kuzenimin düğünü ve yıkalan gururum

Bence sen kendine değil kuzenine üzül daha çok.. kendi ailesne böyle kötü davranan bir eş ve eş ailesine sahip.. Senin için çok önemli değil 2 3 gün sonra hatırlamazsın bile ama o kızı bence ara sor sorun olup olmadığını öğren.. İnşallah düğün stresindendir..

Son düzenleme:
Bu kadar özel bir günde bana benım akrabalarıma ve kızımı gelın verdıgım emanet verdıgım adamlar böyle davranıcak bende '' aman bısey olmasın '' dıye ağzımı açmıycam .. ben kızımı alır çıkardım ordan ..
Bugun daha nikah olmadan ailesine ve kıza boyle davranan insanlar yarın o kıza söverde , döverde..

Anlıyamıyorum bu kız tarafını .. aman olay çıkmasın mantıgı cok yanlış boyle seylerde.. zaten ortada bır olay var..
Sessiz kalınması çok yanlış olmus .

Bu düğün bunlara rağmen oldu mu ?
yuh diyorum, madem okadar korkuyor anasından öte tutuyor neden evlendiki öyle bi adamla?
o adam onu yakında döver oda size bişey anlatmaz öylee gider.

Lavanyaa sen üzülme üzülmesi gereken biri varsa o da kuzenin.Ne yazık ki her aileye illa ki karışıyor böyle sorunlu insanlar. Anneciğimin bir sözü vardır. Der ki "Evlenene kadar karşındakinin elinin üstünü görebiliyorsun,evlendikten sonra avcunun içi çıkıyor ortaya..."

Kuzeniniz çok mu aramış bu görgüsüz ve kaba insanları ya da hiç bir aile büyüğünüz uyarmadı mı kuzeninizi teyzenizi ne biçim insanlar böyle diye. :26:

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

Elalemin adamı bana gelecek odada o şekilde bağırcak terslicek, 1 dk. bile durmam eşyamı topladıgım gibi dönerdim. Kim ki ooo hangi hakla sıfatla bağırabilir?? Kuzenini düşünmüşsün o an iyi sabretmişsin valla. Ben aynı sabrı gösteremezdim. Yerden göğe kadar haklısın, kuzenin de göz göre göre yapmış tercihini üzülme bence..

Evlenecek kız haklarına doğruya ,yanlışa sahip çıkmıyorsa orada pasif kalıyorsa ana,baba ne yapacağını şaşırır

İnsan korkutuğu biriyle niye evlenir, anlamadım ben burasını? :44: Madem eşinde de ailesinde de iş yok, kuzeniniz neden vazgeçmedi? Bile bile lades buna denir herhalde.

canımsınız benimya...sizinle detleriimi paylaşmak okadar iyi geliyorki bana iyiki varsınız...sayenizde hiç kimseyi aramıyorum dertlerimi paylaşmak için siz yetiyorsunuz bana...hayatımda yaptığım en doğru şey kadınlar kulübüne üye olmak...hepinizi çok seviyorummmmm yüzünüzü görmesemde...

Kuzeniniz çok büyük bir taviz vermiş ailesini ezdirmiş.
Başkaları da onu ezecek ahh ahh bu kızlar sevince niye aklını mantığını kaybediyor

canım belki senin gururun kırıldı ama sen onları bir daha görmiceksin sen kütahyada onlar ankara da...keşke konunun adı şu olsaymış ZAVALLI KUZENİM..çünkü artık çekecek olan o

Off okuyunca cok sinir oldum gercekten.O nasil terbiyesiz bir aileymis ki,dugun gunu boyle bisey yapilir mi ! Onlarin oglu evleniyorsa,sizin de kiziniz,kuzeniniz evleniyor.Bu insanlar ne oldugunu gostermis tamam,ama bazi arkadaslarin dedigi gibi kuzeninde ve ailesinde suc.Anladigim kadariyla kuzenin gercekten baya kor.Ne diyeyim olmus artik,umarim dusundugumuz gibi berbat bir evlilik yasamaz.Benim merak ettigim damat bu kadar yapti,soyledi,bakalim simdi kuzeninin ailesini evlerine aldiracak mi ya da kuzenine izin verecek mi gorusmesi icin !? Insallah yaniliyorumdur...Umarim sen simdi dha iyisindir ve sakinsindir,sonucta senin bir sucun yok.Bu arada kusura bakma,sinirlendim biraz da boyle yazdim

kuzenin ne kadar korkarsa korksun,gözdağı vermeliydi.benim ailemle hiç kimse bu şekilde konuşamaz.

ve bence siz ne yapın edin o kızı kontyrol edin sık sık

Bir insan nasil ve neden korktugu bir insanla evlenir yaa? Sastim kaldim.
Birde merak ettigim: Kuzeninizin babasi yokmu, yazinizda sadece teyzenizden bahs etmissiniz, yoksa benmi atladim acaba?

Valla canim hic üzülme sen, senin hicbir hatan yok, terbiyesiz insanlara denk gelmissin, onlarin kabaligi.
Kuzenin bastan agirligini koymaliydi. Mutlaka bir nisanlilik dönemi falan gecirmislerdir. Orda hem esine hemde kayinpederinle kayinvalidesine ailesinin onun icin nekadar önemli oldugunu ve onlara karsi hicbir saygisizliga izin vermiyecegini göstermeliydi.

Varya biri benim ailemden birine bu şekilde davranacak değil kocam gözüm olsun onu öylece ortada bırakıp gitmessem allah canımı alsın.
Böyle bir ailenin kocanın kahrı çekilirmi haşa tövbe Allahmı bu adam kız bu kadar korkmuş.
O kızda koca meraklısıymış ozaman hiç ses çıkartmadıysa.

Son düzenleme:
Ne damatmış yahu sanki peygamber mi de biriniz ağzını açıp bir şey diyemedi. Geline kötü davranır diye niye korktunuz ki sahipsiz mi sanki.
Tamam sakinim

nasıl bır aıle o oyle gelının yenrınde ben olucaM BENIM ANAMA kardeslerıme kuzenlerıme bagırcak al derım yzuugunu benım aılem daha kıymetlı der cıkarım ne be o oyle dunyada erkkmı kalmamıs benım aılemı luzumsuz paspas gıbı ezıcek

Ben kuzeninizin durumunu merak ettimm.
Siz misafirlere bunca şeyi yapan ona kimbilir neler yapar..

el içine girmek zor bunu bilir bunu sölerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…