• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV bazı konuları Allah a bırak!!

Garantili çözüm esiniz annesine "anne cocugumuz olmuyor, sorun bendeymis. Esimin yaninda cocuk konusunu acma" demesi. Erkek anneleri o zaman cok cabuk susuyor nedense. Bir kac defa sahit oldum

kız benım eltim için hep gelinin çocugu olmuyor dedi dedi durdu kv
sonra gerçek oğlunun olmuyormuş merğer , gelin bunu söyledi tabiii ,
oşşşttt yalancı utanmadan birde oğluma iftira atıyorsun dedi ,
yani hepsi çeşit çeşit

kv bana bi kere ima etmişti. eşim de kesip attı olacağı zaman söyleriz şimdi düşünmüyoruz diye.
daha da kimse sormamıştı.
neden bu kadar torun hasretiyle yanmış ki bu kadın?
75 yaşındaki babam bile torun isterim demedi daha bi kere..

bi de kv sizin adet olduğunuzu nerden biliyor ona takıldım

kv bana bi kere ima etmişti. eşim de kesip attı olacağı zaman söyleriz şimdi düşünmüyoruz diye.
daha da kimse sormamıştı.
neden bu kadar torun hasretiyle yanmış ki bu kadın?
75 yaşındaki babam bile torun isterim demedi daha bi kere..

bi de kv sizin adet olduğunuzu nerden biliyor ona takıldım

Sancim oldugu bir gün regl ağır geçince hasta mısın dedi evet dedim. Sonra bunu dedi esime de kan verin ısrar etti.

Esim benim ailesine yakın bağlı. Bu huy haricinde bir zorluklari da yok açıkçası. Bu da bitse keske

Şimdi olan ,olmayanin ruhaniyetini anlamadığı için, biz alınganlık yapıyoruz, istemezmi oğlunun çocuğu olsun . Sizi anlıyorum haklisiniz benim 10 yıl olmadi. Kv nizin kötü niyetli konuştuğunu sanmiyorum ,keşke çocuk sahibi olmayan olamayan insanlara karşı daha hassas davranilsa. Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim isteyen herkese
yoo bazilari geecektende kotu niyetli ben tedavi olurken hergun arayip ay baskasinin cocugunu seviyoruz diyolardi ve ben tedavibsurecinde elimde kalan dugun takilarimi bozuyordum birgun yine aradilar onlar sormadan ben soyledin oglunuzdada sorun cikti onun sorununun hallolmasini bekliyoruz diye birdaha hic arayip baskasinin cocugunu seviyoruz demediler ogullarini arayip para lazimmi bu isler pahali olur demeye basladilar maddi bir beklentim yoktu tabi bu bizim preblemimiz di ama art niyeti anlayin diye soyluyorum

Sabır ya sabır
Kızlar benim 21. Ayim bebegim olmuyor dış gebelik vs. Geçirdim toplamda bu sürede cocuk istiyoruz.
Bu olmama üzüntüsü bir yana kv. Surekli her olayi bebege bağlıyor. Tatlı isterim hamile misin? Rüya görür kendi, hamile misin? Adet olurum üstüne görme mi oldun? Bebek severim için mi çekti hamile misin?

Sebi cocuklara sorar teyzen/yengenin karninda bebek var mi olacak mi diye. Iclerine dogar gibisinden

Kadin bi birak pesimi...
Bu dis gebelik olmadan hamile denince sanki kısırdım zorla oldu gibi elleri kocaman kaldırıp şükürler olsun ettiler ki ben bu denli tavir almamistim.

