Çocuk Hastalıkları kuzumda epidermik kist var :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
çok yakın bi arkadaşımın bebişinde var canım şu an 1,5 yaşında ameliyat hala yaptırmadılar sanki yavaş yavaş dağılmaya başladı.................

canım çok geçmiş olsun.rabbim dermansız dert vermesin.seni çok iyi anlıyorum.hiçbi söz seni teselli etmez şimdi.aklında hep anestezi olayı var.benim kızımında belki biliyorsun böbrekte idrar kaçağı olma ihtimali var.film çekecekler o zaman da bebeğim radyasyona maruz kalacak.herkes beni teselli ediyo ama aklımdan atamıyorum bi türlü.ama hep diyorum ki çaresi var tedavisi var ya olmasaydı.sadece bu düşünce beni rahatlatıyo.

canım çok geçmiş olsun ama kızlar haklı çok şükür tedavisi var belki öyle ellenmicek şekilde olmaz dikişler bandaj falan idare edilebilir moralini yüksek tut

sağol canım şükrediyorum tabiki.bu hafta aşılarını falan hallettim haftaya salı gibi annem gelecek sonrada girecek ameliyata kısmetse.haberdar ederim canım.

canim benim cok gecmis olsun,uzme kendini bu kadar ,bak bi ameliyat ile hallolacak bisey,,,ya daha kotusu olsaydi,beterin beteri var unutma,,,,biran once sagligina kavussun iyisallah yavrun canim:Saruboceq:

gün geçtikçe daha zor gelmeye başladı aslında bi an önce olsa ii olacak yoksa yüzüne bakıp bakıp üzülüyorum (

çok yakın bi arkadaşımın bebişinde var canım şu an 1,5 yaşında ameliyat hala yaptırmadılar sanki yavaş yavaş dağılmaya başladı.................

aslında bende durursa en azından 1 yaşına kadar bekletecektim ama gün geçtikçe büyüyor ve gözüne doğru ilerliyor.arkadaşının bebişinede geçmiş olsun belki lipomdur lipomun alınmasına gerek olmuyomuş ama kist büyüyo göz kapağına doğru ilerliyo..

çok geçmiş olsun sinemcim

sağol canım çok teşekkürler

tabi bende en azından kötü bişey olmadan engelleyeceğimiz için şükrediyorum.
ne yapalım bunlarla kalsınlar Allah daha beterlerinden korusun meleklerimizi

canım çok geçmiş olsun ama kızlar haklı çok şükür tedavisi var belki öyle ellenmicek şekilde olmaz dikişler bandaj falan idare edilebilir moralini yüksek tut

inşallah canım bakalım haftaya göreceğiz ne olacak..
gün almak bile istemiyorum hastaneden canım sıkılıyor ama büyümesine de gönlüm razı değil.annem gelsin hele hem destek olur hemde moral.

canım cok gecmıs olsun avatardakı fotolarda pek bellı olmuo
amelıyatsız duzelme sansı yokmuymus
acil şifalar

yenı gÖrdÜm konuyu canım
Çok geÇmıŞ olsun..
ınŞallah problemsız halledılır opersyon..
Allah Çaresız dert vermesın fıstıkk

çok geçmiş olsun Sinem,ben de yeni gördüm,umarım en kolay şekilde atlatırsınız canım.

canım cok gecmıs olsun avatardakı fotolarda pek bellı olmuo
amelıyatsız duzelme sansı yokmuymus
acil şifalar

yok canım başka yerlerede gösterdim büyüyor maalesef başka şansım yok,kisti çekip almak çözüm değilmiş doğumsal kist olduğu için yer yapmış tekrarlarmış.belli olan bi resmini koydum ama aslında gördükçede canım sıkılıyor.

yenİ gÖrdÜm konuyu canım
Çok geÇmİŞ olsun..
İnŞallah problemsİz halledİlİr opersyon..
Allah Çaresİz dert vermesİn fıstıkk

amin canım Allah çaresiz dert vermesin tabiki bununla kalalım inşallah

çok geçmiş olsun Sinem,ben de yeni gördüm,umarım en kolay şekilde atlatırsınız canım.

inşallah canım çok sağol

herkese teşekkür ederim kızlar
annem yolda bugün geliyor bu haftasonuna kadar ayarlayabilirsem hasteneyi ameliyat yaptıracağım
yoksa pazartesiye kalacak
bakalım hayırlısı olsun

kızlar bugün 10 gibi alacaklar ameliyata kuzumu (
gözüme uyku girmedi,çok masum,bütün gece kızımı seyrettim..
biraz önce mamasını yedirip yatırdım,5 saat açlık gerekliymiş.
lütfen dualarınızı esirgemeyin kızlar inşallah kuzum çabucak atlatır :Saruboceq:

en üstte narkozdan ayılmaya çalışıyor o yüzden hareket halinde çekememişler
çok ağladı zavallı yavrum..
sonra ağrı kesici almış hali biraz sersemleşti küçücük bedeni narkozla tanıştı kolaymı ((
gözlerinden yaşlar aktı kuzumun o ağladı gözyaşları beni yaktı..
Allah kimseye evladının acı çektiğini göstermesin,çok zor dayanması inanılmaz zor (

ay canım ya resimlere bakınca içim fena oldu kuzum nede masum allah başka dert vermesin inşallah ama annesi eminimki o hiçbişin farkında deil olan sana oluo ama işte anne yüraği nasıl dayansın dimi seni çok ii anlıyorum canım inşallah bir haftaya kadar tamamen düzelir tatlım sıkma canını melekler korur onları rabbimde hissettirmez onlara hiçbişeycik sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…