kv cop evi

baharcicek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
81
30
3
Herkese merhaba
Ben ilk kez yaziyorum eger bir hata yaparsam simdiden kusura bakmayin.

Konu su ben 6 yillik evliyim 2 kucuk cocugum var. Benim kv ve kp bize uzak bir sehirde yasiyorlar.uzak olduklari icin her gidisimiz de en az 10 gun bazen 1 ay kaldigimiz oluyor.esim yillik izinlerinde memleketinde kalmak istiyor.kv ve kp kiside ozunde iyi insanlar.bana ve cocuklarima deger verirler tabi bende onlara saygida kusur etmem.kv gayet saglikli tasi siksa suyunu cikarir.ayni sekilde kp de oyle.

Ama tembellikten mi yoksa hayat tarzlarimi oyle bilemedim sifir hijyenin oldugu bir cop evde yasiyorlar.evini yilda bir kez supurur her yer tavanlar orumcek aglari ile kapli.yerler ekmek kirintisi dolu.hic bir ambalaj kutusu atilmaz.calismayan buzdolabi,tuplu tv butun giyilmeyen elbiseler pet siseler akliniza ne gelirse evden asla atilmaz.herseyleri cok kiymetlidir kimseye de attirmazlar.
mutfak desen facia.tabaklar bardaklar yagdan eline yapisir.azicik sudan gecilir yagli bulasiklar.kv suya kiyamaz.

Mutfak beziyle ayakkabi basilan tasligi sildigini ve o bezi mutfak lavabosunda yikadini gordu bu gozler.

Kp 3 ayda bir yikanir sevmezmis yikanmayi kisin usurmus.soguk memlekette yasiyorlarmis.kokudan yanina gidilmez.

Ve kv hep evim eski yeni eve cikana kadar bu eve bisey yapmak istemiyorum lafinin arkasina gizleniyor surekli.temizligin evin ,esyalarin eski olmasiyla bir alakasi var mi? Yattigimiz yataklar kullandigimiz havlular hersey berbat.
Tabi banyo ve tuvaleti anlatmama gerek yok.kisacasi pis bir evden ote cop ev.

Ben oraya gidince elimden geldigi kadar evi supurup temizlemeye calisiyorum yemekleri ben yapiyorum ama inaninin anlatmak yetmez yasamak lazim ne yapsam olmuyor.ev asla temizlenmiyor.cunku ne bir dolap ne dogru duzgun bir esya var

Bunlari yazarken uzuluyorum.maddi durumlari iyi yasamalarina yeter ama hevesleri yok sanirim.

Esimin izin zamani geldi ve ben uyku uyuyamiyorum simdiden psikolojim bozuldu.ben yeniden ayni seyleri yasamak istemiyorum oraya en son gidince cocuklarim ve ben enfeksiyon kaptik.acilden cikamadik.esimle kac kez tartistim.uzun kalmak istemiyorum.en sonunda bana hak vemek zorunda kaldi cunku durumu oda goruyor.haklisin ama annem babam ne yapayim diyor.esim cok iyi biri onu cok seviyorum uzmek istemiyorum.ama oraya gitmek de istemiyorum.vicdanimda elvermiyor.siz olsaniz ne yapardiniz?

Siz daha kısa kalın evinize dönün doktor randevusu falan var diyin mesela eşiniz de kalsın istediği kadar ailesiyle o evde çocuk olmaz ki yazık sabilere

Esiniz durumun farkinda degil mi nasil rahat edebiliyor. Size de helal olsun nasilda kalabiliyorsunuz uzun sure oyle. Esinizle gitmeden ciddi ciddi konusup durumu anlatin size de yazik cunku.
Daha once esimin yuzune hic vurmamistim bu konuyu ama gecen yil tam bir ay kaldik ve artik sabrim tasti bir cok kez tartistim esimle.bu yil maksimum bir hafta kaliriz dedim ona bile tahammulum yok.

elden hiçbir şey gelmiyorsa alırdım çarşafıma yorganıma çatalıma bardağıma kadar.
onların çamaşır suyunu bile kullanmazdım
ay ben bile fena oldum burdan Allah peygamber sabrı versin
Sabir kalmadi ama tesekkur ederim

Aslinda haklisiniz kirmak istemedikce olan bana oluyor bu saat olmus uyuyamiyorum

Tedavi görmeleri gerek rahatsızlar belliki.
Geçmişte yaşadıkları büyük bir travma varmı evlat kaybı gibi.
Yani bende hastalik diye dusunuyorum ama bu hastalik nasil ikisinde ayni belirtileri gosteriyor onu cozemedim tencere kapak gibiler.ikiside mutlu hallerinden.hayir bir kayiplari yok

Eşinin çoluk çocuk hastalandıktan sonra kendisinin gitmeyelim demesi gerekirdi ayrıca.
Nasıl bir düşünce yapısı var , çözemedim ...
"O benim anam,babam" sihirli cümle bu Türk erkeklerinde.
Aynen.aslinda hata bende once cocuklarimi dusunmeliyim.saflik derecesinde iyi niyetliyim sanirim

Off arkadaşım ya o ne öyle.. Bu sefer tek gitse kabul etmez dimi ailesine bişey uydursa?

Afadersin ben olsam kusardım
Siz ailenize hiç gitmiyor musunuz?

Bazen bir cinnet her şeyi çözer
Kv , kp nasıl hasta olmuyo yaşayabiliyo o evde diycem , pislikten bağışıklık kazanmışlar sanırım..
Onlara bisey olmaz gunlerdir bekleyen tavugu yerler kp bir haftalik yemekleri yer atmaz.kv ona bisey olmaz aliskin der guler.nasil bir aileye dustum off

Eşiniz tek gitse? Yada davet edin onlar gelsin çocukların pis yerde kalmasından iyidir.
Gelirlerse hemen banyoya sokun yol yorgunusunuz iyi gelir dersiniz...

B
Off arkadaşım ya o ne öyle.. Bu sefer tek gitse kabul etmez dimi ailesine bişey uydursa?
bu yil bir kez tek gitti torunlarini ozlemisler torunlarini seven bu cocuklara yazik bu ev onlara uygun degil demez mi ama dunya umrunda degil kadinin.varsa yoksa gezsin konussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…