl benden de o kadar.
Eşim çok arada kaldı maymuna dönderdi adamı. haftaya geleyim dedi yanımda konuştu. ben ölünce gel evde kokunca bulursun beni bilmem ne diyor . neler nelereee eşin bunu görmüyor mu
sorun orada
bu hafta sonu gelemem
nöbetim işim işte her ne varsa o var
haftaya gelirim haa amaç beni görmek özlemek ise haftaya gelmem de sıkıntı olmamalı eğer amaç ben evde X ile olmayayım ise de sen bilirsin der geçer
Eşim çok arada kaldı maymuna dönderdi adamı. haftaya geleyim dedi yanımda konuştu. ben ölünce gel evde kokunca bulursun beni bilmem ne diyor . neler neler
kızlar eltimden biliyorum kavga edince ler hastanelik oluyor. Annem ölümden döndü bi idare edemediniz annemi oluyor olay. yapım kavgacı değildir benim ama kavga eden eltimi de gördüm bu annesi yüzünden 2 çocuğuyla kaç kere boşanmanın eşiğinden dobduler
Zaten arayıp özür dileme mi bekliyormuş özür dileyecek hiçbir şey yapmamama rağmen kendi iftiralarına etrafı inandırmaya çalışıyor Ben de hiçbir zaman aramayacağım özür filan dileyemeyeceğim. bu durumda geleceğini ben de sanmıyorum. ama huzurlarını bu gidim de bozmaya çalışayım da diyebilir.12 yıl beraber yaşadım kv ile, ve bende de son nokta sigara konusu olmuştu, yani sigarayla ilgili bi olay yaşadık ve o an içimden bitti dedim.....bitti..... artık evımde yalnız olmak istiyorum dedim....
sizi anlıyorum ben, çok sinir bozucu ama eşinizin size hak veryor olması çok önemli ve allahtan oda annesini tanıyor sadece vicdan yapıyor...eşiniz gitsin, zaten siz aramadan bu durumda kadının geleceğini sanmam ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?