• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin amacı ne sizce? Yeniden kırıldım. Bir daha çevremdeki kimseye bir şey anlatmam.

ekimekimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
42
15
3
28
Arkadaslar merhaba. Daha önce narsist eski sevgilimle alakalı bi konu açmıştım burda yazılanlar beni çok rahatlatmıştı. Çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmamak üzere çoktan kapatıp onları tembih etmiştim konuyu açmasınlar diye konuşmak bana iyi gelmiyordu. Kuzenim 2 gün önce babasının kötülüklerinden bahsederken(ben de ona teselli veriyordum) konuyu birden benim eski sevgilime çevirdi. “Senin kurtulma şansın vardı bizim yok ama kabullendik.” dedi. Ben de anlayamadım aileden konusuyoruz ya babannemlerden mi dedim, hayır o şahıstan dedi eski sevgilimi kastederek. Sonra “Sunulan güzel şeyler de var ablamlara bana içim rahatlıyor o yüzden.” dedi durduk yere hayatındaki insanları kastederek. Şok oldum konuyu kendi babasından eski sevgilime çevirmesine, ne alakaydı. Birkaç cümle konuştuk. Ben zamanıma üzülmemek adına tek kötü şeyleri anımsamadığımı söyledim. Baktım hâlâ eski sevgilimi kötülüyor ama kendi sevgilisi için de dedi ki o ayrılıktan öncesinde benzer kötü bi davranışı olmadığı için ben onu affettim dedi, sormamıştım bunu. İkinci bir şok, gerçi hep üstünü örterdi sevgilisinin. İnsanların çocuğun onu sevmediğini ima etmesine aylarca kin güderdi o kişinin sevgilisinin kötü yönlerini kendine anlatır kanıtlardı. Onun kendi sevgilisinin benim eski sevgilimden beter ya da benzer yönleri var. İnstagramdan kızlar ekler ama birbirlerinde ekli değiller göremez kuzenim bunu bilerek bakmaz hatta üzülmemek için, çocuk aynı kıskançlıktaydı kıza kısa mont giydirmezdi başlarda en sonda da aşırı umursamaz oldu acaba beni sevmiyor mu moduna girdi kuzenim, kabaydı, bazen ilk mesajı akşamın altısında olurdu kıza, doğum günleri özel günler hakgetire zaten, kızın aldığı diyeye bile hakaret etti, bi kere kızdan başka kızlara gidicem diye 40 gün ayrılmıştı ve öncesinde ona kötü davranıyordu sonrasında ise niye yazmadın diye manipüle etmişti kızı barıştılar, kızı bi ara öpmüyordu bile, kız buna aldığı telefon kabını atsa hakaretler ederdi, kızı kıskanır kendi başka kızlarla arkadaşlık ederdi. Kuzenim zayıf güzel fizikli çocuk kendi kısa ama kuzenimin fiziğine burnuna laf ederdi. Kız o yüzden spor salonuna yazıldı estetik oldu burnundan. Çocuk eğitimdeyken aylarca görüşmediler kuzenimin yanına gelmesini bile engellerdi istemezdi. Aşırı ilgisiz bi çocuk kuzenim 5 senedir mutsuz bu yüzden. Buna rağmen ne amaçla böyle bi konuyu açtı ve kör moduna geçti anlamadım. Ben de kibar bi dille başkası benim yerimde olsaydı o bana iyi davranırken evlenirdi ben bir şeylerin üstünü örtemiyorum ilişki içinde kabullenmezdim bazı seyleri ve eskileri hep açardım tartısmalar daha cok olurdu onun yaptıklarının yanında dedim, bak sen öyle değilsin üstünü kapatabiliyorsun ben onla beraberken de senin için öyle düşünürdüm benzer şeyleri yaşadık(kendi benzetirdi ikisini) ama yaşamadım diyebiliyorsun şu an dedim. Ayrıca konu babandan nasıl ona geldi ilk başta