Sevgilisi benimle bu konuyu konuşmuştu arkadaşlar daha ilerisine ben karışmam , karışamam
Bu arada sabır taşı çatladımı desem kırıldımı desem bilemeyeceğim. Kuzenim sevgilisine güvenmediği için sınıftan birinin numarasını istemiş konuşmak için sevgiliside vermem filan sonra numarayı vermiş verdiği numara en yakın erkek arkadaşınınmış çocuğu hiç kötülememiş ara sıra kızlarla konuşur başkada birşeyini görmedim kızlara karşı demiş başka sorular sormuş kuzenim o numaraya o sorduklarında da kötülememiş tabi hep iyi yönlerini söyleyince numara bunda kuzenim şüphelenmiş nasıl kötü bir yanı olmaz diye sonra başka numara istemiş tel tek sınıftan o arkadaşı varmış başka yok veremem demiş yarın sınıftan bana bi kız numarası al onunla konuşmak istiyorum demiş kuzenim sevgilisi yine olmaz filan diye ısrar etmiş ama dinletememiş sonra kuzenim numaraya sınıfta en güzel kız kim diye sormuş numarada xx demiş nasıl anlamada güzel diye sormuş kuzenim her anlamda diye cevap vermiş numara tabi kuzenim sevgilisinede soruyor bu kız ile senin nasıl ilişkin var diye sevgiliside hiç sadece yüzünü görüyorum sınıfta demiş kuzenim yine sinirlenmiş numaraya göre kızın heryeri güzel ama sana hiç güzel gelmiyor bu nasıl iş demiş sevgiliside illa banada güzel gelmesi gerek yani tamam o zaman yalan söylüyorum gözleri güzel demiş burada konuşmayı bırakmışlar.
Bu sabahta tel konuşurken sevgilisi 3 senelik sevgiline güvenmiyorsun tel konuştuğun kişiyemi inanıyorsun evlilikte saygı olur evlenseydikte mi böyle olacaktın benim düşüncelerimi dinlemeyen biri şeklinde konuşup tartışmışlar ve sevgilisi ayrılmış
Hanımlar tekrar barıştılar telefonda konuşmuşlar durumu bende sana güvenmeyeceğim filan işi tatlıya bağlamışlar ama bizim kuzen konuşurken çocuğun babasına salak demiş bir konudan dolayı , çocukta babası alkol kullandığı için senin baban ayyaş mı demiş kuzende nee nee demiş ve telefonu kapamış
Çocuğun attığı mesajları okudum hepsinde özür diliyor öyle tepki vermemem gerekirdi amacım sen öyle deyince benimde kızmamı anlamandı ama tel kapayınca anlatamadım
Bunların aşkı roman olur... İsmide aşk oyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?