- 25 Ağustos 2016
- 81
- 30
- 3
- Konu Sahibi baharcicek
-
Daha once esimin yuzune hic vurmamistim bu konuyu ama gecen yil tam bir ay kaldik ve artik sabrim tasti bir cok kez tartistim esimle.bu yil maksimum bir hafta kaliriz dedim ona bile tahammulum yok.Esiniz durumun farkinda degil mi nasil rahat edebiliyor. Size de helal olsun nasilda kalabiliyorsunuz uzun sure oyle. Esinizle gitmeden ciddi ciddi konusup durumu anlatin size de yazik cunku.
Sabir kalmadi ama tesekkur ederim
elden hiçbir şey gelmiyorsa alırdım çarşafıma yorganıma çatalıma bardağıma kadar.
onların çamaşır suyunu bile kullanmazdım
ay ben bile fena oldum burdan Allah peygamber sabrı versin
Aslinda haklisiniz kirmak istemedikce olan bana oluyor bu saat olmus uyuyamiyorumBöyle düzen tutturmuşlar böyle gider , ne yazık ki.
Siz kabağınızı çanağınızı bile evinizden temiz alın da ,
Bu sefer hastalık kapmayın bari.
Ben olsam gitmem. Eşimin de kalbi kırılırsa kırılsın.
Çoluğumun çocuğumun sağlığından kıymetli olmazdı benim için.
Yani bende hastalik diye dusunuyorum ama bu hastalik nasil ikisinde ayni belirtileri gosteriyor onu cozemedim tencere kapak gibiler.ikiside mutlu hallerinden.hayir bir kayiplari yokTedavi görmeleri gerek rahatsızlar belliki.
Geçmişte yaşadıkları büyük bir travma varmı evlat kaybı gibi.
Aynen.aslinda hata bende once cocuklarimi dusunmeliyim.saflik derecesinde iyi niyetliyim sanirimEşinin çoluk çocuk hastalandıktan sonra kendisinin gitmeyelim demesi gerekirdi ayrıca.
Nasıl bir düşünce yapısı var , çözemedim ...
"O benim anam,babam" sihirli cümle bu Türk erkeklerinde.
Bazen bir cinnet her şeyi çözerAslinda haklisiniz kirmak istemedikce olan bana oluyor bu saat olmus uyuyamiyorum
Bu yil kisa kalicam kesin ama o bile zulum gibi geliyorSiz daha kısa kalın evinize dönün doktor randevusu falan var diyin mesela eşiniz de kalsın istediği kadar ailesiyle o evde çocuk olmaz ki yazık sabilere
Onlara bisey olmaz gunlerdir bekleyen tavugu yerler kp bir haftalik yemekleri yer atmaz.kv ona bisey olmaz aliskin der guler.nasil bir aileye dustum offBazen bir cinnet her şeyi çözer
Kv , kp nasıl hasta olmuyo yaşayabiliyo o evde diycem , pislikten bağışıklık kazanmışlar sanırım..
Aileme gidiyorum tabi esimin izni uzun oluyor rapor da alinca uzun kaliyoruzAfadersin ben olsam kusardım
Siz ailenize hiç gitmiyor musunuz?
bu yil bir kez tek gitti torunlarini ozlemisler torunlarini seven bu cocuklara yazik bu ev onlara uygun degil demez mi ama dunya umrunda degil kadinin.varsa yoksa gezsin konussunOff arkadaşım ya o ne öyle.. Bu sefer tek gitse kabul etmez dimi ailesine bişey uydursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?