anlamadım bile hiç konususunun açılmamasını tercih ederdim dedim. Bu konuda son konuşma olsun dedim. Sonra da herkes yine de yaşattığını yaşar inşallah dedim. Çok garip bana bir şeyler verildi sana verilmedi gibi ima etmesi babasından konuyu açması ve de ben yaşamadım affettim demesi sen kurtuldun deyip kendisi yıllardır içinde durması. Ben bu kızı hep mutsuz hatırlıyorum onun da beni hatırladığı gibi. Kendisi üstünü örten biri olduğu hâlde sorun yaşayan biri. Kendim bu konuyu açmıyordum tembih de etmiştim. Durduk yere beni tetikledi. Yazın da farklı konularda üzüp kabul etmemişti ben ona açıkca söylemiştim kırıldığımı. Sonrasında uzaklaştım ondan. Yine yakınlaşmıştık ve bunu yaptı. Bir de kendi sevgilisi 4 yıllık mezun polis benim eskisi 2 yıllık mezun jandarmaydı. Ben onla sevgiliyken de derdi ki başka meslekleri olmadığı için mecbur bunu seçiyorlar derdi ben de alınır bi şeyler derdim saf gibi. 2 gün önce de dedi ve ben de dedim ki e haklısın bayıldıklarından değil atanamadıkları için seçiyolar mecburi dedim onun sevgilisi öyle. Sonra bu sefer sevgilimin cevresindekiler okumuş etmiş tarih matematik okumuşlar dedi. Kuzenim insanlara alttan laf atan biri hiçbir şeyi boş konuşmaz çok zeki ve kendi ilişki konusunda dışardan gelen sözlere çok hassas mesela ablası çocuk sana bi şey ısmalarladı mı sen niye gidiyosun o gelsin dediğinde bile alınır cünkü çocuğun sevgisizliğini anımsar arkadaşlarına da öyle. Kötü niyetli biri değil normalde ama düşüncesizce konustuğu olur, sizce burda amacı ne? Siz olsanız ne derdiniz? Cidden kırıldım ve yine soğudum yeniden yakınlaşmışken. Ne olursa olsun bir daha ilişkim olursa asla kimseye anlatmayacağım.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba. Daha önce narsist eski sevgilimle alakalı bi konu açmıştım burda yazılanlar beni çok rahatlatmıştı. Çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmamak üzere çoktan kapatıp onları tembih etmiştim konuyu açmasınlar diye konuşmak bana iyi gelmiyordu. Kuzenim 2 gün önce babasının kötülüklerinden bahsederken(ben de ona teselli veriyordum) konuyu birden benim eski sevgilime çevirdi. “Senin kurtulma şansın vardı bizim yok ama kabullendik.” dedi. Ben de anlayamadım aileden konusuyoruz ya babannemlerden mi dedim, hayır o şahıstan dedi eski sevgilimi kastederek. Sonra “Sunulan güzel şeyler de var ablamlara bana içim rahatlıyor o yüzden.” dedi durduk yere hayatındaki insanları kastederek. Şok oldum konuyu kendi babasından eski sevgilime çevirmesine, ne alakaydı. Birkaç cümle konuştuk. Ben zamanıma üzülmemek adına tek kötü şeyleri anımsamadığımı söyledim. Baktım hâlâ eski sevgilimi kötülüyor ama kendi sevgilisi için de dedi ki o ayrılıktan öncesinde benzer kötü bi davranışı olmadığı için ben onu affettim dedi, sormamıştım bunu. İkinci bir şok, gerçi hep üstünü örterdi sevgilisinin. İnsanların çocuğun onu sevmediğini ima etmesine aylarca kin güderdi o kişinin sevgilisinin kötü yönlerini kendine anlatır kanıtlardı. Onun kendi sevgilisi benim eski sevgilimden beter biri. İnstagramdan kızlar ekler ama birbirlerinde ekli değiller göremez kuzenim bunu bilerek bakmaz