kuzenimin düğünü ve yıkalan gururum

<STRONG>geçmiş olsun canım çok üzüldüm <BR><BR>sen istemessen bi daha görmessin olur biter<BR><BR>ama o kıza cidden çok üzüldüm ya<BR><BR>zavallı kızcağız hiç mi farketmedi bunların gerçek yüzünüü...</STRONG>

çok üzücü bi olay ve sinir bozucu tabi...bence mutlaka büyüklerden biri müdahale etmeliydi böyle büyük bi saygısızlığı yapıcak cesareti nerden buluyolar acaba?! asıl Allah kuzeninize sabır versin bundan sonra işi zor... :96:

bu aşamaya gelmeden önce aileyi tanıyamadınızmı anlamadım ben ne mecburiyeti var kuzeninin böyle yobaz bi aileyle evlenmeye

Canım bu durum için söylenecek tek bir şey var o da çok geçmiş olsun. Senin yaşadığın olay için de üzüldüm ama en çok kuzenini bekleyen olaylar beni üzdü. Hep şöyle derler ya evlilik telaşı insanlar heyecanından dolayı sinirli oluyor istemeden birbirlerini kırıyorlar diye sakın inanmayın öyle başlayıp öyle de sürüyor. İnşallah kuzenininki öyle olmaz yaşayacağı tek huzursuzluk o olmuş olur.

keşke o kızı kolundan çekip zorla da olsa götürseydiniz yaa birkaç ay içinde buraya boşanmak istiyorum diye konu açacak..

Ah be canım yaa, sen üzülmüşsün, ağlamışsın geçip gidecek. Ben kuzenine üzüldüm.
Daha düğün günü bunları yapan insanların daha sonra neler yapabileceğini cidden tahmin edemiyorum.
İnşallah bizim burda konuştuklarımızla kalırız, inşallah çok mutlu olurlar ama...
Allah yardım etsin...

canlarım çok teşekkürederim...söyledikleriniz o kadar iyi geldiki rahatladım şimdi...iyiki varsınız ne güzel arkadaşlarsınız siz...

inanamıyorum ya ne biçim bi aileymiş
kuzenine acıdım şimdi
umarım ona da böyle davranmazlar

Senin yerinde olsam o düğün evini başlarına yıkar kızıda alır geri dönerdim..Bu ne yaa böyle işmi olur...Hiçmi insanlıktan nasip almamışlar..Tanrı misafiri gelse bile insan h.geldin der ikram eder ne bileyim hoş tutar.Kuzenine de çok yazık valla...Şimdiden ipleri vermiş eline nasıl ezecekler kızı şimdiden belli...Tepki göstermesi gerekirdi aileme böyle davranamazsınız diye...

geçmiş olsun canım üzücü bir durum olmuş ama ben en çok kuzenine üzüldüm ve hatta acıdım. Nasıl bir aşk ki düğün günü müstakbel eşi ve ailesi sizden taraftan giden tek iki kişinin burnundan getirecek ve gelin hanım korkusundan sesini çıkaramayacak... geçmişler olsun...Sen asla üzülme onlar ne olduklarını göstermişler kuzenin de anlayamamış. Yanlış anlaşılmasıın bozup atmak değil demek istedigim ama eşi olacak o insana bunlar da benim ailem saygını koru diyebilirdi. görürüz bundan 1-2 yıl sonra ...... nickli üyenin işte taaa düğün günü anlamalıydım kuzenimi kayınpederim çocuk gibi azarladı diye mesajlarını.

çok sağol canım çok üzüldüm ağlamaktan helak oldum kendi kendime düğün evini başlarına yıkmayı çok isterdim ama mümkün mü bu duruma ağlamama bile damat demişki--ben onları kıskanıyormuşum (ben eşimden ayrıyım dulum)bu yüzden onların evlenmesini kıskanmışım birde bu laf var ...kıskanacağım en son insan en son evlilik niye kıskanayamki ben susmayı tercih ettim allaha havale ettim...

