• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kuzumda epidermik kist var :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sinehas

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
2.468
14
358
40
İstanbul
kızlar bebişim 1 aylıkken kaşının üstünde beze gibi bi şişlik farkettim ve lipomdur geçer diye düşündüm.gittikçe büyümeye başladı göz kapağına doğru geldi.çocuk cerrahına gittik,epidermik kist olduğunu bunun anne karnındayken olduğunu doğumsal anomali olduğunu söyledi.ameliyatla alacaklarmış.
çok üzülüyorum anestezi almak için daha çok küçük değilmi bebeğim ayrıca ben ellerini nasıl tutacağım dikişleri ellememesi için..
aldırmazsam daha büyürse gözünü kapatabilirmiş.çok sıkıntıdayım arkadaşlar moralim çok bozukmafoldumbensenağlama

sinemcim canım geçmiş olsun sen moralini yüksek tut ki bebeğinin sana ihtiyacı var allah dermensız dert vermesin bi ameliyatla çözümlenebilecekse ne ala ilerleyip daha büyük boyutlarından sakınsın allahım daha küçükken anestezi alan bebeğimiz vardı furkan efe fıtık ameliyatı için sema arkadaşımızda zor günler geçirmişti ama bak şimdi çok iyiler herşey geride kaldı sende böle düşün olup bitecek allah ve melekleri bebeklerimizi korur onlar çok güçlü oluyorlar canım merak etme .....

canım korkma allah daha beterinden saklasın seni anlıyorum elbette üzülüyosun ama inşallah herşey yolunda gider senin için

Üzülme annesi, çaresi var en azından.Ameliyatla kurtulacakmış işte, sevinmelisin bence. Ya daha kötü birşey olsaydı. Küvezde aylarca kalan, her tarafı iğnelerden delik deşik olan ana kuzularını düşün lütfen.:teselli:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

ayyyy canımmmm... geçmiş olsun sinemcim... Rabbim beterinden korusun inşallah sıkıntı vermeden iyileşir.... çok şükür ki çaresi varmış..................

sinemcim canım geçmiş olsun sen moralini yüksek tut ki bebeğinin sana ihtiyacı var allah dermensız dert vermesin bi ameliyatla çözümlenebilecekse ne ala ilerleyip daha büyük boyutlarından sakınsın allahım daha küçükken anestezi alan bebeğimiz vardı furkan efe fıtık ameliyatı için sema arkadaşımızda zor günler geçirmişti ama bak şimdi çok iyiler herşey geride kaldı sende böle düşün olup bitecek allah ve melekleri bebeklerimizi korur onlar çok güçlü oluyorlar canım merak etme .....

amin canım inşallah kısa zamanda bizde atlatırız:Saruboceq:

canım korkma allah daha beterinden saklasın seni anlıyorum elbette üzülüyosun ama inşallah herşey yolunda gider senin için

kendimi teselli etmeye çalışıyorum canım ama olmuyor üzülüyorum valla..
tabiki Allah beterinden saklasın bunada şükür ne yapalım

Üzülme annesi, çaresi var en azından.Ameliyatla kurtulacakmış işte, sevinmelisin bence. Ya daha kötü birşey olsaydı. Küvezde aylarca kalan, her tarafı iğnelerden delik deşik olan ana kuzularını düşün lütfen.:teselli:

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

sağol canım.küvez zor valla doğduğunda küvözde kalmıştı biliyorum gözünün önünde bişey yapamamk çok zor..şimdide sonrası var ameliyatın bakalım Allah yardımcımız olsun..

ay canım benim ya çok geçmiş olsun
ama şükürki bi çaresi var

Allah a şükür tabiki..sağol canım

çok geçmiş olsun canım...Allah acil şifalar versin....

amin canım teşekkür ederim

sinemcim çok geçmiş olsun canım.

çok teşekkürler canım

ayyyy canımmmm... geçmiş olsun sinemcim... Rabbim beterinden korusun inşallah sıkıntı vermeden iyileşir.... çok şükür ki çaresi varmış..................

inşallah canım inşallah fazla zorlanmadan atlatırız

ayy canm yaaa çok geçmiş olsnnn allah şifasını versnnn

amin teşekkürler

herkese teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin bizden
annemi çağırdım haftaya gelsinde öyle yaptıracağım tek başıma zorlanırım nasıl olsa özlemişti torununu.Allah yardımcımız olsun

canım geçmiş olsun.. bebekler bizden daha dayanıklılar bu ameliyat ve sonrası durumlarında. bizim için ameliyat kötü bir durum ve ameliyat sonrasının zor gececegini düşündügümüz için agrılarımız daha fazla oluyor, ameliyatlı oldugumuz psikolojisi bizi kısıtlıyor. bebeklerin ameliyat ve sonrası konusunda herhangi bir algıları deneyimleri olmadıgı için ameliyat sonrası çok kolay adapte oluyorlar. allah dermansız dert vermesin canım. iyi haberlerini bekliyoruz.

sinemcim çok geçmiş olsun canım. kızın da çok tatlı olmuş. şükür ki erken erken farketmişsin. tabi ki bakımı konusunda biraz zorlanabilirsin ama bu da geçecek diye düşün.Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin. Allah yardımcın olsun canım

canım geçmiş olsun.. bebekler bizden daha dayanıklılar bu ameliyat ve sonrası durumlarında. bizim için ameliyat kötü bir durum ve ameliyat sonrasının zor gececegini düşündügümüz için agrılarımız daha fazla oluyor, ameliyatlı oldugumuz psikolojisi bizi kısıtlıyor. bebeklerin ameliyat ve sonrası konusunda herhangi bir algıları deneyimleri olmadıgı için ameliyat sonrası çok kolay adapte oluyorlar. allah dermansız dert vermesin canım. iyi haberlerini bekliyoruz.

inşallah canım amin..aşı yapılırken bile ortalığı yakıp yıkıyo cadı kızım 2 gün boyunca beni mahvediyo..ağrı kesici yapılacakmış bikaç gün inşallah fazla acı hissetmez yavrum.o küçücük damarlardan nasıl yol açıp anestezi yapacaklar ayy canım sıkıldı gene mafoldumben

sinemcim çok geçmiş olsun canım. kızın da çok tatlı olmuş. şükür ki erken erken farketmişsin. tabi ki bakımı konusunda biraz zorlanabilirsin ama bu da geçecek diye düşün.Allah beterinden korusun, dermansız dert vermesin. Allah yardımcın olsun canım

sağol canım bende Allah beterinden korusun diyorum.hep beze zannettim ama büyümesi canımı sıktı ,gününü beklemeden götürdüm dr a.kısmet işte anne karnında olmuş,sende biliyorsun hamilelik boyunca çok ilaç kullandım,riskli gebeydim.tabiki Allah a şükür bununla atlatalım,sakatlıktan falan çok korkuyordum,Allah ıma binlerce şükür..
bu arada teşekkürler hepsi büyüdü işte nasıl doğacaklar derken gün gün güzelleşiyolar:emir_bebek:

canım geçmiş olsun derdi veren rabbim dermanınıda verir esn moralini yüksek tut onlar daha melek rabbim korur inşallah canım

canım geçmiş olsun derdi veren rabbim dermanınıda verir esn moralini yüksek tut onlar daha melek rabbim korur inşallah canım

inşallah canım rabbim bize tez zamanda derman verir inşallah

çok geçmiş olsun cnm inş.hemencene düzelir allahtan erken farketmişsin....

evet erken farkettim ama başta beze sandım büyümeye başlayınca normal bi durum olmadığını anladım.sağol canım inşallah hemencecik düzelir..

gecmiş olsun canım

sağol canım teşekkürler

geçmiş olsun ...Allah acil şifa versin canım...Bebekken herşey daha kolay atlatılıyor annesi.Onlar çok daha dayanıklı.ınşallah geçecek,hatırında bile kalmayacak...
Farkedebilmek tedavi imkanı bulabilmek şükredilesi şeyler...
Haberdar edersen seviniriz gelişmelerden.

canim benim cok gecmis olsun,uzme kendini bu kadar ,bak bi ameliyat ile hallolacak bisey,,,ya daha kotusu olsaydi,beterin beteri var unutma,,,,biran once sagligina kavussun iyisallah yavrun canim:Saruboceq:

Back