• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin oğlu evlenecek kız arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli kadın, ne işin var senin o sitelerde? Hem de benden habersiz. Deseydin beraber icabet ederdik. :KK53:
Konu sahibi ben talibim bu beye. 29 yaşında, öğretmenim. Uygun mudur?
Zaten hep böyle çekingen, kuzenini aracı yapacak bir beyfendi idi hayalim. Hep bunu beklemiştim, buldum sonunda.
Beybiis ergenliğim zor geçti 🤘 çok erkeği paçavra ettim peşimde hdjdjdh badem bıyıklı abilerden birini manitam yaptım oradan :D hoca efendi hihihi diye geziyordu 😂 sonra tabi ki 1,5 günde sıkıldım :D

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
Gerçekten mi 😨 internetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.

Güzel konu sahibicigim, 10 yıl shiftli calistim.
Vardiyali calismaya da benzemez, gercekten sosyal hayati böler, kimseyle uyum saglayamaz, duzenli bir aktivite hobi kurs takip edemez.

Bu sebeple kendi tanisamamasini bir miktar anlarim.

Ama uygulama falan isleri zor. Girmeyin bu islere. Komsu, yenge, teyze yok mu uygun bir aday bulacak? Bizim cocuklardan evlenmek isteyenlerin coguna yakın cevrelerinden kadınlar es adaylari bulurdu. Cogu böyle evlendi ve mutlu.

Merhaba kk bayanlari
Kunenimin oğlu 25 27 yaşlarında. Evlenmek istiyor ama çevresi yok. Içine kapalı biraz. Uzun zamandır shiftli çalışıyor o yüzden pek arkadaş olmamış. Kuzenim bana sordu internette vs nasıl bulur tanışır düzgün biriyle diye. Ben de bilmiyorum ama bir kk ya sorayım dedim. Varmı bir önerisi olan? Hangi siteler düzgündür bilen varmi? Yada başka bişey aklına gelen varsa sevabına yol gösterelim. Düzgün uslu bir çocuk. Sadece çevresi yok diye üzülüyor annesi.
umutsuzvaka01 umutsuzvaka01 VanessaRinki VanessaRinki Z zorunlualann R Rainny bunlar evlenmek isteyen kk üyeleri

google'a instagram reklam fiyatları ne kadar facebook reklam fiyatları ne kadar yazarsa iyi huylu birini bulabilir...
ay pardon bu o konu değildi ya..
şaka mı yapıyorsun arkadaşım, kısmeti internetten mi bulacak sahiden?
oldu sipariş de versin o zaman saçı şöyle başı böyle olsun diye.
tinder denmiş bi de ciddiye almışsın ablam nolur yapmayın ya.
bak son cümlemi iyi oku, en ciddili kısım burası zira.

çocuğu bir şekilde düğünlere götürün. düğünlerde ne tanışmalar ne kısmetler bulunuyor. vallahi bak.

Gerçekten mi 😨 internetten bulduğu kişiye güvenip evlenecekse inşallah mutlu olur. İnternetten tanışma sitelerinden birini bulup bir ömür ilişkisi sürmüş biri var mı çok merak ediyorum.

Bir ömür olması mümkün değil henüz internetin evlerimize girmesi 90lı yıllara dayandığı için ama internetten tanışıp evlenip çok düzgün aileler kuran, çoluk çocuğa karışan bir ton insan tanıyorum ben.

Gidip dm'inize tanışabilir miyiz bağyan yazan herkese şans vermeyin tabiki ama internetten muhabbetinizin uyuştuğu kimyanızın tuttuğu birisiyle çıkıp kalabalık bir ortamda kahve içmek tuhaf ya da tehlikeli değil kesinlikle. Hatta konu sahibinin akrabası gibi daha çekingen ve kendi halinde tipler oluyorlar internetten birileriyle tanışan erkekler direk günlük hayatta hamle yapan erkeklere göre.

Sosyal medyadan binde 1 belki iyi insan denk gelir. Eşiniz dostunuz haber salın. Bu işler böyle yürüyor.

Varsa birileri tanıştıralım buradan der gibi olmuş.

Kocaman insanlar kendileri tanışsınlar, bulsunlar. En azından arkadaşları birbirine sebep olur. İlla ki sosyal medyadan da tanışılır ama o da yine ortak arkadaşlıklardan dolayı tanışılmış olur. Öylesine girilen bir sayfadan olursa bu işlerin sonu hiç iyi bitmiyor.

Belli yaşa gelmiş insanlar, sosyal bir çevreye sahip değilse de ciddi anlamda psikolojik sorunu var mı diye bakılmalı.

Ben sitelere karşı degilim ya. Keske düzgün arkadaşlık siteleri olsa, amacına uygun kullanılan.
Benim çevremde o kadar çok kiz var ki, hepsi iyi eğitimli, düzgün kızlar. Ama iş ev ,iş ev, kimseyi bulamıyorlar. Aralarında yalnızlıktan düz duvara tırmanacak olan da çok, bir yuva kurma umudu olan da.
Ama tanisamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım var, biri mesela dans kursuna , dil kursuna vs gider hep, asıl amacı bu bahaneyle birini bulmak :) çocuğun İstanbul'un göbeğinde manzarali evi var, arabası var, mesleği gereği ülke ülke gezen biri. Çok da efendi bir çocuk. Ama yani yok, bulamıyor kimseyi. Bunun gibi erkek arkadaslarim da çok , gerçekten tek niyeti kendini sevecek insan bulup evlenmek. Ama bulamıyorlar (bir kere ben birini birini tanıştırayım dedim, başladığım gibi pişman oldum. O yüzden bir daha asla adım atmam)
Ama bir uygulama olsa fena mı olur?
Kaybedenler kulubudne deidgi gibi;
Ben yalnız uyuyacağım,sen yalniz uyuyacaksin..neden beraber uyumuyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X