Artik cok yoruldum. Artik sussunlar diue mi kaybimin o heycanini tatmak icin mi anneligi icimde hissettigim icin mi cabaliyorum bilmiyorum.
Artik insanlar da benim ya da esimin sorunu mu var diye düşünüyor eminim. Ama yok ama anlamiyor
Zor bir durum Allah sabır versin. Benim kaynanamda bana yapmıştı. Evlendiğim günden beri çocuk muhabbeti dönüyodu. Evleneli 5-6 ay olmuştu hala çocuk yok git tedavi ol demişti. Oysa hastada değildim. Nasıl kırılıp ağlamıştım. Ama şükürler olsun şimdi 7 aylık hamileyim. İnşallah sizinde en yakın zamanda haberinizi alırız. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ❤️

Bebek olmayınca; daha çok istiyorsunuz.. Daha çok isteyince; daha çok kafaya takıp daha da stresli ve alıngan oluyorsunuz..
Bu da olmama sürecini daha çok uzatıyor. Stres çok çok çok önemli..
Takmayın ne kvyi ne de etrafı; gerekirse cevabınızı verin..
Hem zaten panik olmak ve üzülmek için; 21 ay daha çok erken bir süreç..

Sabır ya sabır
Kızlar benim 21. Ayim bebegim olmuyor dış gebelik vs. Geçirdim toplamda bu sürede cocuk istiyoruz.
Bu olmama üzüntüsü bir yana kv. Surekli her olayi bebege bağlıyor. Tatlı isterim hamile misin? Rüya görür kendi, hamile misin? Adet olurum üstüne görme mi oldun? Bebek severim için mi çekti hamile misin?

Sebi cocuklara sorar teyzen/yengenin karninda bebek var mi olacak mi diye. Iclerine dogar gibisinden

Kadin bi birak pesimi...
Bu dis gebelik olmadan hamile denince sanki kısırdım zorla oldu gibi elleri kocaman kaldırıp şükürler olsun ettiler ki ben bu denli tavir almamistim.

Artik cok yoruldum. Artik sussunlar diue mi kaybimin o heycanini tatmak icin mi anneligi icimde hissettigim icin mi cabaliyorum bilmiyorum.
Artik insanlar da benim ya da esimin sorunu mu var diye düşünüyor eminim. Ama yok ama anlamiyor
Ben sebepsiz inf sebebiyle evlilikte 1 yıl dolunca aşılama yaptırdım. Benim tüm testlerim rahim filmim temizdi. Eşimde gereğinden de fazla sperm ve yeterli hareket vardı. Hersey normaldi rapor cıkarttırdım zeynepkamilden aşılama oldu. Aşılanada spermleri yıkıyorlar yani temizlerini seciyorlar o secimde 300 milyondan 3 milyon kadar kalmıs bu sebepten de başarısız oldu biz şok. Meğer eşimin sperm morfolojisi bozukmuş baş anomalisi varmış ve aşılama bile yapılamaz tüp yapılmalı dediler ilk denemede de tuttu. Tavsiyem detaylı arastırın. Eşinizi özellikle cünkü nedense hep kadına önem veriliyor

Sadece beni ve oğlunu kırdığını yorduğunu görmüyor. Eşim uyardı hatta ama bi sekilde devam etmiyor. Benim eltim ilk ayinda hamile kalmis evlenince. 2. Cocuk da 3. Deneme ayinda tutmus. Kıyaslama yapiyor bazen onlarin oldu ama diye. Kötü düşünmese bile doğru bir durum degil ve ona karşı duygularimi etkiliyor bu.

Eltinin ilk denedigi ayda hamile kalmasinin kv'de bilmesi ayip degil mi ya? Ona ne? Size ne?
Hic kimseyi bu denli özel hayatiniza dahil etmeyin.

Kv'denize istediginizi belli etmeyin. Düsünmüyoruz deyin ve konuyu kapatin. Esiniz annesini tekrar uyarsin. Yine devam ediyorsa "cocuk istiyorsan kendin yap" gibi cümleler kurun. Haddini bilmesi lazim. Iyi niyet bir yere kadar.

Son düzenleme:
stresten olacağı varsada olmuyordur belki :işsiz:
evlat sahibi olmayı isteyipte olamayanların acısını ve üzüntüsünü ancak yaşayan bilir

Back