hatta üzülmemek için, çocuk aynı kıskançlıktaydı kıza kısa mont giydirmezdi başlarda en sonda da aşırı umursamaz oldu acaba beni sevmiyor mu moduna girdi, kabaydı, bazen ilk mesajı akşamın altısında olurdu kıza, doğum günleri özel günler hakgetire zaten, kızın aldığı diyeye bile hakaret etti, bi kere kızdan başka kızlara gidicem diye 40 gün ayrılmıştı ve öncesinde ona kötü davranıyordu sonrasında ise niye yazmadın diye manipüle etmişti kızı barıştılar, kızı bi ara öpmüyordu bile, kız buna aldığı telefon kabını atsa hakaretler ederdi, kızı kıskanır kendi başka kızlarla arkadaşlık ederdi. Kuzenim zayıf güzel fizikli çocuk kendi kısa ama kuzenimin fiziğine burnuna laf ederdi. Kız o yüzden spor salonuna yazıldı estetik oldu burnundan. Çocuk eğitimde aylarca görüşmediler kuzenimin yanına gelmesini bile engellerdi istemezdi. Aşırı ilgisiz bi çocuk kuzenim 5 senedir mutsuz bu yüzden. Buna rağmen ne amaçla böyle bi konuyu açtı ve kör moduna geçti anlamadım. Ben de kibar bi dille başkası benim yerimde olsaydı o bana iyi davranırken evlenirdi ben bir şeylerin üstünü örtemiyorum ilişki içinde kabullenmezdim bazı seyleri ve eskileri hep açardım dedim, bak sen öyle değilsin üstünü kapatabiliyorsun ben onla beraberken de senin için öyle düşünürdüm benzer şeyleri yaşadık(kendi benzetirdi ikisini) ama yaşamadım diyebiliyorsun şu dedim. Ayrıca konu babandan nasıl ona geldi ilk başta anlamadım bile hiç konususunun açılmamasını tercih ederdim dedim. Sonra da herkes yine de yaşattığını yaşar inşallah dedim. Çok garip bana bir şeyler verildi sana verilmedi gibi ima etmesi babasından konuyu açması ve de ben yaşamadım affettim demesi sen kurtuldun deyip kendisi yıllardır içinde durması. Ben bu kızı hep mutsuz hatırlıyorum onun da beni hatırladığı gibi. Kendisi üstünü örten biri olduğu hâlde sorun yaşayan biri. Kendim bu konuyu açmıyordum tembih de etmiştim. Durduk yere beni tetikledi. Yazın da farklı konularda üzüp kabul etmemişti ben ona açıkca söylemiştim kırıldığımı. Sonrasında uzaklaştım ondan. Yine yakınlaşmıştık ve bunu yaptı. Bir de kendi sevgilisi 4 yıllık mezun polis benim eskisi 2 yıllık mezun jandarmaydı. Ben onla sevgiliyken de derdi ki başka meslekleri olmadığı için mecbur bunu seçiyorlar derdi ben de alınır bi şeyler derdim saf gibi. 2 gün önce de dedi ve ben de dedim ki e haklısın bayıldıklarından değil atanamadıkları için seçiyolar mecburi dedim onun sevgilisi öyle. Sonra bu sefer sevgilimin cevresindekiler okumuş etmiş tarih matematik okumuşlar dedi. Kuzenim insanlara alttan laf atan biri hiçbir şeyi boş konuşmaz çok zeki ve kendi ilişki konusunda dışardan gelen sözlere çok hassas mesela ablası çocuk sana bi şey ısmalarladı mı diye sorsa bile alınır cünkü çocuğun sevgisizliğinş anımsar arkadaşlarına da öyle. Kötü niyetli biri değil normalde ama düşüncesizce konustuğu olur, sizce burda amacı ne? Siz olsanız ne derdiniz? Cidden kırıldım ve yine soğudum yeniden yakınlaşmışken. Ne olursa olsun bir daha ilişkim olursa asla kimseye anlatmayacağım.
Boş konuşmuş kuzenin.
Bencede kimseye bişeyi anlatma. Sen unutmak istersin ama karşındakiler unutturmaz.