Haaa olay şimdi anlaşıldı tatlım yaa...Allah kahretsin bunları..Bilirim bende ayrıldım insanlara öcü gibi görününyoruz malesef..Hep kıskanırsın hiç iyiliklerini istemezsin sanırlar...Ne diyelim kınayanın başına versin de Allahım görsün nasıl bişeymiş...

bahane aramışlar ..onuda zorla bulmuşlar..bunasıl iş ya anlamadım ne kadar insanlıktan uzaklarmış.siz kimsiniz çocukmu azarlıyorsunuz.ne bu erkeklik taslamalar kuzenin içiin susmuşsunuz anladım ama oda ağırlığını koysun yksa ezilir hep....çok üzüldüm çokkkk

çok sağolun canlarım hayatımız boyunca hiç bu kadar rezil olmadık...bu rezillik için birde cebimizden para ödedik...

shoktayim....cok cok ayipp, hele hele bir dügünde kiz tarafina yapilmis büyük bir ayipp!!!!
agir bir yanlis anlama bu, yaptiginizin bu kadar (ki bisey yapmisliginizda yok,sadece espri yapmak istemissiniz) sisirilmemeliydi....
kuzeninizin kayinpederi hem cok kaba davranmis, hem anlayis göstermemis, sizi dahi konusturmamis...(akil yasta degil, bastadir derler) cok garib gercekten. bunlarin bir dügüngününde olmamasi gerekir, hadi her türlü aksilik olabiliyor ,telastan vesaire, ama bu sekilde misafire davranilmazki,hemde uzak yoldan gelene ,bu durumda gelin tarafi hemde...
anlamis degilim, ama bu tarz insanlarin gercekten olduguna aklim almiyor, Allah kuzeninize yardim etsin, size gecmis olsun, bosverin...gururunuzu o tip insanlar kirdiysa , hic üzülmeyin!! karsinizdaki insan olaydi, o sekilde davranilinmiyacagini bilirdi, cok ayip etmisler. gecmis olsun .

üzüldüm sana yaptıklarından dolayı ,kuzenin nereden bulmuş bu adamı ? insan bunları okuyunca endişeleniyor bizimde kızımız var ama dimi ! Allah iyilerle karşılaştırsın, katı görüşlü insanlar uzak dursun!

çok sağolun canlarım hayatımız boyunca hiç bu kadar rezil olmadık...bu rezillik için birde cebimizden para ödedik...

rezil olan onlar siz neden rezl olacaksınız.bak mevlana ne der:
edepli edebinden susar ,edepsizde ben susturdum sanar.
onlar şimdi nasıl bozduk nasıl susturduk diyolardır bi gururla halbuki insanlıktan nasibini almamış onlar..ALLAH kuzenine yardım etsin ne diyim zorr çok zor....

damat assubay...kütahyada görev yapıyordu o şekilde tanışmışlar...şimdi ırak sınırına tayini çıktı oraya gidecek...kuzenimde ankarada kayınvalide ve kayınpederiyle duracak...

bir şey söylecem kızma lütfen ama kuzenin bu muameleyi HAK EDİYOR. Böyle davranmaya devam ederse o daha çok ezilir. ayrıca kocasını dediği de çok çirkin...

Güzelim sen niye üzülüyosun eminimki, o adama dersini verirdin ama sen belliki saygı göstermişsin en doğrusunu yaptın.adam senin için çokta tıınnn öyle değilmi.lakin kuzeninin durumunu düşünemiyorum allah yardımcısı olsun.bişey merakettim bunları hiçmi görmedi.

Bişey anlatcağım.benim arkadaşım evlenecek.takılar ve kıyafet falan alınacak alışverişe çıkmışlar kaynan kayınpeder damat ve elti.kızcağız neyi beğendiyse elti yok o olmazda şu olurda bana bu yapılmıştı da falan.neyse bir kaç bişey alınmış ama hep eltinin dediği.alışveriş devam ederken eltinin durumu aynı ve kimsenin çıtı çıkmıyor niye sen karışıyosun kimse dememiş.benim arkadaşta sinirlenmiş demiş sizin evde hep bu eltinin mi dediği oluyor kimseden çıt yok.öyleyse ben bu işte yokum demiişş yüzüğü damada fırlatıp gelmiş evinee.çookk taktir ettim herkeste taktir etti.işte akıllı kız bence böyle olmalı belki hareket size yapılmış ammaa insan azcık düşünecek size bunu yaptıysa gelini olacak olan bana neler yapmaz bu adam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…