• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimin düğünü ve yıkalan gururum

Hadi sen bir kere çektin kurtuldun bunları kuzenin kendisine ve ailesine bu kadar kötü davranan insanlarla nasıl yaşayacak üstelik kocasıda ..........aynı, Allah kuzenine sabır versin

Baştan kokar balık.
Sizde iyi susmuşsunuz vallahi ben susamazdım hep saygı gösterelim derken saygısızlığa uğrayan olmak daha kötü.
Kuzenin farkında değil mi olan bitenin oda yakında hayıflanacak ya neyse..
Bence bu saatten sonra gururu düşünürm hayatta bu nikahı düğünü olayı falan düşünmezdim ne halleri varsa görsünler. :51:

Nerde yaşıyor bu insanlar mağarada mı yaa. Bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. Kuzenin de çok aramış galiba böyle insanları bulmuş sonunda.

akılsızz nesıl damat eviii o ben başlarına yıkarımm edepsizlerinn ne hakla bagırmaya hakkı varmışş dünürünn

siz küçüksünüz galiba yaş itibarıyla orda şakalaşmısınız onlarda abrtmışlarrrr ne insanalr yahuu kuzeninide iki kelam ediversydi ya:53:

kızlar cumartesi gününden beri o kadar üzgünümki anlatamam...yaşadıklarımı buraya yazmazsam size anlatmazsam rahatlayamayacağım...çok üzüldüm çok kırıldım...
teyzemin kızını evlendirdik cumartesi günü...biz kütahyalıyız..oğlan evi ankaralı...perşembe günü kınamız vardı oğlan evi geldi onları memnun etmek için elimizden ne geliyorsa yaptık...tabanlarım şişinceye kadar koşturdum onları memnun etmek için sonuçta misafirdiler...
cuma günü gelin almaya geldiler...bir gece gelin orada kalacağı için teyzem kuzenimin yanında beni ve dayımın eşini göndermek istedi...oğlan evi gelin arabasında yer olmadığını söyledi...yengemi başka bi arabaya oğlan evinin akrabalarının yanına bindirdiler...biz kendimiz binmek için araba çıkaracakmışız kız evinden öyle dediler... ankaraya geldik yatıp uyuduk ....sabah kahvaltıda oğlan evinin akrabaları bizde adettir sizin kuzeninizin kayınvalidesine dünür anne kayınpederinede dünür baba demeniz gerekir dediler tamam dedik (ben teyze diyordum)dini nikah kıyılacak dediler yengemi ve beni çağırdılar nikah kıyılacak oda dolu oğlan evinden birçok insan vardı...hoca bizi görünce bunlara gerek yok dedi...bende espri yaptım biz bayanız diye bizim şahitliğimiz kabul olmuyormu dedim...hayır hayır gerek yok bunlara çıksınlar dedi hoca ....bende bizde kızın şahidide olur nikah kıyılırken dedim ama yemin ederim hiç kötülük düşünmedim...neyse odadan çıktık nikah kıyılmış...kayınpeder benim olduğum odaya geldi bana sert bir dille el kol hareketi yaparak sen nikah sırasında bunları söyleyemezsin hatalısın yanlışsın dedi...bi dakika ben anlatayım dedim sözümü kesti ben senin abinim dedi o anda ortam yumuşasın diye yok sen benim abim değil dünür babamsın dedim...hayır ben senin baban falan değilim ben senin baban olamam dedi gene el kol hareketleriyle...beni dinleyeceksin dedi bende ben bi anlatayım siz yanlış anlıyorsunuz beni dedim ondan sonra sinirli bi şekilde seninle konuşulmaz diye çekti gitti....ne olduğumu anlayamadım ağlamaya başladım tutamadım kendimi sonuçta herkesin içinde gururum kırıldı ve haketmedim...annem teyzemler dayım annanem kardeşim kardeşimin eşi araba tutup ankaraya geldiler...düğün sahipleri onca yol tepip gelen kız ailesine ne hoşgeldiniz demiş ne su ikram etmiş nede giyinmeleri için oda göstermiş...teyzemin gelini giyinmek için oda istemiş oda yok demişler...damat beni ve yengemi nikah olayından sonra arabadanda kovdu kuzenimi kuaföre götürdüler dönüşte benide yengemide indirdi arabadan sert bi şekilde...ağzımızı açıp bişi diyemiyoruz çünkü kuzenim oğlandan çok korkuyor ....kuzenime kötü davranır diye sabrettik...eve geldi gelinle damat teyzemler gelini görmek için odaya yöneldi damat çık dışarı girmeyin diye bağırmış....kızımız o kadar korkuyorki teyzesilerine annanesine hoşgeldiniz bile diyemedi...kaç km uzaktan geliyor o insanlar bu düğün için düğün 3 saat yol 4-5 saat... düğün salonuna gidildi...benim ağlamaktan gözlerim şişti zaten oğlan evi beni istemiyor bende girmedim düğüne dışarıda park vardı çocukları aldım parkta oyun oynadılar...kızlar insanlık ölmüş meğer....ailece o kadar üzgünüzki 70 yaşında kadın annanem ağlaya ağlaya geldi teyzem öyle annem öyle ben öyle ...bu yapılanları harekedecek bişi yapsak yüreğimiz yanmayacak...

bana kızmayın ama içimden bu insanlara allahın ayıları demek geliyor bu kadar medeniyetsizlik ancak ayılarda olur çünkü

sana yemin ediyorum tatlım aynısını ben teyze kızımda yaşadım bizimki izmir-eskişehir arasıydı üstelik 11 saat tren seyehatinden sonra kaldık yollarda ..sabaha karşı 5 de indik gardan bizi almaya 7 de geldiler,önümüze ne kahvaltı ne su ne bişi.... düşün gündüz 14 deydi... bittiğinde 18:00 ve biz düğünden sonra ne kavgalar ettik ..çok ayıp çok hiç böyle mahalle kavgası eden dünür görmemiştik,biz ettik..sonra ne mi oldu o gün teyze kızım yapılanlara kayıtsız kalmadı ve bizimle geri döndü .. üstelik evlendiğinde gebeydi...şimdi boşandılar çocuk 1,5 yaşında ..babası ne arıyo,ne soruyo ...öyle işte ..Allah teyze kızının yardımcısı olsun,sende takma kafana onların ayıbı sadece kuzenin için dua et

Kuzeniniz hep mi korkuyordu böyle kocasından? Eger böyle oldugunu bile bile evlendiyse Allah yardımcısı olsun bundan sonraki hayatında.

ben konu sahibinin bu konuyu açtığına sevindim hani bu durumlar olursa kız evlatlarımız sessiz kalmasın ve desin damat beye en ufak aileme saygısızlık mbana yapılmış kabul eder yüzüğü suratına atarım demeli kızlarımız herşey nasıl başlar ise öyle devam eder taviz tavizi doğurur , kız anası ana değil mi ?ama şahsen bu tavır evlenecek olan kızdan beklenir yani annenizin veya babanızın harekete geçmesini beklemeyin o an ne yapılması gereikiyorsa siz yapın ki damadın gözü korksun

Son düzenleme:
Arkadaşım hiç gururun kırılmasın,üzülme de o insanların terbiyesizliği bu olay..

Eğer gelen misafirlere ne olursa olsun güler yüz gösteremiyorsan hiç orta yere çıkmayacaksın,dini nikahı da resmi nikahı da kendi aranda yapıp olayı bitireceksin..

Evimize gelen misafir kafamıza taş atıp yarmadıkça saygısızlık yapılmaz bizim kültürümüzde..

Kaldı ki siz sadece evine gelen bir misafir değilsiniz,hem yeni akrabaları,hem düğün davetlisi hem de gelinlerinin refakatçisi konumundasınız..

Koskoca yaşını başını almış aklı başında adamın yapacağı işler değil bunlar..

