Kv beni tahrik mi etmeye çalışıyor sizce ?

Sakin denmesine neden bu kadar takiliyorsunuz sinirleniyorsunuz onu anlayamadim?
Hani cocuk zor olunca daha mi cok anne olunuyor.
Zor cocuk olunca daha iyi anne degil de daha iyi anneanne olunuyor demek ki.Bu konuyu ben acmadim ki ona tamam aynen dedim sürekli söylüyor ne yapalım yani öyleyse ben yata yata cocuk büyütmüsüm daha 3 gün önce cocugum uyumuyor diye post actim ben 3 senede hala düzlüğe çıkamamısken bunu duyunca sinir oldum yani uyku konusundan hala muzdaribim.Her cocuk kendince zordur bunu zaten biliyorum ispat cabasina anlam veremiyorum

sende suç sürekli mıç mıç yanlarındasın görümcenin kaynananın ne olduğunu bilerek
hem kendini hem bizi daraltıyorsun
Ben cocuk bakmaya degil sevmeye gidiyorum o da 20 dk en fazla 30 dk sevip geliyorum saatlerce oturmuyorum ama o cocugu sevdigim süre boyunca ayni seyi binlerce kez söyleyince haliyle sinir oluyorum

Valla biz dahi biliyoruz ne zor çocuktu. Ki benim kızım da uykuyu sevmediği için çok zor oldu bir şeyler. Sen kendin görüp biliyordun.

Ancak sana tavsiyem şu ne kadar tatlı da olsa gidip görme. Kaynanan orda e seni zorluyor da ne işin var? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Cocuga bakmaktan sıkılmış direkt soyleyemiyor sizin uzerinizden soyluyor

Ben de benzer yorumlar almıstım zamanında canım sen takılma bilerek öyle söylüyorlar.Alttan alta eleştiri mahiyetinde söylüyorlar bunu.

Bu konu bana Tivoli'nin cocugunu hatirlatti. En zor bebek ondaydi. Simdi napiyor acaba merak ediyorum.

Ben cocuk bakmaya degil sevmeye gidiyorum o da 20 dk en fazla 30 dk sevip geliyorum saatlerce oturmuyorum ama o cocugu sevdigim süre boyunca ayni seyi binlerce kez söyleyince haliyle sinir oluyorum
Ayyy haklısın bişi 20 kez söylendim ben de sinir olurum. 1 kere dedin 2 kere dedin anladık ama 100 kere demenin sebebi nedir...

Benim kayınvalide gibi geldi. Ben eve geçtikten sonra işte bunlardan on tane olsa bakılır ama benim kızımın kızı durmuyor tek bakılmaz gibi şeyler söylüyordu. Bence sizin çocuğa bakmadığı ama kızının çocuğuna baktığı için aklınca açıklama yapıyor. İşte sakindi zaten bana ihtiyaç yoktu ama kızımın çocuğu ağlıyor tek bakamaz o yüzden bakıyorum.

Aşın artık bu annelik yarışını..
Doğumda çok ağrı çeken daha iyi anne, bebeği az uyuyan cefakar anne, bebeği ağlayan vefakar anne, sezaryen değil normal doğum yapan anaların anası... böyle uzar gider, hep içinizdeki saçma sapan s.dik yarışı yüzünden bu alınganlıklar. Çocuğunuz sağlıklı ve mutlu mu? Bunlar yeterli değil mi annelik tatmini için?

Ben yaris derdinde degilim ki zaten her cocugun kendince zor taraflari var sürekli konuyu acan yaris haline getiren o.Daha dün gece 3 te uyudum 7 de kalktim ise geldim hala uyku sorunu yasarken zombiye dönmüşken yaptigim seylerin basite indirgenmesine sinir oldum sadece herkes bir zorluk yasiyor yani

Valla dogdugu andan alerjisini anlayana kadarki sürecte de bu 25 gun falan sürdü cok agladı 2 saat dahi uyumadigimi bilirim gayet agliyordu yani ben hic sakin tarafini göremedim
tabiki gıcıklığına yapıyor ve kendini aklamaya çalışıyor
aklınca vicdan azabını gidermeye çalışıyor
kızımın çocuğuna bakıyorum seninkine pek bakamadım ama zaten seninki sakindi vs diye kodlamış beyninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…