• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin megan fox parmakları

Ruhsuz971

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
1
0
1
34
kuzenimin baş parmakları megan fox parmağı gibi ve çok üzülüyo aynı parmaklara sahiiip olaan var mıı ?
zY1b9D.jpg

kuzenimin baş parmakları megan fox parmağı gibi ve çok üzülüyo aynı parmaklara sahiiip olaan var mıı ?
zY1b9D.jpg

Google a "megan fox parmağı" yazdım resmen :D

Bence dert edecek bir şey yok. belki takıntı haline getirmiştir ama nazar boncuğu olsun.

Benım en yakın arkadaşımında öyle baş parmağı. Kafasına takmasın bu kadar..Bak Megan Fox'un da öyleymiş ama hatunun güzelliğinden parmağı göze bile batmıyor.

Parmakta ne var? Tırnak boyu kısa sadece. Uzatsın güzel uzatamıyorsaprotez tırnak yaptırsın. Bakımlı tırnak, kremli ve temiz el, güzel de bir oje. Hiçbir şeyi kalmaz..

Ilık suyla yıkadıktan sonra etlerini geriye itsin. Sürekli yaptıkça işe yarar muhakkak. Ben de etlerimi geriye itiyorum daha uzun duruyor.

dünyaca ünlü hatunun bile parmağı o şekilde ve bu konuyu okumadan önce öyle bi parmak tipi olduğunu bilmiyodum..
sağlık olsun gerisii önemli değil takılcak konu var takılcak konu var ama :)) kendinizi yıpratmayın böyle şeylerlee

Back