Kuzucukların Gelmesine Az Kala Odaları,Beşikleri.. vs

kızlar bebişlerin odası çok güzel hepiniz sağlıkla mutlulukla kullanın inşll. :nazar: bende koyacağım bebişim odasını bu topiği yeni gördüm :????

Ovtemizkan...canım bayıldıııııııııııııım ya...Tek kelimeyle "muhteşem".. Allah, bu şirin odada bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin.

Canım tam kız dası olmuş, çok şeker.Mutlu mutlu uyusun, oynasın , büyüsün odasında inşallah.

cnm çok çok güzel
pek kokoş bir odası var
iyi günlerde kullanın inşallah
çok beğendim:nazar::nazar::nazar:

Ovtemizkan...canım bayıldıııııııııııııım ya...Tek kelimeyle "muhteşem".. Allah, bu şirin odada bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmeni nasip etsin.

Canım tam kız dası olmuş, çok şeker.Mutlu mutlu uyusun, oynasın , büyüsün odasında inşallah.

cnm çok çok güzel
pek kokoş bir odası var
iyi günlerde kullanın inşallah
çok beğendim:nazar::nazar::nazar:

pembiş pembiş bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah diyelim:)

tek kelimeyle şahane olmuş....

canlarım benim çok teekkürler allah herkeze sağlıkla kullanmayı nasip etsin :nazar::nazar:

kızlar ben ogluusmun odasını hala hazırlayamdım esımın babası hastalandı yanımda kalıyor,onun kaldıgı odayı hazırlıcaktık.Ama olsun saglık yerıne gelsınde hersey yapılır.Zaten dogumcıkııs anneme gıdıcem o bakcak benı bı sure,oraya oglusumun bambusunu koyucaz.ınsallah evıme geldgmde hazırlar gosterırım sıze.Belkıde dogumdan once hazırlamak nasıp olur erken koyarım resımlerı.Nasıl resım eklendıgını bılmıyorurm ama yardımcı olursunuz dımı canlarım?Yanlız buarada sıze katolog resmını yollayabılırım odanınhttp://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=44buradan gorebılırsınız..buarada bebeıslerın odaları bır harıka hepınız saglıklı bı sekılde buyutun ıcınde ınsallahh...

çileğin erkek bebek odasınımı aldın cnm mavi ayılı olan
güle güle kullanın çok güzel bir oda
olsun ya zaten ilk başta bebişler odalarında kalmıyoki benim arkadaşın bebeği 4 aylık oldu ama hala yanında yatırıyor

evet canım onu aldık ama kurduramadık hastamız oldugu ıcın,dolabın üç kapaklı olanını ve buyuyen besıgını aldım.Dogumdan bı 10 15 gun snr gelcez ınsallah eve zaten hemen yerlestırır yatırırım ogluşumu alışsın hemen dimi?Napalım bazen boyle seyler olabılıyor ama buyuk duası almak herseyden onemlı.Varsın olsun gec olsun temız olsunn:) :)

ODAMIZIN KAPISI - BıRAZ YAN ÇEKıM OLDU DıKEY SIĞMADI - ARTIK ıDARE EDıN.

YATAK ÖRTÜSÜNÜ SERMEDıM ...

ANANESıNıN YAPTIĞI CEYıZLER

komidinimiz.....

buda halımız --- sizce ufak mı -- bir boy büyüyünü mü alsam acaba ?

ODAMIZIN KAPISI - BİRAZ YAN ÇEKİM OLDU DİKEY SIĞMADI - ARTIK İDARE EDİN.

YATAK ÖRTÜSÜNÜ SERMEDİM ...

ANANESİNİN YAPTIĞI CEYİZLER

komidinimiz.....

buda halımız --- sizce ufak mı -- bir boy büyüyünü mü alsam acaba ?

çok güzel olmus odası yiğenimin halısıda guzel olmus hıç elleme bence:eek:klava: senın dolabları gorunce kesın benım emınonune gıtmem lazım olmayacak ıkı cekmece esyayla:jeyyar:

X