İyi geceler arkadaşlar..
Çok canımı sıkan bir tartışma oldu sizin görüşünüzü almak istedim..
Geçen hafta kuzenimle telefonda görüştük kendisi 1 saat uzakta oturuyor ben aradım onu.. yakın akrabamıza ev görmeye gideceğim Ayşe sende gelirmisin birlikte gidelim dedim.. ben kız kardeşimle gidecektim ama madem sen gidiyorsun benide al birlikte gidelim dedi..
Bende hazırlık yaptım haberleşiriz yine.dedi..
Bu pazar insteg koymuş sürpriz kendisi kız kardeşi ile gitmiş bana haber bile vermedi.sende bizimle gelirmisin diye sormadı bile.. fotoğrafı görünce şok oldum çok üzüldüm resmen beni erteledi haberleşiriz diyip kardeşi ile gitti..
Bende ev görmesine gideceğimiz kişinin oldugu whatsap grup da aynen şöyle yazdım..
Abla kusura bakma bende ev görmesine gelecektim hazırlık yaptım Ayşe ile sözlestik haberleşiriz diyip beni ekti kardeşi ile geldi haberin olsun ve çok üzgünüm bu yaptığı çok ayıp yazdım.. Ayşe de o grupta ev sahibi de aysenin kız kardeşi de..
Bi nevi yaptığı adiligi herkes görsün istedim.. madem benimle birlikte gelmek istemiyorsun söyle o zaman demi.. beni oyalayıp kardeşi ile gitti çok zoruma gitti çok üzgünüm ve sildim kendisini yazdığı msjlara cevap bile vermiyorum..
Siz olsanız ne yapardınız? Yorumlarınız benim için çok önemli..