- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun ...Allah acil şifa versin canım...Bebekken herşey daha kolay atlatılıyor annesi.Onlar çok daha dayanıklı.İnşallah geçecek,hatırında bile kalmayacak...
Farkedebilmek tedavi imkanı bulabilmek şükredilesi şeyler...
Haberdar edersen seviniriz gelişmelerden.
canim benim cok gecmis olsun,uzme kendini bu kadar ,bak bi ameliyat ile hallolacak bisey,,,ya daha kotusu olsaydi,beterin beteri var unutma,,,,biran once sagligina kavussun iyisallah yavrun canim:Saruboceq:
çok yakın bi arkadaşımın bebişinde var canım şu an 1,5 yaşında ameliyat hala yaptırmadılar sanki yavaş yavaş dağılmaya başladı.................
çok geçmiş olsun sinemcim
canım çok geçmiş olsun.rabbim dermansız dert vermesin.seni çok iyi anlıyorum.hiçbi söz seni teselli etmez şimdi.aklında hep anestezi olayı var.benim kızımında belki biliyorsun böbrekte idrar kaçağı olma ihtimali var.film çekecekler o zaman da bebeğim radyasyona maruz kalacak.herkes beni teselli ediyo ama aklımdan atamıyorum bi türlü.ama hep diyorum ki çaresi var tedavisi var ya olmasaydı.sadece bu düşünce beni rahatlatıyo.
canım çok geçmiş olsun ama kızlar haklı çok şükür tedavisi var belki öyle ellenmicek şekilde olmaz dikişler bandaj falan idare edilebilir moralini yüksek tut
canım cok gecmıs olsun avatardakı fotolarda pek bellı olmuo
amelıyatsız duzelme sansı yokmuymus
acil şifalar
yenİ gÖrdÜm konuyu canım
Çok geÇmİŞ olsun..
İnŞallah problemsİz halledİlİr opersyon..
Allah Çaresİz dert vermesİn fıstıkk
çok geçmiş olsun Sinem,ben de yeni gördüm,umarım en kolay şekilde atlatırsınız canım.
sinemcim inşallah hayırlısıyla atlatacak bu ameliyatı meleğin
gecmıs olsun canım ıhsallah atlatır kuzun
canım işallah yakın zamanda sağlığına kavuşur minik kızın