Ben bu kadar basit şeylere alınmıyorum ya,bilemedim. Kendim zorladım ama sizin alındığınız yeri bulamadım inanın. Daha gençsiniz,her lafın altında bir şey aranmaz bana göre. Kuzeninizin bunları size söyleyerek bir amacı olduğunu sanmıyorum,yüzeysel sohbet edilmiş geçilmiş gibi bir durum var bana göre

Ben bu kadar basit şeylere alınmıyorum ya,bilemedim. Kendim zorladım ama sizin alındığınız yeri bulamadım inanın. Daha gençsiniz,her lafın altında bir şey aranmaz bana göre. Kuzeninizin bunları size söyleyerek bir amacı olduğunu sanmıyorum,yüzeysel sohbet edilmiş geçilmiş gibi bir durum var bana göre
Yani bilemedim kendisi çok hassas her şeye alınır özellikle sevgilisi hakkında soru sorulsa bile ve hiç boş konuşmaz. Belki onu tanıdığımdan bunu hissettim.

Ayrıldığınız sevgiliniz için sen kurtuldun demiş altı üstü. Eski sevgiliniz nasıl biriydi diye diğer konunuza baktım sizden ayrıldıktan 2 ay sonra başkasıyla ciddi ilişkiye başlamış, yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı bir sürü şey anlatmışsınız. Yani uzun uzun onun sevgilisinin yaptığı şeyleri anlatmanıza gerek yoktu. Sizin eskisi de kötüymüş ve kurtulmuşsunuz cidden.

Ayrıldığınız sevgiliniz için sen kurtuldun demiş altı üstü fazla abartmışsınız. Eski sevgiliniz nasıl biriydi diye diğer konunuza baktım sizden ayrıldıktan 2 ay sonra başkasıyla ciddi ilişkiye başlamış, yalancı empatisiz cifte standartçı aşırı manipülatif kültürsüz küfürbaz yobaz zorba baskıcı bir sürü şey anlatmışsınız. Yani uzun uzun onun sevgilisinin yaptığı şeyleri anlatmanıza gerek yoktu. Sizin eskisi de kötüymüş ve kurtulmuşsunuz. Kötü bir şey dememiş.
Evet ben kurtuldum zaten. Kendisi de benzer biriyle beraber ama kıyaslayarak benimki öyle şeyler yapmadı affettim demeye getirdi sormadım bile bunu ve öncesinde konusunu bir daha açmayalım dememe rağmen babasından konuyu bağladı olay bu zaten. Yoksa istediğini diyebilir hiç problem değil. Ki ben insanların ilişkisini hiç sormam yorum da asla yapmam.

Arkadaslar merhaba. Daha önce narsist eski sevgilimle alakalı bi konu açmıştım burda yazılanlar beni çok rahatlatmıştı. Çevremdeki insanlarla bu konuyu konuşmamak üzere çoktan kapatıp onları tembih etmiştim konuyu açmasınlar diye konuşmak bana iyi gelmiyordu. Kuzenim 2 gün önce babasının kötülüklerinden bahsederken(ben de ona teselli veriyordum) konuyu birden benim eski sevgilime çevirdi. “Senin kurtulma şansın vardı bizim yok ama kabullendik.” dedi. Ben de anlayamadım aileden konusuyoruz ya babannemlerden mi dedim, hayır o şahıstan dedi eski sevgilimi kastederek. Sonra “Sunulan güzel şeyler de var ablamlara bana içim rahatlıyor o yüzden.” dedi durduk yere hayatındaki insanları kastederek. Şok oldum konuyu kendi babasından eski sevgilime çevirmesine, ne alakaydı. Birkaç cümle konuştuk. Ben zamanıma üzülmemek adına tek kötü şeyleri anımsamadığımı söyledim. Baktım hâlâ eski sevgilimi kötülüyor ama kendi sevgilisi için de dedi ki o ayrılıktan öncesinde benzer kötü bi davranışı olmadığı için ben onu affettim dedi, sormamıştım bunu. İkinci bir şok, gerçi hep üstünü örterdi sevgilisinin. İnsanların çocuğun onu sevmediğini ima etmesine aylarca kin güderdi o kişinin sevgilisinin kötü yönlerini kendine anlatır kanıtlardı. Onun kendi sevgilisinin benim eski sevgilimden beter ya da benzer yönleri var. İnstagramdan kızlar ekler ama birbirlerinde ekli değiller göremez kuzenim bunu bilerek bakmaz hatta üzülmemek için, çocuk aynı kıskançlıktaydı kıza kısa mont giydirmezdi başlarda en sonda da aşırı umursamaz oldu acaba beni sevmiyor mu moduna girdi kuzenim, kabaydı, bazen ilk mesajı akşamın altısında olurdu kıza, doğum günleri özel günler hakgetire zaten, kızın aldığı diyeye bile hakaret etti, bi kere kızdan başka kızlara gidicem diye 40 gün ayrılmıştı ve öncesinde ona kötü davranıyordu sonrasında ise niye yazmadın diye manipüle etmişti kızı barıştılar, kızı bi ara öpmüyordu bile, kız buna aldığı telefon kabını atsa hakaretler ederdi, kızı kıskanır kendi başka kızlarla arkadaşlık ederdi. Kuzenim zayıf güzel fizikli çocuk kendi kısa ama kuzenimin fiziğine burnuna laf ederdi. Kız o yüzden spor salonuna yazıldı estetik oldu burnundan. Çocuk eğitimdeyken aylarca görüşmediler kuzenimin yanına gelmesini bile engellerdi istemezdi. Aşırı ilgisiz bi çocuk kuzenim 5 senedir mutsuz bu yüzden. Buna rağmen ne amaçla böyle bi konuyu açtı ve kör moduna geçti anlamadım. Ben de kibar bi dille başkası benim yerimde olsaydı o bana iyi davranırken evlenirdi ben bir şeylerin üstünü örtemiyorum ilişki içinde kabullenmezdim bazı seyleri ve eskileri hep açardım tartısmalar daha cok olurdu onun yaptıklarının yanında dedim, bak sen öyle değilsin üstünü kapatabiliyorsun ben onla beraberken de senin için öyle düşünürdüm benzer şeyleri yaşadık(kendi benzetirdi ikisini) ama yaşamadım diyebiliyorsun şu an dedim. Ayrıca konu babandan nasıl ona geldi ilk başta anlamadım bile hiç konususunun açılmamasını tercih ederdim dedim. Bu konuda son konuşma olsun dedim. Sonra da herkes yine de yaşattığını yaşar inşallah dedim. Çok garip bana bir şeyler verildi sana verilmedi gibi ima etmesi babasından konuyu açması ve de ben yaşamadım affettim demesi sen kurtuldun deyip kendisi yıllardır içinde durması. Ben bu kızı hep mutsuz hatırlıyorum onun da beni hatırladığı gibi. Kendisi üstünü örten biri olduğu hâlde sorun yaşayan biri. Kendim bu konuyu açmıyordum tembih de etmiştim. Durduk yere beni tetikledi. Yazın da farklı konularda üzüp kabul etmemişti ben ona açıkca söylemiştim kırıldığımı. Sonrasında uzaklaştım ondan. Yine yakınlaşmıştık ve bunu yaptı. Bir de kendi sevgilisi 4 yıllık mezun polis benim eskisi 2 yıllık mezun jandarmaydı. Ben onla sevgiliyken de derdi ki başka meslekleri olmadığı için mecbur bunu seçiyorlar derdi ben de alınır bi şeyler derdim saf gibi. 2 gün önce de dedi ve ben de dedim ki e haklısın bayıldıklarından değil atanamadıkları için seçiyolar mecburi dedim onun sevgilisi öyle. Sonra bu sefer sevgilimin cevresindekiler okumuş etmiş tarih matematik okumuşlar dedi. Kuzenim insanlara alttan laf atan biri hiçbir şeyi boş konuşmaz çok zeki ve kendi ilişki konusunda dışardan gelen sözlere çok hassas mesela ablası çocuk sana bi şey ısmalarladı mı sen niye gidiyosun o gelsin dediğinde bile alınır cünkü çocuğun sevgisizliğini anımsar arkadaşlarına da öyle. Kötü niyetli biri değil normalde ama düşüncesizce konustuğu olur, sizce burda amacı ne? Siz olsanız ne derdiniz? Cidden kırıldım ve yine soğudum yeniden yakınlaşmışken. Ne olursa olsun bir daha ilişkim olursa asla kimseye anlatmayacağım.
Anlamak için 2 kere okudum, bir delinin hatıra defteri gibi olmuş.
Neden bu insanla yakınsınız hakkında böyle düşünüyorsanız? Bence fazla samimi olmayın. Size alttan alttan laf söylemiş ama siz de geri durmamışsınız, sorun kalmamış yani. Bu kadar düşünmeye değecek bir insan gibi değil. Yine de açıkça iletişim kurmak varken kafada yazıp çizmeye de gerek yok. Çok takıyorsanız kendisine sorun, neden böyle söyledin alındım diye.

Evet ben kurtuldum zaten. Kendisi de benzer biriyle beraber ama kıyaslayarak benimki öyle şeyler yapmadı affettim demeye getirdi ve öncesinde konusunu bir daha açmayalım dememe rağmen babasından konuyu bağladı olay bu zaten. Yoksa istediğini diyebilir hiç problem değil.
O kişinin hatırlatılmasını istememenizi anlayabilirim bu konuda haklısınız. Olur olmadık yerde konuyu açacak boşboğaz biriyse daha özelinizden bahsetmeyin. Kıyaslama yaparsa da burada dediğiniz gibi seninki de yapmıştı diyin bir daha yapamaz. Ama cidden kurtulmuşsunuz adamdan.

Anlamak için 2 kere okudum, bir delinin hatıra defteri gibi olmuş.
Neden bu insanla yakınsınız hakkında böyle düşünüyorsanız? Bence fazla samimi olmayın. Size alttan alttan laf söylemiş ama siz de geri durmamışsınız, sorun kalmamış yani. Bu kadar düşünmeye değecek bir insan gibi değil. Yine de açıkça iletişim kurmak varken kafada yazıp çizmeye de gerek yok. Çok takıyorsanız kendisine sorun, neden böyle söyledin alındım diye.
Öncelikle anladığınız için teşekkür ederim. Cidden kırıldım cünkü tetiklendim ama çok üzülmedim yine de paylaşmak istedim. İnsanlar her zaman iyi ya da kötü değil ki. Bir şeylerden ötürü hayatımızdan herkesi çıkarsak kimse kalmaz. Tamamen cıkarmak değil ama yine sınırımı koyup sohbeti azaltacağım. Bu arada sizin dediğinizi söyledim konuyu birden açmana şaşırdım hiç gerek yoktu bu son olsun diye.

Yani bilemedim kendisi çok hassas her şeye alınır özellikle sevgilisi hakkında soru sorulsa bile ve hiç boş konuşmaz. Belki onu tanıdığımdan bunu hissettim.
Olabilir tabii herkes aynı hassasiyette değil ama
O kırılmasın bu darılmasın üzülmesin diye diye de kimseye bir şey diyemiyoruz ;) kuzeni boşverin,siz üzülmeyin böyle şeylere.

O kişinin hatırlatılmasını istememenizi anlayabilirim bu konuda haklısınız. Olur olmadık yerde konuyu açacak boşboğaz biriyse daha özelinizden bahsetmeyin. Kıyaslama yaparsa da burada dediğiniz gibi seninki de yapmıştı diyin bir daha yapamaz. Ama cidden kurtulmuşsunuz adamdan.
Çok teşekkür ederim anladığınız için. Ben zaten kurtuldum çok şükür. Konuyu saçma şekilde bağlamaya ve kendini durduk yere aklama çabasına hiç gerek yoktu. Benzer şeyleri yaşadık ama ben üstünü örtebilen biri değilim dedim. Bu konuda ders aldım 7-8 aydır kimseye hiçbir şey anlatmıyorum sadece dinleyen taraftayım insanları ki o da bi yere kadar.