Düğün salonuna giremeyecek kadar utanmışsın,oraya kadar gidip o düğünü bile görememişsin..

O kayınpeder azcık insan olsaydı,kızım kalabalıktan telaştan ağzımdan böyle bir söz çıktı,sen duymayıver,telaşıma ver,buyur gel dışarıda durmak da neymiş demesi gerekirdi..

Siz bu insanların anasını babasını mı öldürdünüz ne bu nefret,bu ne terbiyesizlik?

Kizlar gelinin sucu...

Gelin bastan kendi agirligini koymamis ki. Ne demek kiz tarafi gelecek kimse ilgilenmeyecek. Kizda buna buna goz yumacak. Elbette ezerler ailesini. Kendisi tavrini belli etseymis kimsenin höddd demeye cesareti olmazdi.

Bu kizin o aileden cok cekecegi var.

tatlım sizi hem el olarak gorupte hemde olayların ıcınde bas rolda yer almssnz yaa pes .dunur baba dunur anne olayı nedır ılk defa duydum :1:gelının kayınvalıdesıne kayınpederıne anne baba demesı bıle zorken ,gelının kuzenlerınden dunur anne dunur baba demesı haylı bı ılgınc gercekten .tatlım sen dua et senın rezıllıgın bır gun surms ,yaa o kuzenın ne yapacak bakalım asıl ben ona uzuldum yaa omur boyu kım bılr ne rezıllıkler yasar bu aıleyle .Allah sabır versın

Kizlar gelinin sucu...

Gelin bastan kendi agirligini koymamis ki. Ne demek kiz tarafi gelecek kimse ilgilenmeyecek. Kizda buna buna goz yumacak. Elbette ezerler ailesini. Kendisi tavrini belli etseymis kimsenin höddd demeye cesareti olmazdi.

Bu kizin o aileden cok cekecegi var.

kesınlıkle anı fıkırdeyım katılıyorum .bazı kızlar vardır maco erkeklerı cok severler .var boylelerı mesela benım kuzenın .sımdı daha yenı nısanlandı .kuzenım 25 yasında nısanlısı kuzenımden 1 yas kucuk .neyse bızım kuzen macolardan hoslandıgı ıcın ,nısanlısıda bır rol yapar bır rol:1:bır macoluklar bır artzlıkler neler neler .benım kuzenımde karsısında sutdokms kedıye doner ,ustune kıs kıs da guler pekde hosuna gıder azar ısıtmek .cocuk ıyıce sımardı ,daha sımdıden kımseyle gorustrmuyo ,ablasına bıle gıtmesıne ızın vermıyo ee halıyle bana da .onu gectım cocuk artık kuzenımn yanı dayım ve yengeme kfur edıyor resmn .ve kuzenım o kufurlerı duyarken bı haylı mutlu oluyor .gecenlerde bızdeydı gızlı gızlı gelms benden gıycek seyler almaya ordanda nısanlısıyla bulusacaktı .neyse bu gec kaldı .nısanlısı aradı actı agzını yumdu gozunu .kuzenımn anne ve babasına bır kufurler edıyor burada yazılcak gıbı degıl ,a....s ,a....k ... kuzenımde telın ucunda kıs kıs guluyor ,artık yuh pes dedım yaatutamadım kendımı daha fazla .neyse sımdı bu macolukları tatlı gelıyo bızım kıza da yarın evlendıgını gorur hanyayı konyayı

ben şunu anlamıyorum balık baştan kokar ve evlenirken bunları göremiyor muyuz bence ewt maço erkeklerden hoşlanıyo olabilir kendi tercihi ama arkadaşın anlattıgı maçoluk değil bildiğin saygızıslık ve kesinlikle kaldırılamayacak birşey düğünde böle yapıldıysa kimbilir evlilkte bütün aile nasıl ezcek kuzenini allah kolaylık versinn
önce sevgi saygı denir ya evliklerde neden saygı kısmını hep es geçip sevgi oldugu için gözardı ediveriyoruz anlamıyorum

Back