• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv beni evden kovdu

Her hafta neden gidîyorsunuz

Onu da geçtim hasta çocuğu neden götürüyorsunuz

Her hafta torun görme torun sevme zorunluluğu yok

Her izin günü ana babaya gidilmez

Kv klasik işte onda bir anormallik yok

Üşüyor bu çocuk aç bu çocuk vs vs

Kizlar herkese merhaba,
Biraz uzun olavak simdiden soyleyeyim:)
esimin hafta ici 1 gun izini var sadece o 1 gunde de esimin ailesine gidiyoruz bebegi gorsunler diye. Gecen hafta bebegim ateslendi doktora goturduk ordan da oraya gittik. Cocugun atesi yuksek oldugu icin ustunu ince giydirdim.kvnin bir huyu var surekli kendi istedigi olsun ister ve bir seyi elli kere soyler. Kizimi besige yatirdim kv ustunu ort dedi esimde atesi var ortme cikar nolur nolmaz dedi neyse bunu kv elli kere soyledi tabi elli kere de ayni seyi soyledik. Cay iciyorduk 2 bardak ictim cay ic dedi yok yeter dedim cok ictim. Kv esimin yaninda oturuyor bir daha da getirme cocugunu buraya ben bisey bilmiyorum zaten ben cocuk buyutmemisim fln dedi bende sinirlendim birden simdi cocugu alip gidicem onu istiyosun dedim. Git ben bisey soyluyorum sanki sen cocuk buyutmussun de beni dinlemiyosun fln diye soylenmeye basladi bende sinirden aglamaya basladim. Esim benim agladigimi gorunce bagirdi annesine sus niye uzatiyosun beni sinirlendirme fln dedi dondu bana sen benim oglumu dolduruyosun gecende de doldurmustun fln diye bende disariya ciktim gorumcem fln geldi yasli iste sen onu takma fln neyse zorla iceri girdim kizimin cantasini topluyorum birden geldi arkadan bana sarildi sen cay icmedin bende kizdimm sana fln dedi hic cevap vermedim birazoturduk kalktik sonra bu haftada gitmedim kizimida gondermedim sizce gitmelimiyim gitmezsem esim de kizacak cunku nasil davranmaliyim akil verin lutfen. Okuyanlara teşekkür ederim.[/QUOTE kovdu demissin ama kovma olayi yok sanirim abartmisin biraz buyukler bazen oyledir benim dedigim olsun ben iyisini bilirim siz yeni annesiniz falan gibi geri sarilmasida yalandan degilse tabiki guzel birsey esinede bravo bu arada senim hakli oldugunun farkindaligi var

Her hafta neden gidîyorsunuz

Onu da geçtim hasta çocuğu neden götürüyorsunuz

Her hafta torun görme torun sevme zorunluluğu yok

Her izin günü ana babaya gidilmez

Kv klasik işte onda bir anormallik yok

Üşüyor bu çocuk aç bu çocuk vs vs
aynen katiliyorum size benim kv de bebegi emzirirdim emzir emzir yogurtmu calcan derdi sinir tepeme gelirdi ac bu ya doymuyo bu ya ih dese bebek ac bu ac diye basliyodu

biraz abartmisiniz ama esinizinde sizi hakli gormesi guzel birsey en ufak seylerde ezmesine izin verirse ilerde tepene cikar buyukler boyledir onlar daha iyi annedir cok cocuk dogurmustur eskiden omu vardir sumu vardir o bebek hep actir soyle boyle amaan benmkide oyle sinirlendim simdi hatta bebegim yeni dogdug zamanlar 1 bucuk aylik yok daha kanepede uzanip tv izliyodum kizimda yanimdaydi ezersin dusurun oylemi yatilir soylemi yapilir offf lohusaliktan cikamamistim

ateşli birinin yetişkin de dahil üstü örtülmez bunu herkes bilir. Gidin bence de ama her hafta tek izin gününüz de gitmenize gerek yok gibi geldi. Ya da gidiyorsanız bile 1 saat oturun kalkın kendinize vakit ayırın

Fevri davranmadim aslinda surekli her firsatta bidaha da getirmeyin valla dokunmam sevmem cocugu gibi seyler soyluyor en sonunda bende patladim alir giderim diye oda gidersen git kapiyi gostererek dedi
Esin için git canım ama yalnız gitme...
Yaptığı doğru değil tabiki ama eşin arkanda sonuçta biraz oturursunuz kalkarsınız....

