• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Düzgün uslu ve internetten kız bulmaya çalışıyorsunuz. Konu komşu akrabaya falan sorun bari bu daha makul gibi

25 ve 27 arasında 2 yaş fark var. O nasıl bir yaş acaba 😂

@umutsuzvaka01 vaaar, @rosseyy vaaar, üç satırlık başlık atan üye vaaar. bikaç kişi daha vardı aklıma gelmedi şimdi isimleri, gelirse yazarım 😂 burdan bulursunuz çok rahat 😂
Rainny mi ne vardı onu da listeye sokalım yatıp kalkıp konu açıyo belki kısmet burdan gelir :D

Hayır hayır. Ben varım. Hem mesleğim de uygun. Bir bağyana en uygun meslektenim. Yarım gün çalışıp, geri kalanını kayınvalidemde geçirmek anayasal görevim. :KK52:
Yalnız o işler öyle olmuyor
Kayınvalidenin misafiri olduğu günler gerekirse hiç işe gitmeyeceksin
Yarım gün çalışırım filan deme yani şimdiden 🙄🙄🙄

Lise yıllarım geldi aklıma bende telefondan tanıştığım biri ile sevgili olmuştum sonra msn'den görüntülü görüşmüştük tabi o insanla bir zaman sonra yüz yüze gelmiştik benim olduğum şehire gelmişti. Yıllar sonra jandarma olmuş tekrar beni bulup evlenme teklifi etmişti 😂 tabi bende kabul etmemiştim ama insan olarak çok iyi biriydi bana da hiç bir anlamda zarar vermedi ki ben netten tanıştığım için hiç baş başa görüşmedim korkardım yani 🤣 ama bu zamanda dolandırıcılık, sapıklık çok fazla var... Bunu da en iyi sosyal medya aracılığı ile kullanıyorlar.

Kesinlikle böyle bir konuya karışmayın ki kuzenin oğlu çok saf, içine kapanık biri ise ve hiç kız arkadaşı olmadıysa böyle sitelere hiç bulaştırmayın. 2 güzel lafa tav olur çok kolay dolandırılır... Uzak durun bu konulardan....

Çocuğun çevresi olmayabilir ama sizin vardır ailesi veya akrabaları etrafa çocuğa uygun bir kız bakabilirler... Bence çocuğun da yaşı henüz evlilik için erken gibi zamanı gelince kendi bulabilir.

Yalnız o işler öyle olmuyor
Kayınvalidenin misafiri olduğu günler gerekirse hiç işe gitmeyeceksin
Yarım gün çalışırım filan deme yani şimdiden 🙄🙄🙄
Oğluşuna nasıl "destek" olurum o zaman? Çalışıp tüm ailesine finansal destek sağlamam lazım. Maaş kartımı eşime nasıl vereceğim o zaman ya?

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Benim oğlum bile herşeyini kendi seçiyor. Çık bu iş olmaz bu bebe evde kalır benden demesi

Oğluşuna nasıl "destek" olurum o zaman? Çalışıp tüm ailesine finansal destek sağlamam lazım. Maaş kartımı eşime nasıl vereceğim o zaman ya?
O kadar bekarsın ki 😂😂

İşten izin alacaksın
Hem maaş alacaksın hem işe gitmeyeceksin misafir olan günler 😜

Varsa birileri tanıştıralım buradan der gibi olmuş.

Kocaman insanlar kendileri tanışsınlar, bulsunlar. En azından arkadaşları birbirine sebep olur. İlla ki sosyal medyadan da tanışılır ama o da yine ortak arkadaşlıklardan dolayı tanışılmış olur. Öylesine girilen bir sayfadan olursa bu işlerin sonu hiç iyi bitmiyor.

Belli yaşa gelmiş insanlar, sosyal bir çevreye sahip değilse de ciddi anlamda psikolojik sorunu var mı diye bakılmalı.
siz pisikologmusunuz bir kaç sorum var pısikologsanız

Ben sitelere karşı degilim ya. Keske düzgün arkadaşlık siteleri olsa, amacına uygun kullanılan.
Benim çevremde o kadar çok kiz var ki, hepsi iyi eğitimli, düzgün kızlar. Ama iş ev ,iş ev, kimseyi bulamıyorlar. Aralarında yalnızlıktan düz duvara tırmanacak olan da çok, bir yuva kurma umudu olan da.
Ama tanisamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım var, biri mesela dans kursuna , dil kursuna vs gider hep, asıl amacı bu bahaneyle birini bulmak :) çocuğun İstanbul'un göbeğinde manzarali evi var, arabası var, mesleği gereği ülke ülke gezen biri. Çok da efendi bir çocuk. Ama yani yok, bulamıyor kimseyi. Bunun gibi erkek arkadaslarim da çok , gerçekten tek niyeti kendini sevecek insan bulup evlenmek. Ama bulamıyorlar (bir kere ben birini birini tanıştırayım dedim, başladığım gibi pişman oldum. O yüzden bir daha asla adım atmam)
Ama bir uygulama olsa fena mı olur?
Kaybedenler kulubudne deidgi gibi;
Ben yalnız uyuyacağım,sen yalniz uyuyacaksin..neden beraber uyumuyoruz?
Yapma kiz tanistir, sevenler kavuşsun, sevaptir 😐

Direkt evlenmek yerine bence biraz karşı cinsi tanısın, flört etsin. Bu şekilde hiçbir fikri olmadan evlenirse mutsuz olma olasılığı yüksek, yanlış biriyle evlenebilir, uyumsuz olduğu biriyle evlenebilir ... Yaşı çok genç zaten dimdirekt evlenmek yerine biraz dışarı çıksın sosyalleşsin o zaman kızlarla tanışır zaten. Bu şekilde birini bulup "evlendirmeniz" çok yanlış olur.

Yapma kiz tanistir, sevenler kavuşsun, sevaptir 😐
Bir kere denedim. Çocuk fotoları görünce (filtreli olduğu için sanırım) "doğal ortamında görmek lazim" dedi 😂 normalde gülerdim ama kız da yanımdaydı ve çok bozuldu,ayrıca da üzüldü. Ben de bıraktım bu işleri:)

Merhaba kk bayanlari
Yahu marketten veya manavdan patates falan mu alıyorsunuz 🙄

Direkt evlenmek yerine bence biraz karşı cinsi tanısın, flört etsin. Bu şekilde hiçbir fikri olmadan evlenirse mutsuz olma olasılığı yüksek, yanlış biriyle evlenebilir, uyumsuz olduğu biriyle evlenebilir ... Yaşı çok genç zaten dimdirekt evlenmek yerine biraz dışarı çıksın sosyalleşsin o zaman kızlarla tanışır zaten. Bu şekilde birini bulup "evlendirmeniz" çok yanlış olur.
Flört etmek, tanışmak için tabiki önce. Gerisini kendileri karar versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X