• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.

Ayy bi ara şey vardıı süslümanların uygulaması :KK70: gönülden sevenler :KK70: üye olmuştum, o kaytan bıyıklıı o mülayim çocukların ne kadar haşin olduğunu görmüştüm :KK70: kızlarda direkt ev var mıı yhaa araba var mıı yhaaa :KK70: oraya üye olsun :KK70:
Deli kadın, ne işin var senin o sitelerde? Hem de benden habersiz. Deseydin beraber icabet ederdik. :KK53:
Konu sahibi ben talibim bu beye. 29 yaşında, öğretmenim. Uygun mudur?
Zaten hep böyle çekingen, kuzenini aracı yapacak bir beyfendi idi hayalim. Hep bunu beklemiştim, buldum sonunda.

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
25 ve 27 arasında 2 yaş fark var. O nasıl bir yaş acaba 😂

umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 vaaar, R rosseyy vaaar, üç satırlık başlık atan üye vaaar. bikaç kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi isimleri, gelirse yazarım 😂 burdan bulursunuz çok rahat 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X