düğünden sonra hiç kuzeninle konuştunmu telefonda falan?nasıl sessiz kalabildi kuzenin orda ailesine bu kadar kötü davranılırken inanamıyorum..neden bu kadar korkuyo?şimdi böyle susarsa kuzeninin yüzünü ne teyzene gösterirler nede ailesine..kötü bi durum gerçekten..Allah sabır versin
nasıl olsa kızın yanına annesi gidecek ve olanları annene aktaracak umarım kız kendini fazla ezdirmezhiç konuşmadık canım...sanırım benimle konuşması yasak...ben düğüne girmedim...vedalaşmadıkta...damat arabadanda kovunca bir daha görüşmedik...yanına yaklaşamadım çünkü oda soğuk davrandı ...hani git beni zor durumda bırakma bakışlarıyla...
şu an temizlik yapıyorum gidip gelip bilgisayara bakıyorum arada
aklıma hep kızın annesi geliyo onun durumu da çok kötüdür nasıl üzgündür şimdi evlat hiçbirşeye benzemiyo pamuklara sarıp sakınırken yazık valla....
ne var yani hoşgörü gösterseydi kimsenin kalbini kırmasaydı ,yaşlanmış ama ot gelip diğer dünyaya saman olarak gideceklerden bu tiplere benimde tahamülüm yokben onlara karşılık vermeyecekmişim onlar ne diyorsa o...tamam deyip ses çıkarmadan odadan çıkmam gerekiyormuş...kızın şahidide olur ben öyle biliyordum demem yanlışmış...
imamda bir garipmiş yanii akrabaları fln sanırım yobazlıkları benziyorbenimde dini nikahım oldu kadınlarla erkekler karışıktı orda hem ne kadar kişi şahit olursa o kadar makbulmuş benim bildiğim. gerçekten yaşayan bilen örnek olan imamlardan allah razı olsun.
Bence, artık bu evlilik gerçekleştiğine göre, siz kız ailesi olarak bu olayı unutmaya çalışın. Kendi aranızda konuşarak damat ve ailesine karşı daha fazla bilenmeyin. Bundan sonra önemli olan yeğeninizin mutluluğu, huzuru. İnşallah o gün yapılanlar düğün sıkıntısı ile, o ailenin normlarına göre ters gördükleri bazı şeylere gösterilen anlık tepkiler olarak kalsın.
Yeğeninizle samimiyetiniz ne kadardır bilemiyorum, ama bundan sonraki görüşmelerinizde bence, bu konuya girmeyin ve evliliği hakkında sorular sormayın, sadece havadan sudan bahsedin. Bir kere sizin onu kıskandığınız fikri oluşmuşsa kafalarda, yeğeniniz de bundan etkilenebilir (ya inanabilir, ya da sizi savunmaya kalkar). Neticede siz kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz, neyi neden yaptığınızı siz daha iyi biliyorsunuz.
Yeğeninizin bir problemi olursa bununla öncelikle ilgilenmesi gereken kendi annesi babası. Anneniz ve siz bence bu konuya uzak kalın.
imamda bir garipmiş yanii akrabaları fln sanırım yobazlıkları benziyorbenimde dini nikahım oldu kadınlarla erkekler karışıktı orda hem ne kadar kişi şahit olursa o kadar makbulmuş benim bildiğim. gerçekten yaşayan bilen örnek olan imamlardan allah razı olsun.
Gelinin yerinde olmayı hiç istemezdim doğrusu,ne kadar ayıp etmişler sizlere öyle o nasıl bir aileymiş
kuzenin neden öyle korkak davrandı peki,hiç mi sesi çıkmadı?
Tamam olay olsun istemez en güzel gününde ama çok üzücü bir durum özellikle siz ve aileniz için,büyük ayıp ve de görgüsüzlük!!
Peki nişanlıyken falan eniştenizle aranız nasıldı?
Bi süre hiç arayıp sormamalısınız bence kuzeninizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?