Kuzenimin yaptığı çok üzdü beni.

Tartıştı benimle ve beni yalancılıkla suçladı bana söz vermemişmis.. ve defol bidaha benimle sözleşme nereye gidersen git gibi cümleler kurdu.. o yüzden üzgünüm kırgınım evet..
Aaaa hem suçlu hem güçlü. Bunu simdi gördüm. Müthiş haksız

Üzülür insan ama belki kız kardeşi aniden çıktı geldi . Gitmesi değil de size açıklama yapması kötü. Senle gidecektik ama kiz kardeşim geldi gittik. Sana da eşlik ederim istersen diyebilirdi. Ya da işte böyle böyle oldu diyebilirdi sadece. Ama sizin de gruba öyle yazmanızı abartılı buldum maalesef
*Açıklama yapmamasi kötü

Ayıp etmiş. Ben olsam kuzenime lafımı söyle tavrımı alır o kadarla bırakırdım. Çok üzülecek birşey yok bunda

size kardeşiyle gideceğini söylemiş sizin o konuşmanız üzerine he tamam o zaman siz gidin belki orda karşılaşırız deyip kesip atmak daha olgunca olurdu gruptan yazıp tartışma çıkarmak yersiz olmuş. 😏

Kızlar daha önce de aynı böyle sattı beni ve o insanlarda tanisinlar bu karaktersizi diye özellikle yaptım bunu.. ben ona dedim tamam o zaman sen kardeşinle git o yok yok gidelim birlikte ben sana haber ederim dedi.. Bi durumu bikac kez yine yaptı ört bas ettim.ama bu kez yetti artık dedim bak gör şimdi sana ne yapıyorum..
Kendini Bi b.k sanıyor herhalde..
Asla görüşmeyi düşünmüyorum onunla Bi yere gidilmeyecegini Bi kez daha anladım..
Eşim de kızdı seni kaç kez sattı sen hala onuda alalım diyorsun git kendin dedi..
Arabası yok diye birlikte gidelim diye teklif ettim kötü bir düşüncem yoktu.. ama bir kez daha anladım onunla Bi yere gidilmez..

Niye kendinizi böyle bir duruma düşürdünüz? Böyle yaparak karşıdakini rezil etmiş olmuyorsunuz ki, kendinizi küçük düşürmüşsünüz.
Çok bozulduysanız konunun muhatabına söylemeliydiniz ya da direkt mesafe koysaydınız. Milletin içinde kavga edince daha mı iyi oldu?

Ayrıca madem arabayla götürecek olan sizsiniz neden kardeşini de almayı teklif etmediniz? Aranız mı bozuk kardeşiyle?

Kuzen baya satici bi tipmis
Ve kardesimle gidecektim senle gideyim bari dediginde "e tamam 3muz gidelim o zaman" diyebilirdiniz ikiniz de
niye illa birisi konu disi kaliyor anlamadim
Gruba falan yazmak da cok abarti olmus
Ama sonuc olarak kuzen uzak durulacak bi tipmis

++++
Tabi ki ayip etmis ama bu yuzden ev sahibine bir sey yazmadim, ziyarete kendim giderdim.

Kızlar daha önce de aynı böyle sattı beni ve o insanlarda tanisinlar bu karaktersizi diye özellikle yaptım bunu.. ben ona dedim tamam o zaman sen kardeşinle git o yok yok gidelim birlikte ben sana haber ederim dedi.. Bi durumu bikac kez yine yaptı ört bas ettim.ama bu kez yetti artık dedim bak gör şimdi sana ne yapıyorum..
Kendini Bi b.k sanıyor herhalde..
Asla görüşmeyi düşünmüyorum onunla Bi yere gidilmeyecegini Bi kez daha anladım..
Eşim de kızdı seni kaç kez sattı sen hala onuda alalım diyorsun git kendin dedi..
Arabası yok diye birlikte gidelim diye teklif ettim kötü bir düşüncem yoktu.. ama bir kez daha anladım onunla Bi yere gidilmez..
İnsanların karakterini yaymak sizin vazifeniz değil
Böyle yaptığını bile bile tekrar tekrar onunla plan yapmak sizin hatanız

İyi geceler arkadaşlar..
Çok canımı sıkan bir tartışma oldu sizin görüşünüzü almak istedim..
Geçen hafta kuzenimle telefonda görüştük kendisi 1 saat uzakta oturuyor ben aradım onu.. yakın akrabamıza ev görmeye gideceğim Ayşe sende gelirmisin birlikte gidelim dedim.. ben kız kardeşimle gidecektim ama madem sen gidiyorsun benide al birlikte gidelim dedi..
Bende hazırlık yaptım haberleşiriz yine.dedi..
Bu pazar insteg koymuş sürpriz kendisi kız kardeşi ile gitmiş bana haber bile vermedi.sende bizimle gelirmisin diye sormadı bile.. fotoğrafı görünce şok oldum çok üzüldüm resmen beni erteledi haberleşiriz diyip kardeşi ile gitti..
Bende ev görmesine gideceğimiz kişinin oldugu whatsap grup da aynen şöyle yazdım..
Abla kusura bakma bende ev görmesine gelecektim hazırlık yaptım Ayşe ile sözlestik haberleşiriz diyip beni ekti kardeşi ile geldi haberin olsun ve çok üzgünüm bu yaptığı çok ayıp yazdım.. Ayşe de o grupta ev sahibi de aysenin kız kardeşi de..
Bi nevi yaptığı adiligi herkes görsün istedim.. madem benimle birlikte gelmek istemiyorsun söyle o zaman demi.. beni oyalayıp kardeşi ile gitti çok zoruma gitti çok üzgünüm ve sildim kendisini yazdığı msjlara cevap bile vermiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız benim için çok önemli..
Şu msj beğenmeyenler nesini beğenmiyor acaba? Gayet haklısınız ben de olsan siZin gıbı davranırdım.

Şu msj beğenmeyenler nesini beğenmiyor acaba? Gayet haklısınız ben de olsan siZin gıbı davranırdım.
Burada konu sahibi haklı bile olsa linç etmek için bir sebep bulur bazıları .. huy etmişler kendilerine pusuda beklerler biri konu açsa da linçlesek diye var böyle insanlar işte gerçek hayatta da var buradada..

tamam yaptıgı ayıp olmus ama bazen bırılerıyle konusurken bakarız yaparız deriz
Ama tam plan kurulmamıs havada kalmıs olur .
Siz dedınızmı şu gün gidelim gün belirledinizmi

Bence kuzenınız sızın dedıgınız kadar önemsememiş
Zaten sizle gelseydi kızkardeşini ekmiş olacaktı busefer
Siz dedinizmi ? Aa nekadar ayıp kardesınle gıdecekken benle program yapıyorsun .. dıye

Kadın aracı olan bırı onu gotursun yeter diye kım olursa onun peşine takılıp gidecek belli

Kırılırsınız ok
Ama onu güya grupta deşifre ettiniz rezil ettiniz
zannediyorsunuz ama cocukca davranmıssınız

Sizde başka gun gidin ne olacak

size kardeşiyle gideceğini söylemiş sizin o konuşmanız üzerine he tamam o zaman siz gidin belki orda karşılaşırız deyip kesip atmak daha olgunca olurdu gruptan yazıp tartışma çıkarmak yersiz olmuş. 😏
Kardesımle gidecektim derken sizle plan yspmasını normal karsılıyorsunuz

E sizlede gitmesi gerekirken kardesıyle gıtmıs nolcak
Kadın bunları düşünmüyor demekki
Herkes cok ince düşünceli olmuyor

Aynen burda soylenen gıbı kardesıyle plan yapıyorsa nezaman gıdeceksınız bende gelebılırmıyım deseydınız

Kardesımle gidecektim derken sizle plan yspmasını normal karsılıyorsunuz

E sizlede gitmesi gerekirken kardesıyle gıtmıs nolcak
Kadın bunları düşünmüyor demekki
Herkes cok ince düşünceli olmuyor

Aynen burda soylenen gıbı kardesıyle plan yapıyorsa nezaman gıdeceksınız bende gelebılırmıyım deseydınız
Onuda söyledim evet kardeşim ben yalnız gidemem diye kardeşim götürecek o zaman seninle geleyim o zaten benim arabam yok diye götürüyor dedi..
O yüzden yok 3umuz gidelim demedim tabi çünkü arabası yok diye o götürüyormus kendisi eşi ile daha önce gitmiş.. o kadar ayrıntı yi atladım ki sinirden siz sordukca yazıyorum işte..

Gün de belirledik evet cumartesi biz gidecektik sonradan dediki yine haberleşiriz dur bende bekliyorum bu hafta haber vermedi De galiba haftaya gideceğiz diyorum pazar kardeşi ile insteg foto attı işte..

Kardeşimle gidecektim ama senle gideyim diyen kadına güvenmeniz hata olmuş. Kardeşini yüz üstü bırakan sizi de bırakır ki bırakmış zaten.

Sen git kardeşinle de
Kardeşimle gidecektim ama senle gideyim diyen kadına güvenmeniz hata olmuş. Kardeşini yüz üstü bırakan sizi de bırakır ki bırakmış zaten.

Arabası olmadığı için onunla gidiyordu yani götürecek biri lazım diye o götürecekmis madem sen gideceksin seninle geleyim dedi ve sattı beni sonra..
Kardeşi daha önce eşi ile gitti..

Yani herkesin içinde sizi yalanlayan biriyle zaten görüşmek istemezsiniz. Haklısınız. Ama daha önce de böyle davrandı ise iyiliğinizi hak etmeyen biri olduğu çok açık. Size böyle davranma fırsatını ona siz veriyorsunuz. Muhatap olmayarak hatta onun olduğu yerlerde onu görmezden gelerek en iyi cevabı vermiş olursunuz. Diğer konuda da onu ifşa etmeniz sizi onunla aynı seviyeye çekiyor bence bunu yapmamalıydınız. Herkes kendi yaşayıp öğrenseydi. Bunu çok nadir söylerim ama eşiniz size söylediği şeyde haklı. Kendiniz gitmeliydiniz. Siz bir bireysiniz. Gidecek vasıtanız da var. Ona yada başkasına ihtiyacınız yok.

Yaşananlar elbette ki hoş olmamış ama eşinize katılıyorum, kuzeninizin huyu belliyken sözüne itimat etmeniz hata, bende de var böyle bir kuzen huyunu bildiğimden verdiği sözleri dikkate bile almam sizin de dikkate almamanız planınızı kendinize göre yapıp hareket etmeniz gerekirdi.

Yaşananlar elbette ki hoş olmamış ama eşinize katılıyorum, kuzeninizin huyu belliyken sözüne itimat etmeniz hata, bende de var böyle bir kuzen huyunu bildiğimden verdiği sözleri dikkate bile almam sizin de dikkate almamanız planınızı kendinize göre yapıp hareket etmeniz gerekirdi.

Bu sondu asla olmayacak bidaha bir söz vs ve kendisine mesafeyi koyacağım...

Back