- 30 Ocak 2023
- 62
- -128
- 1
- 23
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
Benim almanci bi kuzen vardı bize yakindi istanbuldaydi her hafta sonu bize geliyo kaliyo yiyo iciyo geziyoruz kiyafetlerimi kullaniyo cok iyi davraniyorum ilk baslarda. benim babam da asiri ailesine duskun bu kuzenimi simarttikca simartti onun yaninda bizi asagilamalar azarlamalar falan hata babamda ama geri kafali ne yapsak da duzelmiyor ezik. kiz kendini bi bok sandi asiri ayar olmaya basladim beni kullanmaya calisiyodu misafirligini de bilmiyo bunu instamdan cikardim sonra yazin ben onlara kalmaya gittim bu da kırılmış cikardim diye güya bu bahaneyle bana kotu davraniyo surekli laf sokuyo esyasini sanki calmisim gibi muameleler falan beni kendi arabamda one bindirmiyo ama engellememle ilgisi yok seneler once de bana boyle yapiyodu nankor kiskanc ka sarin birin sabrettim bisi yapmadim zamani geldi bu istanbuldaki kursuna geldi ben gene insanligimi koruyup iyi davrandım ha baktim olmadi gene kendini bi bok sanip simariyo benim evimde bana laf sokuyo vs ben buna bisi diyemiyorum cunku desem babam ezigi hemen beni azarlayip susturur ben hakli olsam bile. Ben de sinirlenip yedigi bokları aileme anlattim babamda gitmis annesine soylemis o da burdaki kursa gelmeyi kesti ve benim arkamdan neler demisse akrabalara artik herkes bana bi soguk davraniyo bogmak istiyorum onu keske zamaninda bk tan insanlara cok onem vermeseymisim sizce bu durumda kim hakli kim haksiz akrabalarin bana olan soguklugu yuzunden kendimi kotu hissettim akrabadan kastim halam ve o da zaten o kizin bokunu yiyo beni ve annemi vs pek sevmiyodu.