Kizlar herkese merhaba,
Biraz uzun olavak simdiden soyleyeyim:)
esimin hafta ici 1 gun izini var sadece o 1 gunde de esimin ailesine gidiyoruz bebegi gorsunler diye. Gecen hafta bebegim ateslendi doktora goturduk ordan da oraya gittik. Cocugun atesi yuksek oldugu icin ustunu ince giydirdim.kvnin bir huyu var surekli kendi istedigi olsun ister ve bir seyi elli kere soyler. Kizimi besige yatirdim kv ustunu ort dedi esimde atesi var ortme cikar nolur nolmaz dedi neyse bunu kv elli kere soyledi tabi elli kere de ayni seyi soyledik. Cay iciyorduk 2 bardak ictim cay ic dedi yok yeter dedim cok ictim. Kv esimin yaninda oturuyor bir daha da getirme cocugunu buraya ben bisey bilmiyorum zaten ben cocuk buyutmemisim fln dedi bende sinirlendim birden simdi cocugu alip gidicem onu istiyosun dedim. Git ben bisey soyluyorum sanki sen cocuk buyutmussun de beni dinlemiyosun fln diye soylenmeye basladi bende sinirden aglamaya basladim. Esim benim agladigimi gorunce bagirdi annesine sus niye uzatiyosun beni sinirlendirme fln dedi dondu bana sen benim oglumu dolduruyosun gecende de doldurmustun fln diye bende disariya ciktim gorumcem fln geldi yasli iste sen onu takma fln neyse zorla iceri girdim kizimin cantasini topluyorum birden geldi arkadan bana sarildi sen cay icmedin bende kizdimm sana fln dedi hic cevap vermedim birazoturduk kalktik sonra bu haftada gitmedim kizimida gondermedim sizce gitmelimiyim gitmezsem esim de kizacak cunku nasil davranmaliyim akil verin lutfen. Okuyanlara teşekkür ederim.

Bence git.
Eşin zaten annesinin ağzının payını veriyor. en azından ileride konusu açılırsa böyle davrandığı halde hep gittim dersin

• Beğen
Reactions: anu
her hadta gitmeyin size de yazık ama kovma durumu yok bu konuda.

• Beğen
Reactions: anu
Bugün yanınızda olan eşiniz, sürekli gitmek istemediğinizde aynı tutumu göstermeyecektir. Bence eşinizi yanınızda tutun, iki haftada bir gidilebilir yada şinizin izinli olduğu gğnlerde birlikte vakit geçirip akşam gidebilirsiniz.
Sinir olmakta çok haklı olsanızda, haklıyken haksız duruma düşmeyin derim ben.

estagfrullah anne neden cocuk buyutmemis olasin,doktor ustunu ince tutun dedi,atesli cocugun ustu ortulmez,yetiskin degil ki terletip atesini dusurelim deseydiniz yani orta yolu bulsaydiniz daha iyi olurdu.
ben kvye cocugu alir giderim dedigimi dusunemiyorum,usulunce cevap veririm.
eger biri bana alir cocugumu giderim dese,buyur kapi orda diye de yolu gosteririm yalan yok.

ayda bir gidin, haftada bir gün izin var o da kayınvalideyle geçirilir mi? ne ara geziyorsunuz, ne ara alışveriş yapıyorsunuz, ne ara başbaşa uzanıp vakit geçiriyorsunuz...

Kovma olmamış. Fevri ve geçimsiz bir kv olduğu için atarlanmış. Eğer kocanız yanınızdaysa beraberce kendisine saygı duyduğunuzu ama hareketlerinden memnun oladığınızı. Bu tripleri yapmaya devam ederse herhafta gelmekten vaz geçeceğinizi ve bunun sebebinin kendisinin davranışlarının olacagını söyleyin. Daha sonra da setrekleştirin gitmeşerinizi. Size yine yüklenecektir o zamanda sizi uyarmıştık deyin

eşin annesine gerekeni söylemiş
kovma değilde
yaşlı bir kadının hep ben bilirim diyen cahilliği gibi geldi konu bana

bir iki hafta gitme sonra uzatma git

İki haftada bir gidin zaten. Tek tatil gününüzü kvde geçirmek nedir? Hatta eşin işteyken gotur sen. Tatil gününde de bir daha gitmek zorunda kalmazsın

her şeyi ben bilirim diyen bir kayınvalide, çok tanıdık geldi :işsiz:
çok uzatma bence uzatırsan başka taraflara çeker eşinle sen kötü olursun, eşin gereken cevabı vermiş

Eşin senin arkanda bence uzatma ama kvninde bi tarafı kalkmasın iki haftada bir gidin bence

Ateşi olan hasta çocuğun sokaklarda kvde ne işi var. Doktordan sonra evinize gitmeniz lazım isguzarlik olmuş biraz kvye gitmek. Boşverin siz bildiginiz gibi yapın en doğrusunu doktor bilir zaten.

Back