• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

Kuzenimin aldatıldığını öğrenmesini nasıl sağlayabiliriz ?

• Ankete Katılan
    217

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.048
658
İstanbul
Merhaba,
Konuyu bir üyemizin talebi ile ben açıyorum. kendisinden 2. üyelik alıp konuyu açabileceğini ifade etim fakat bunu teknik olarak yapamadığı için konuyu ben açıyorum.

Dün akşam eşim çok emin yerlerden ; kuzenimizin, eşi tarafından aldatıldığını öğrenmiş. Hatta hatta eşime instagram mesajlarını bile göstermişler.

Bunu eşim ile paylaşan ise eşimin arkadaşı. Ona da birlikte olduğu çocuk söylemiş.

"ben x ile birlikte oldum ama eşinin kim olduğunu öğrenince çok utandım bir daha beni arama diyerek ilişkiyi kestim" demiş. Hatta şu anda kimle birlikte olduğunu da söylemiş.

Kuzenim işe gittikten sonra adamı eve alıyormuş. Bu arada bu olaylar daha çok yeni.

Eşim akşam eve gelince hemen kuzenimi arayacağını söyledi. Ben durdurdum çünkü bu çok hassas bir konu ayrıca kuzenimin eşinin ailesi problemli bir aile. İntikam almak için her şey yapabilirler. Yaşadığımız yer küçük bir yer, adımı bile çıkarabilirler yani. Kızımın yuvasını yıktılar aynısını onlarda yaşasın diye tüm kötülükleri yapacak bir aile.

Bu konunun mutlaka söylenmesi taraftarıyız. Çünkü tüm şehrin diline düşmüş bile, bizim haberimiz yok. Kuzenimi enayi yerine koymasına seyirci kalamayız ama nasıl söylememiş gerekiyor ?

Sizden ricam bana bir akıl verin. Sizce olay bizim üzerimize kalmadan bunu nasıl bildirmeliyiz ?

Amcamlara da güvenemiyoruz sonuçta insan evladı o sinirle söylemeleri yüksek ihtimal.

Not : Kuzenim sosyal medya kullanmıyor oradan söyleyemeyiz.

Kuzenini çağır size gelmesi için ve kimse bilmesin söylemeden önceden de deki ben korkuyorum üstüme kalmaması adına hiç kimseye senden duyduğunu demesin bence şöyle bian önce erkek kadın aldatılması hemen söylenmeli yazık günah ya

esiniz kuzenini tek basina davet edecek,
erkek erkege takilalim diyecek,
sonra da
"ben boyle boyle seyler duydum, ihtimal de vermedim,
birisi iftira da atiyor olabilir,
ama duymusken sana soylemesem icim rahat etmezdi.
Senin de haberin olsun, istersen arastir istemezsen de benden cikmis olsun"

diyip sadece aktarsin,
gerisi kuzeni baglar.

Yakın kuzenim ise konuşurum. Samimi değilsem sadece akrabalık bağından dolayı görüşüyor isem karışmam elbet ortaya çıkar.

Bence bir şekilde yakalamasını sağlayın gözleri ile görsün. Ama kuzeniniz nasıl bir insan nasjl tepki verir o da önemli. Yani adamı ve kadını vurmasın bir de

Bilmesi gerek ama siz söylemeyin. Kaynağını öğrenemeden konuyu bilsin. Bir dost gibi.

Kuzenle değil, aldatan eşle konuşurdum ben olsam. İster söyle boşan, ister başka bahane bul ayrıl ama adamı kandırma, veya bizden ya da başkasından duyup daha büyük rezalet çıkmasına sebebiyet verme derdim. Bırakın yediği b.ku o temizlemeye çalışsın.
buda iyi bir seçenek

Söylenmesi gerek ama nasil söylenir bu konu bilmem, ama yinede gerçketen yapip yapmadığı konusunda emin olunmali, instagram msjlari düzmece olabilir gibi gibi, eğer sizden hic duyulmamasini istiyorsanız ben olsam ben bir hat alirdim, tabiki kimlikle değil, ekran goruntulerinide alip kuzene atabilirim gibi düşündüm fakat boyle adim bilinmesin ailesi bilmesin gibi durumlarda tehlikeli, bunu gören kuzen kadina zarar verebilir hapisede düşebilir. Engelleyecek ,değmeyeceğini anlatacak kişilerin olmasi lazim. Biransa adami şoka sokup kötü şeyler olmasın

Alys in yazdığını bende makul buldum. Zaten eninden sonunda öğrenecek, sizin dışınızda herkes duymuş. Kaldı ki birden fazla kişi ile ilişki yaşıyor bu bayan. Tek bir aldatmada değil benim anladığım. En kısa sürede bu kadından kurtarılmalı kuzen. Erkek yada kadın farketmez kimse aldatıldığının saklanmasını haketmiyor. Birde belki kadını itiraf etmesi için zorlayabilirsiniz.

Zor bir konu
Kuzenin nasıl kaldırabilir bu olayı ?
Yani kadını çekip vurabilir mi ne bileyim darp eder mi
Ben olsam kadınla konuşurdum hersey elimde derdim kendi itiraf etsin

Açıkçası Allah korusun eşimin beni aldattığını bir kuzenim öğrene bana ispatlayacak biçimde gelip anlatmasını, göstermesini tercih ederdim.

Bu arada aklıma takıldı bu olay sadece bir söylentiden ibaret mi yoksa elde kanıt var mı ?

Konuyu açmamı isteyen arkadaş bunu belgelemek istediğini ifade etmiş bu sebeple bu açıklamayı da yazayım

Back