Arkadaslar merhaba. Daha önce narsist eski sevgilimle alakalı bi konu açmıştım burda yazılanlar beni çok rahatlatmıştı. Çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmamak üzere çoktan kapatıp onları tembih etmiştim konuyu açmasınlar diye konuşmak bana iyi gelmiyordu. Kuzenim 2 gün önce babasının kötülüklerinden bahsederken(ben de ona teselli veriyordum) konuyu birden benim eski sevgilime çevirdi. “Senin kurtulma şansın vardı bizim yok ama kabullendik.” dedi. Ben de anlayamadım aileden konusuyoruz ya babannemlerden mi dedim, hayır o şahıstan dedi eski sevgilimi kastederek. Sonra “Sunulan güzel şeyler de var ablamlara bana içim rahatlıyor o yüzden.” dedi durduk yere hayatındaki insanları kastederek. Şok oldum konuyu kendi babasından eski sevgilime çevirmesine, ne alakaydı. Birkaç cümle konuştuk. Ben zamanıma üzülmemek adına tek kötü şeyleri anımsamadığımı söyledim. Baktım hâlâ eski sevgilimi kötülüyor ama kendi sevgilisi için de dedi ki o ayrılıktan öncesinde benzer kötü bi davranışı olmadığı için ben onu affettim dedi, sormamıştım bunu. İkinci bir şok, gerçi hep üstünü örterdi sevgilisinin. İnsanların çocuğun onu sevmediğini ima etmesine aylarca kin güderdi o kişinin sevgilisinin kötü yönlerini kendine anlatır kanıtlardı. Onun kendi sevgilisinin benim eski sevgilimden beter ya da benzer yönleri var. İnstagramdan kızlar ekler ama birbirlerinde ekli değiller göremez kuzenim bunu bilerek bakmaz hatta üzülmemek için, çocuk aynı kıskançlıktaydı kıza kısa mont giydirmezdi başlarda en sonda da aşırı umursamaz oldu acaba beni sevmiyor mu moduna girdi kuzenim, kabaydı, bazen ilk mesajı akşamın altısında olurdu kıza, doğum günleri özel günler hakgetire zaten, kızın aldığı diyeye bile hakaret etti, bi kere kızdan başka kızlara gidicem diye 40 gün ayrılmıştı ve öncesinde ona kötü davranıyordu sonrasında ise niye yazmadın diye manipüle etmişti kızı barıştılar, kızı bi ara öpmüyordu bile, kız buna aldığı telefon kabını atsa hakaretler ederdi, kızı kıskanır kendi başka kızlarla arkadaşlık ederdi. Kuzenim zayıf güzel fizikli çocuk kendi kısa ama kuzenimin fiziğine burnuna laf ederdi. Kız o yüzden spor salonuna yazıldı estetik oldu burnundan. Çocuk eğitimdeyken aylarca görüşmediler kuzenimin yanına gelmesini bile engellerdi istemezdi. Aşırı ilgisiz bi çocuk kuzenim 5 senedir mutsuz bu yüzden. Buna rağmen ne amaçla böyle bi konuyu açtı ve kör moduna geçti anlamadım. Ben de kibar bi dille başkası benim yerimde olsaydı o bana iyi davranırken evlenirdi ben bir şeylerin üstünü örtemiyorum ilişki içinde kabullenmezdim bazı seyleri ve eskileri hep açardım tartısmalar daha cok olurdu onun yaptıklarının yanında dedim, bak sen öyle değilsin üstünü kapatabiliyorsun ben onla beraberken de senin için öyle düşünürdüm benzer şeyleri yaşadık(kendi benzetirdi ikisini) ama yaşamadım diyebiliyorsun şu an dedim. Ayrıca konu babandan nasıl ona geldi ilk başta anlamadım bile hiç konususunun açılmamasını tercih ederdim dedim. Bu konuda son konuşma olsun dedim. Sonra da herkes yine de yaşattığını yaşar inşallah dedim. Çok garip bana bir şeyler verildi sana verilmedi gibi ima etmesi babasından konuyu açması ve de ben yaşamadım affettim demesi sen kurtuldun deyip kendisi yıllardır içinde durması. Ben bu kızı hep mutsuz hatırlıyorum onun da beni hatırladığı gibi. Kendisi üstünü örten biri olduğu hâlde sorun yaşayan biri. Kendim bu konuyu açmıyordum tembih de etmiştim. Durduk yere beni tetikledi. Yazın da farklı konularda üzüp kabul etmemişti ben ona açıkca söylemiştim kırıldığımı. Sonrasında uzaklaştım ondan. Yine yakınlaşmıştık ve bunu yaptı. Bir de kendi sevgilisi 4 yıllık mezun polis benim eskisi 2 yıllık mezun jandarmaydı. Ben onla sevgiliyken de derdi ki başka meslekleri olmadığı için mecbur bunu seçiyorlar derdi ben de alınır bi şeyler derdim saf gibi. 2 gün önce de dedi ve ben de dedim ki e haklısın bayıldıklarından değil atanamadıkları için seçiyolar mecburi dedim onun sevgilisi öyle. Sonra bu sefer sevgilimin cevresindekiler okumuş etmiş tarih matematik okumuşlar dedi. Kuzenim insanlara alttan laf atan biri hiçbir şeyi boş konuşmaz çok zeki ve kendi ilişki konusunda dışardan gelen sözlere çok hassas mesela ablası çocuk sana bi şey ısmalarladı mı sen niye gidiyosun o gelsin dediğinde bile alınır cünkü çocuğun sevgisizliğini anımsar arkadaşlarına da öyle. Kötü niyetli biri değil normalde ama düşüncesizce konustuğu olur, sizce burda amacı ne? Siz olsanız ne derdiniz? Cidden kırıldım ve yine soğudum yeniden yakınlaşmışken. Ne olursa olsun bir daha ilişkim olursa asla kimseye anlatmayacağım.
Son düzenleme: