- Konu Sahibi Sentetikserotonin
Kaç yaşındasın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu baba tipinden galiba seri üretim olmuş bizim kide öyle . o yüzden sizi anlıyorum uslubunuz yanlış kızgınlığının kırınganlığınızı , hayal kırıklığınızı anlıyorum . kendinize saygınızı koruyun babanızda olsa annenizde olsa kuzaninizde olsa , odanızı eşyanızı istemiyorsanız paylaşmayın. şahsen benim kızım 10 yaşında o bile eşyalarının özel oldugu biliyor kimseyle paylaşmıyor.Diyorum ki babam cok baskici kendi ailesi icin olecek hir gun mesafeli davranmama gecip odama oturmama dahi izin vermiyor ona ayip olur diye kaldiki ben ona yuzune karşı söyleyeceğim hatalarini ama o bana gelince her boku diyor
16-17 falandır en fazlaKaç yaşındasın ?
Sizin de dedikodu konusunda onlardan aşağı kalır yanınız yok.Hasta degilim yapim böyle cok dusunen uzulen bi insanim ben de istiyorum unutup okuluma dersime bakmak ama ben uniye gecince aynisini bana yapmalarından korkuyorum halalarim vs cok dedikoducu iki yuzlubinsanlar
Bi kere ağzın neden bukadar bozuk. Daha düzgün kelimelerle konuyu anlatabilirdin. Konuna gelecek olursak , sen ,kuzen ,babanda dahil hepiniz hatalisiniz. Aradaki seviye dengeyi koruyamamissiniz. Kuzenin yaptıklarını ailene alenen anlatmanda büyük hataBenim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Korkunc bir insansiniz. Allah anne babaniza sabir versin.Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Üslubunuz gözlerimi yaşarttıBenim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Oğlan dayıya kız halaya çeker derlerHasta degilim yapim böyle cok dusunen uzulen bi insanim ben de istiyorum unutup okuluma dersime bakmak ama ben uniye gecince aynisini bana yapmalarından korkuyorum halalarim vs cok dedikoducu iki yuzlubinsanlar
Ya defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
Benim hayat felsefem"Üslubun kimliğindir"burda tam cuk oturmuş konu sahibi için,aynen katılıyorum sizeBu yorumunun dan da anlaşılıyor haksız olan sensin
Kıskanç ve aşşalık psikolojisi ile herkese seni tarafında olmayan herkese nefret kusuyorsun
Aranız iyiyken anlatmadıkların aranız bozulunca gidip ifşa edersen o kız değil göz den düşen sen olursun
Dedikoducu olursun ki olmuşsun da
Üslup berbat eğitim durumunu merak ettim
Kendini geliştirmeni öneririm özelliklere konuşmada
Kanka kaşar uyuz oldum aağğbee bunlar cahilce konuşmalar seviyesizce ha sen seviyor kendine yakıştırıyorsan tamam ne diyelim
Bana da sararsın sen şimdi dikkat et karşında ezik baban Almancı kuzenin yok saygılı ol mahkemelik olma burda insanlara defol falan yazmak çok seviyesizc
MuneYa defol Allah askina tipe bak aq okudugunu anlamayan salagin tekisin Muhtemelen kotu babaya sahip olmak ne bilmiyosun okudugunu anlayacak zekan yok kimsin aq gelecegimlenilgili tahmin yurutuyosun sg
O instadan çıkardığınız gün iletişimi kesecektiniz, bi de evine gitmişsiniz ne alaka? Babanız el iyisi, kendi çocuklarını 3 kuruş menfaate satması kuzeninizin sorunu değil. Yediği b.klar erkek arkadaş, alkol falansa kendi ayağınıza sıkmışsınız. Onun ailesi sizin babanıza benzemiyormuş demek ki, siz kızlarını cezalandırırlar diye beklerken size tavır almışlar. Sizin babanız Almancı değil ki, akrabalar da tabi size tavır alacaklar. Siz ne sanmıştınız?Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.
Kusura bakmayın ama bu nasıl ifadeler.Yazinizdan sizin de pek sakin ve anlayışlı biri olmadiginizi anlıyorum.Babaniz ve halaniz hakkındaki söylemlerinin çok kötü.Eger kendinizi haklı görüyorsanız kimsenin soğuk davranmasini onemsemeyin ama haksız tarafınız olduğunu düşünürseniz de özür dileyin.Su anne babaya (anne babalik vasvini haketmeyenler hariç)ezik ,cahil yobaz ,geri kafalı diyenlere burdan bir çift sözüm var Yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor.Ezik insanların yetiştirdikleri de öyle olur Ama bu diyenler çağdaş ,modern ,hümanist vs önce anne babaya saygı.Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyoKill