• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kuzumda epidermik kist var :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
en üstte narkozdan ayılmaya çalışıyor o yüzden hareket halinde çekememişler
çok ağladı zavallı yavrum..
sonra ağrı kesici almış hali biraz sersemleşti küçücük bedeni narkozla tanıştı kolaymı :(((
gözlerinden yaşlar aktı kuzumun o ağladı gözyaşları beni yaktı..
Allah kimseye evladının acı çektiğini göstermesin,çok zor dayanması inanılmaz zor :((

canım bu kadarla geçmiş olsun nihayetinde bitti gitti işte şimdi iyleşme süreci başlıyor allah dermansız dert vermesin eminim o anları yaşamak çok zordur anlıyorum seni ama onun iyliği için bitanem herşey ............

geçmiş olsun sinemcm allah başka dert vermesin

amin canım teşekkürler.

ay canım ya resimlere bakınca içim fena oldu kuzum nede masum allah başka dert vermesin inşallah ama annesi eminimki o hiçbişin farkında deil olan sana oluo ama işte anne yüraği nasıl dayansın dimi seni çok ii anlıyorum canım inşallah bir haftaya kadar tamamen düzelir tatlım sıkma canını melekler korur onları rabbimde hissettirmez onlara hiçbişeycik sen merak etme

sorma valla insanın yüreği dayanmıyo valla. hala kollarından alıp buz gibi ameliyathaneye sokmaları,ayılırken bağırması çaresizce titremesi eriyip gidiyo insanmafoldumben

canım bu kadarla geçmiş olsun nihayetinde bitti gitti işte şimdi iyleşme süreci başlıyor allah dermansız dert vermesin eminim o anları yaşamak çok zordur anlıyorum seni ama onun iyliği için bitanem herşey ............

evet olması iyi tabi yoksa sürekli ne zaman olacak nasıl olacak yapsakmı yapmasakmı diye düşünmekten delirecektim oldu bitti,inşallah yakın zamanda iyileşir kuzum

Hic endise etmeyin derim.iz falan kalmadi 5 yasinda suan kizim.
Bende onun ardindan kistimi aldirdim epidermik vardi ve ceviz kadar olmustu
Bosuna buyutup daha cok iz yapmaya gerek yokmus
Contractubex ti yanlis hatirlamiyorsam devletin karsilamadigi bi merhem o da izi yok ediyo
Ama en onemlisi saglik sonucta bi patolojiye gitmesi lazim o kistin
Cok gecmis olsun umarim sorunsuz kurtulursunuz..
Ameliyat suresi icin gecmis zaman yanlis bilgi vermeyeyim ama yarim saatlik biseydi ayilana kadar bekleyip aksama evdeydik

Back