Sevgili yarıştırma oyunu mu nedir bu ? Maşallah kuzeninizin sevgilisi mükemmelmiş gerçekten. Her kızın isteyeceği bir erkeeeek 🧿 Instagramda ekli değiller, sevgilisi başka kızlarla konuşuyor, kuzeninizi giyimiyle her şeyiyle kısıtlıyor. Kıskanıyor ya hani, çok seviyor canım ondan kıskanıyor tabiki ne sandın

Ayrıca konu kendi babasından, neden eski sevgilinize geldi tuhaf yani. Ben olsam böyle biriyle muhatap olmam, ağzının payını verir hayatıma bakarım

Olabilir tabii herkes aynı hassasiyette değil ama
O kırılmasın bu darılmasın üzülmesin diye diye de kimseye bir şey diyemiyoruz ;) kuzeni boşverin,siz üzülmeyin böyle şeylere.
İnanın başka arkadaşlarımla asla bu hassasiyete girmiyorum cünkü böyle davranmıyolar hatta o şahsa sövdüklerinde rahatlardım🤭 ama karsımda sevgilisi açısından en ufak sevgisizlik hissettirildiğinde aylarca kin tutan biri var(ablasına arkadaşlarına) ve durduk yere konuyu açtı önceden tembih etmeme rağmen. Bir de kıyasa girdi benzerlerini yaşadı ama yaşamadım affettim dedi sen yaşadın kurtuldun der gibi. Umarım son cevaplarımdan sonra anlamıştır.

Sevgili yarıştırma oyunu mu nedir bu ? Maşallah kuzeninizin sevgilisi mükemmelmiş gerçekten. Her kızın isteyeceği bir erkeeeek 🧿 Instagramda ekli değiller, sevgilisi başka kızlarla konuşuyor, kuzeninizi giyimiyle her şeyiyle kısıtlıyor. Kıskanıyor ya hani, çok seviyor canım ondan kıskanıyor tabiki ne sandın
Haklısınız onun sevgilisinden de bahsettim ama konuyu açıklığa kavuşturmak için sanırım biraz da rahatlamak istedim kendimce o böyle ima ediyor ama onunki de böyle gibi😀

Ayrıca konu kendi babasından, neden eski sevgilinize geldi tuhaf yani. Ben olsam böyle biriyle muhatap olmam, ağzının payını verir hayatıma bakarım
Cevabımı anlattığım şekilde kibar yolla vermeye çalıştım ama onda bile mahçup olup alakasız yerlere çektim sonradan. Gerçekten çok yersizdi. Ne yapmaya çalıştı bilmiyorum. Ben de yine uzaklaşacağım.

Kesinlikle kimseye özel hayatınızı anlatmayın. Siz ve kuzeniniz kaç yaşındasınız? Kız resmen 5 senedir kendini bu ortada olmayan toksik ilişkide ezdiriyor . Çocuk yanına gelsin istemiyor çünkü yedekte tutuyor başkalarıyla aldatıyor muhtemelen. Saygı, sevgi yok. Kızın fiziğiyle,burnuyla dalga geçmiş buna sinirlendim. Kız da onun dediği her şeyi önemli görüp burun estetiği yapmış üstelik. Kendini beğenmiyor, özgüven sorunu var kuzeniniz çok çabuk manipüle edilen birisi. Ayrıca neden böyle berbat bir ilişkiden ayrılmıyor? Terk edilme korkusu var belki de. Hiç sağlıklı düşünmüyor. Kendini biraz olsun seven insan, bunlara izin vermez. S.ktiri çeker çoktan giderdi.

