Kv arkamdan konuşuyor?

mervenr78

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
95
11
27
Merhaba burada bir çok konu açtım kv ve kp ile ilgili herkes beni sorunlu gördü. Aslında tek sorunum insanlara gerektiği zaman cevap vermemek ve sınır cizememek, bunu yapamadığım için suçlu konumuna düşüyorum farkındayım profilde konularım mevcut bakmak isterseniz.

Şimdi ben kv ile lohusayken kavga ettim bana sormadan evime insan topluyor diye aslında birikmişlerim de vardı hepsi birikince lohusalık bahane oldu açıkçası.

Şimdi kv herkese anlatmaya başlamış beni yok ben onun için koşturuyorum da nankormusum de bı turlu bana iyilik yaramıyormuş ta arkadaşlarına akrabalarına eltime, eltimin annesine, görümceme kendi annesine babasina ya susarken de yaranamadım bu kadına, konuştugum zaman da, sağda solda beni kötülüylr, sonra hiç bişey dememiş gibi yüzüme kızım kızım. Böyle yapınca da ben suçlu hissediyorum kendimi, bu onun manipüle etme yeteneklerinden sadece biri

Ben aramayı sormayı kestim konuşmak istemiyorum bunu belli de ediyorum zaten. Ama şimdi haftada 3 kere muhakkak kp eşimi arıyor yada görümcem arıyor, size gelmek istiyoruz diye eşimde bana yönlendiriyor ben muhattap olmak istemiyorum. Eşimin bana yönlendirmesinden dolayı çok tartıştım zaten artık yapmıyor. yani beni sevmiyor bunun farkındayız zaten oldum olası bu kadın beni sevmedi ne yapsam ne etsem yaranamadım.

Haklıyım biliyorum ama ne yapup ne edip beni bı şekilde manipüle ediyor. belli herkese benim hakkımda konuşuyorsuj, oğlunu zaten söylemeye gerek yok ezmesi dislamasi carti curtu (şimdi demeyin sen nerden biliyosun diye yaşayan bilir arkadaşlar) .

Bana faydası olmayan insanların diğer çocukları için neler yaptıklarını gördük eşim de biliyor zaten farkında o da. Yani bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum zamanında bize yapmadığını bırakmadı dislamalari, ezmeleri diğer gelinine benimle eşimi cekistirmeleri, neler neler... şimdi benim oğluma çok düşkün gibi davranıyorlar. Yani zamanında yapmasaydi bize o kadar şey yasatmasaydi belki normal gelebilirdi, ama tiksiniyorum. Benim oğlumu kucağına alınca. yok durmadan kıyafet alır bayramlık alır ayakkabı alır çorap alır almasın istemiyorum bunu ona da söylüyorum alma paramız var bizim diyorum. Beni ve oğlunu sevmeyen torununu da sevmesin. Yada ben mi çok kinciyim anlam veremiyorum, sürekli oğlumu boynunu koklatmaya çalışıyor ona alışsın diye parmağıni ağzına sokuyor milletin içinde altını açıyor, herkesin içinde aldığı kıyafeti gösterip ben aldım diyor, bu üstündeki de ben almıştım diyor, hep başa kakiyor zaten her şeyi kakiyor bana yaptıklarını da kakiyor yani tuhaf. Bilmiyorum ne şekilde tavır sergileyecegimi nasıl davranacağımi hic bişey bilmiyorum öyle anlatmak istedim. Yine çok uzun oldu lütfen yargılamayin.

Ek olarak; bu sorunlari birine anlattigimda o babaannesi sevecek ozleyecek olsun sen git görüşmeyi kesme diyor. Evet sevip özler ama zamanında yalvardım resmen ona bunu yapma milleti cagirma çocuk hasta olcak dememe rağmen torununu hiç dusunmuuodu. Elalemi düşünüyordu. şimdi torun sevgisi çıktı bilmiyorum arkadaşlar siz olsanız napardiniz?

Çalışırdım ise girerdim kenara para koyardım millete laf anlatmayı bırakırdım.Kaynana derdi ile hayatımı doldurmazdim eşime gidelim bu memleketten derdim olmadı adamı boşar annesine geri verirdim.Yada susacaksaniz artık hanımefendi bunun çözümü yok koca dedigin annesine ayar çekmediği sürece kayinvaliide olan kişinin de hayattaki tek meziyeti çocuk doğurup buyutuo kaynana olmaksa.Hayati yoksa hayatı bomboş bir kadınsa kocasida yüzüne bakmiyorsa çevresi yoksa böyle işte.Cozumu yok sinir hastası olmamak için hafif moda geçin yoksa bitmez sizde dert bin konu olur daha .Alışkanlık yapar huyunuz suyunuz değişir huysuz olursunuz ilerdede ona benzer biri olur cikarsiniz

Boşuna tatlı canınızı sıkıyorsunuz.

O tarz insanlara ne yaparsanız yapın asla değişmezler. Bir defa kaostan besleniyorlar o tip insanlar. Siz üstüne düştükçe değişmeyecek aksine siz takılmaya devam edeceksiniz.
Aldıklarını söylemeye gelince rahatsızlık duyuyorsanız tek çorabını dahi kullanmayın.

Bebeğinize odaklanın zaman ileri doğru akıyor en güzel zamanlarını başkalarına takılarak geçirmeyin

Etrafınızda sizi bu kadar rahatsız eden şeyler varken eşiniz ne yapıyor? Kvnin arkanızdan konuştuğunu ama yüzünüze güldüğünü söylemişsiniz. Bunu engellemenin en mantıklı yolu bu söylediklerinden haberdar olduğunuzu ve bundan hoşlanmadığınızı belirtmek. Siz yapamıyorsanız eşiniz konuşacak.

Diğer arkadaşın dediğine de katılıyorum kvyi bu kadar hayatınızın merkezi yapmayın. Sinir hastası olur çıkarsınız. Kendinizi bu durumdan çıkarmak için yapabileceklerinizi düşünün ve uygulamaya geçin. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu söylemek çözer mi, söyleyin. Başka bir şehre yerleşmek çözer mi, taşının. Çalışmak size iyi gelir mi, çalışın gibi gibi.

Sorun odaklı değil çözüm odaklı düşünün. Hafiflersiniz

Kaynanana çok üzüldüm umarım senin gibi bir gelinim olmaz. Biraz aynaya bak ve hatalarını gör. Kadın bişey yapmamış kafana takmışsın. Millette ne kaynanalar var neler yaşıyorlar seninkinde pek bi problem göremedim?

Ben de sana gelcek geline üzülüyorum aynı zihniyettensiniz belli Allah sizin gelininiz olacak şahısa sabir versin. Emin olmak için tekrar sayfamdkai konuları inceleyebilirsiniz iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…