Kuzenimin yaptığı çok üzdü beni.

Ben tepkinizi çok uç buldum ya.
Mesela arkanızdan dedikodu yapacak kişi kuzenin değil sizin dedikodusunu yapacak öyle diyeyim.
O kadar fazla tepkiniz.

Bu sondu asla olmayacak bidaha bir söz vs ve kendisine mesafeyi koyacağım...
İnsanları olduğu gibi kabullenip ona göre hareket ederseniz daha az üzülürsünüz. Mesela sözünde durmayan birini arayıp beraber gitmeyi teklif etmemek gerekir çünkü yarıyolda bırakacağı bellidir, kendisi arayıp birlikte bir şeyler yapmayı söylediğinde de açıkça verdiği sözleri tutmakta istikrarlı olmadığı dile getirilmelidir, nahoş bir kavgayla mesafe koymak zorunda kalmışsınız ama kuzeninizin huyunu biliyorsunuz onunla plan yapmanın sonuçlarının kavga ve kırgınlık olacağını kestirmeliydiniz 😌

Mesela arkanızdan dedikodu yapacak kişi kuzenin değil sizin dedikodusunu yapacak öyle diyeyim.
O kadar fazla tepkin

O kadar fazla tepkiniz.
Çünkü bu bikac kez daha yaşandı yani beni sattı gitti ve sözünde durmadı benim akilsizligim bu kez yine benimle gel dedim..
Bidaha asla böyle bir şey olmayacak..
Tepkim o yüzden çok sert bu kez yeter artık yani.. o yüzden karaktersiz olduğunu herkese gösterip öyle çekildim..
Ben yemin ettim sozlestik diye o edemedi herkes gördü artık kim haklı..

İyi geceler arkadaşlar..
Çok canımı sıkan bir tartışma oldu sizin görüşünüzü almak istedim..
Geçen hafta kuzenimle telefonda görüştük kendisi 1 saat uzakta oturuyor ben aradım onu.. yakın akrabamıza ev görmeye gideceğim Ayşe sende gelirmisin birlikte gidelim dedim.. ben kız kardeşimle gidecektim ama madem sen gidiyorsun benide al birlikte gidelim dedi..
Bende hazırlık yaptım haberleşiriz yine.dedi..
Bu pazar insteg koymuş sürpriz kendisi kız kardeşi ile gitmiş bana haber bile vermedi.sende bizimle gelirmisin diye sormadı bile.. fotoğrafı görünce şok oldum çok üzüldüm resmen beni erteledi haberleşiriz diyip kardeşi ile gitti..
Bende ev görmesine gideceğimiz kişinin oldugu whatsap grup da aynen şöyle yazdım..
Abla kusura bakma bende ev görmesine gelecektim hazırlık yaptım Ayşe ile sözlestik haberleşiriz diyip beni ekti kardeşi ile geldi haberin olsun ve çok üzgünüm bu yaptığı çok ayıp yazdım.. Ayşe de o grupta ev sahibi de aysenin kız kardeşi de..
Bi nevi yaptığı adiligi herkes görsün istedim.. madem benimle birlikte gelmek istemiyorsun söyle o zaman demi.. beni oyalayıp kardeşi ile gitti çok zoruma gitti çok üzgünüm ve sildim kendisini yazdığı msjlara cevap bile vermiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız benim için çok önemli..
Ya bu bana çocukluğumdaki bir anımı hatırlattı. Kuzenler toplaşıp kuaföre gidecekti bir erkek kuzenimizin sünneti için biz de heyecanla bekledik gideceğiz beraber diye. Kendi aralarında toplanıp bizi bırakıp gitmişler. Neyse sonra ben anlayınca ağladım. Onlar da üzüldüğümü görünce üzüldü tabii. Saçımı kendileri yaptılar. Ve mutlu son. Kimseye dargınlık yapmadım çocuk halimle. Onlar da hususi ben üzüleyim diye gitmediler. Belki unuttular belki de bana gerek yok diye düşündüler bilmiyorum. Ama sonuçta birbirimizi kıracak bir durum yok. Amaç ne şimdi bir düşünün. Bir tanıdığınıza ev ziyaretine gitmek ve de tebrik etmek. Bu kişiler de sizin kuzenleriniz. Olur insanlık hali unuttu veya unutmadı gittiler işte. Siz de gider tebrik edersiniz gitmek istiyorsanız. Kuzeninize de sorarsınız bir şey mi oldu bana haber vermenizi bekliyordum diye. Olur ters konuşursa yine o kişiye karşı mesafenizi korursunuz. Bu kadar basit aslında.

Ne yapardım bilemiyorum,çok önemli görmedim açıkçası. İyi olmuş başkasıyla gitmiş,hiç sevmem ben biriyle bir yere gitmeyi,tek olmayı tercih ederim şahsen.

Ne yapmayacağım kesin ama,asla gruba öyle bir mesaj atmazdım, ne gerek var? Sanki ölümcül bir durum varmış gibi çok üzüldümler falan. Anlamsız

Kızlar daha önce de aynı böyle sattı beni ve o insanlarda tanisinlar bu karaktersizi diye özellikle yaptım bunu.. ben ona dedim tamam o zaman sen kardeşinle git o yok yok gidelim birlikte ben sana haber ederim dedi.. Bi durumu bikac kez yine yaptı ört bas ettim.ama bu kez yetti artık dedim bak gör şimdi sana ne yapıyorum..
Kendini Bi b.k sanıyor herhalde..
Asla görüşmeyi düşünmüyorum onunla Bi yere gidilmeyecegini Bi kez daha anladım..
Eşim de kızdı seni kaç kez sattı sen hala onuda alalım diyorsun git kendin dedi..
Arabası yok diye birlikte gidelim diye teklif ettim kötü bir düşüncem yoktu.. ama bir kez daha anladım onunla Bi yere gidilmez..
normalde dalgın biri midir kuzeniniz
kimisi çok unutkan olur öyle bir tip mi?

boşverin gruba yazmışsınız biraz çocukça olmuş ama iyi olmuş
içinizde kalmasın

İyi geceler arkadaşlar..
Çok canımı sıkan bir tartışma oldu sizin görüşünüzü almak istedim..
Geçen hafta kuzenimle telefonda görüştük kendisi 1 saat uzakta oturuyor ben aradım onu.. yakın akrabamıza ev görmeye gideceğim Ayşe sende gelirmisin birlikte gidelim dedim.. ben kız kardeşimle gidecektim ama madem sen gidiyorsun benide al birlikte gidelim dedi..
Bende hazırlık yaptım haberleşiriz yine.dedi..
Bu pazar insteg koymuş sürpriz kendisi kız kardeşi ile gitmiş bana haber bile vermedi.sende bizimle gelirmisin diye sormadı bile.. fotoğrafı görünce şok oldum çok üzüldüm resmen beni erteledi haberleşiriz diyip kardeşi ile gitti..
Bende ev görmesine gideceğimiz kişinin oldugu whatsap grup da aynen şöyle yazdım..
Abla kusura bakma bende ev görmesine gelecektim hazırlık yaptım Ayşe ile sözlestik haberleşiriz diyip beni ekti kardeşi ile geldi haberin olsun ve çok üzgünüm bu yaptığı çok ayıp yazdım.. Ayşe de o grupta ev sahibi de aysenin kız kardeşi de..
Bi nevi yaptığı adiligi herkes görsün istedim.. madem benimle birlikte gelmek istemiyorsun söyle o zaman demi.. beni oyalayıp kardeşi ile gitti çok zoruma gitti çok üzgünüm ve sildim kendisini yazdığı msjlara cevap bile vermiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız benim için çok önemli..
Valla ben hiç bir şey yapmazdım sizin kadar da üzülmezdim.Sinirlenirdim orası kesin.Hiç tınmadan kendi planım doğrultusunda giderdim.He bir de küsmek silmek yerime çok muhattap olmamayı mecbur kalmadıkça bir araya gelmemeyi yeğlerdim ama alındığımdan değil saçma sapan insanlara tahammülüm kalmadığından.

Back