Kesinlikle kimseye özel hayatınızı anlatmayın. Siz ve kuzeniniz kaç yaşındasınız? Kız resmen 5 senedir kendini bu ortada olmayan toksik ilişkide ezdiriyor . Çocuk yanına gelsin istemiyor çünkü yedekte tutuyor başkalarıyla aldatıyor muhtemelen. Saygı, sevgi yok. Kızın fiziğiyle,burnuyla dalga geçmiş buna sinirlendim. Kız da onun dediği her şeyi önemli görüp burun estetiği yapmış üstelik. Kendini beğenmiyor, özgüven sorunu var kuzeniniz çok çabuk manipüle edilen birisi. Ayrıca neden böyle berbat bir ilişkiden ayrılmıyor? Terk edilme korkusu var belki de. Hiç sağlıklı düşünmüyor. Kendini biraz olsun seven insan, bunlara izin vermez. S.ktiri çeker çoktan giderdi.
Daha anlatmam. Ben 28 yaşımdayım o 27. Ben 3.5 sene beraber oldum o 8 senedir beraber. Ben de belki devam ederdim o bağımlılıktan kurtulmak çok zordu ama Allahtan benim narsist son darbeyi vurdu kendine yakışır şekilde hayalet oldu gitti. İrade savaşı vermedim. Şu an epey tecrübe kazandım ama. Kuzenim de bırakamadı çocuğu hiç. Dediğiniz şekilde aynen. Ben bir de yapılanlara ses ederdim benim narsist bi ara düzelmeye cabasına girip iyi davranıyordu(evlilik için uğraşırken) onunki stabil kötülükte bence ve kız da üstünü örtüyor çocuğun. Buna rağmen dün onları ima etti şok oldum. Bu nasıl bi körlük. Hadi sen kendine kör ol tamam ama beni neden işin içine katıp bana sunulan güzel şeyler de var diyosun. Bu çocuktan asla ayrılmaz kuzenim cevremde nerdeyse çoğu kişinin sevgilisi belki daha az daha çok böyleler ve hepsi böyle insanlarla evlendi. Böyle bi erkekten ayrılan tek bi arkadaşım ve ben olduk ben de dediğim gibi irade savaşı vermedim. Bir de kuzenim normalde cok akıllı birisi samanlıkta iğne arar ama sevgilisi konusunda üzülmemek için belki farkında olmadan üstünü kapatıyor kendini koruma iç güdüsü belki.

Daha anlatmam. Ben 28 yaşımdayım o 27. Ben 3.5 sene beraber oldum o 8 senedir beraber. Ben de belki devam ederdim o bağımlılıktan kurtulmak çok zordu ama Allahtan benim narsist son darbeyi vurdu kendine yakışır şekilde hayalet oldu gitti. İrade savaşı vermedim. Şu an epey tecrübe kazandım ama. Kuzenim de bırakamadı çocuğu hiç. Dediğiniz şekilde aynen. Ben bir de yapılanlara ses ederdim benim narsist bi ara düzelmeye cabasına girip iyi davranıyordu(evlilik için uğraşırken) onunki stabil kötülükte bence ve kız da üstünü örtüyor çocuğun. Buna rağmen dün onları ima etti şok oldum. Bu nasıl bi körlük. Hadi sen kendine kör ol tamam ama beni neden işin içine katıp bana sunulan güzel şeyler de var diyosun. Bu çocuktan asla ayrılmaz kuzenim cevremde nerdeyse çoğu kişinin sevgilisi belki daha az daha çok böyleler ve hepsi böyle insanlarla evlendi. Böyle bi erkekten ayrılan tek bi arkadaşım ve ben olduk ben de dediğim gibi irade savaşı vermedim. Bir de kuzenim normalde cok akıllı birisi samanlıkta iğne arar ama sevgilisi konusunda üzülmemek için belki farkında olmadan üstünü kapatıyor kendini koruma iç güdüsü belki.
Kendi hayatına bakmayıp başkalarına laf edip duruyor işte. Siz de kendi hayatınıza bakın. Başkalarının söylediklerini çok önemsemeyin. Bundan sonra edindiğiniz tecrübeyle ne isteyip istemediğinizi, bir erkekte olması gereken özellikleri, beklentilerinizi düşünüp daha sağlıklı bir ilişki kurarsınız umarım

Back