kuzenimin düğünü ve yıkalan gururum

hiç konuşmadık canım...sanırım benimle konuşması yasak...ben düğüne girmedim...vedalaşmadıkta...damat arabadanda kovunca bir daha görüşmedik...yanına yaklaşamadım çünkü oda soğuk davrandı ...hani git beni zor durumda bırakma bakışlarıyla...

nasıl olsa kızın yanına annesi gidecek ve olanları annene aktaracak umarım kız kendini fazla ezdirmez

şu an temizlik yapıyorum gidip gelip bilgisayara bakıyorum arada

aklıma hep kızın annesi geliyo onun durumu da çok kötüdür nasıl üzgündür şimdi evlat hiçbirşeye benzemiyo pamuklara sarıp sakınırken yazık valla....

kolay gelsin canım...

sağol sıcakta çekilmiyo hiç ama aklımda burda 1 süpür 2 bilgisayara bak inş bitcek...

ben onlara karşılık vermeyecekmişim onlar ne diyorsa o...tamam deyip ses çıkarmadan odadan çıkmam gerekiyormuş...kızın şahidide olur ben öyle biliyordum demem yanlışmış...
ne var yani hoşgörü gösterseydi kimsenin kalbini kırmasaydı ,yaşlanmış ama ot gelip diğer dünyaya saman olarak gideceklerden bu tiplere benimde tahamülüm yok
şgörü gösterseydi kimsenin kalbini kırmasaydı ,yaşlanmış ama ot gelip diğer dünyaya saman olarak gideceklerden bu tiplere benimde tahamülüm yok

imamda bir garipmiş yanii akrabaları fln sanırım yobazlıkları benziyor benimde dini nikahım oldu kadınlarla erkekler karışıktı orda hem ne kadar kişi şahit olursa o kadar makbulmuş benim bildiğim. gerçekten yaşayan bilen örnek olan imamlardan allah razı olsun.

imanın kötüsü ortalığı alak bulak ediyor nasıl bir imanmış bu ,hangi tarikata ait?kimbilir bazı kadın düşmanı!!.!

Bence, artık bu evlilik gerçekleştiğine göre, siz kız ailesi olarak bu olayı unutmaya çalışın. Kendi aranızda konuşarak damat ve ailesine karşı daha fazla bilenmeyin. Bundan sonra önemli olan yeğeninizin mutluluğu, huzuru. İnşallah o gün yapılanlar düğün sıkıntısı ile, o ailenin normlarına göre ters gördükleri bazı şeylere gösterilen anlık tepkiler olarak kalsın.

Yeğeninizle samimiyetiniz ne kadardır bilemiyorum, ama bundan sonraki görüşmelerinizde bence, bu konuya girmeyin ve evliliği hakkında sorular sormayın, sadece havadan sudan bahsedin. Bir kere sizin onu kıskandığınız fikri oluşmuşsa kafalarda, yeğeniniz de bundan etkilenebilir (ya inanabilir, ya da sizi savunmaya kalkar). Neticede siz kimseye birşey ispat etmek zorunda değilsiniz, neyi neden yaptığınızı siz daha iyi biliyorsunuz.

Yeğeninizin bir problemi olursa bununla öncelikle ilgilenmesi gereken kendi annesi babası. Anneniz ve siz bence bu konuya uzak kalın.

bunlar nasıl insanlar ya bence siz fazla üzülmeyin geçmiş bitmiş ya evlenen kız ne yapsın yazık ya

Evlenen kıza acıdım, düğün gününe kadar ne mal olduklarını bilmiyormuymuş, ailecek despotlar çünkü

çok haklısın canım zaten o şekilde karar aldık bundan sonra resmiyim kendi problemlerini kendileri çözsünler...

evet canım bilmişsin imam akrabaları oluyormuş..

alttan almayla
susmayla evliliğin yürüyemeyeceğini anlar umarım birgün

bak bu yazdığımı unutma:
bugün karısının akrabalarını kovan, yarın karısını kovar
çok yazık

Gelinin yerinde olmayı hiç istemezdim doğrusu,ne kadar ayıp etmişler sizlere öyle o nasıl bir aileymiş
kuzenin neden öyle korkak davrandı peki,hiç mi sesi çıkmadı?
Tamam olay olsun istemez en güzel gününde ama çok üzücü bir durum özellikle siz ve aileniz için,büyük ayıp ve de görgüsüzlük!!
Peki nişanlıyken falan eniştenizle aranız nasıldı?
Bi süre hiç arayıp sormamalısınız bence kuzeninizi..

kuzenime göre sanki ben problem çıkartmışm nasıl soğuk davrandı kafasını falan çeevirdi benimle konuşmak istemedi bende konuşmadım...şu saatten sonra onlar sağ ben selamet...aramayı düşünmüyorum o ararsada resmi bi şekilde konuşur geçerim...
onlar nişanlıyken abla abla diye dolanıyordu oğlan peşimde ...kardeşim gibi her işlerine koşturdum ama mükafatı bu oldu...

sen bir daha yüzlerini görmezsin o insanların olur biter de asıl kuzenine çok acıdım ben:26:
yazık çekeceği var bu insanlardan yaşananlar bir anlık öfkeden belki diyeceğim ama elle tutulur hiçbir davranışları olmamış ki hep saygısızlık yapmışlar size
kuzenini zor günler bekliyor canım sen de boşver takma kafana böyle kendini bilmezler için canını sıktığına değmez

Ya kadın milleti göz göre göre kendini ateşe atar, 2 gün sonrada vah vah geçmiş ola.. Derdi acelesi nedir insanın böyle bir manyakla evlensin , çok sinir oldum.. :84:

Bazen düşünüyorumda kız aile olarak ne yapmak lazım tabi birde anne isen düğünü dağıtmak mı ? Ama kız zaten önceden nikahlanmıştır! Babası o durumda ne yapması gerek ? Ben herhalde bu durumları eşimle konuşurum herhalde yok kızımla konuşurum böyle bir durum olduğunda o müdahale etmesini bilsin ,ay aklım karıştı?!

Ay ne insanlar var yahu. Sizin yaşadığınız hiç hoş değil ama bir şekilde geçip gider.Görüşmezsiniz,bir süre sonrada kafaya takmayı bırakırsınız ama yazık kuzeninize.Böyle bir adam ve aileyle bir ömür? Allah başka dert vermesin,yardımcısı olsun yaradan.

Size de geçmiş olsun çok can sıkıcı.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…