Kuzenimi evden göndermekte haklı miyim??

Hayir ben zaten soguk davraniyorum acikca onu evimde istemedigimi belli ediyorum ama yuzsuz anlamiyor ki! Ben sinirleri gergin bi insanim akraba icin canimi sikmaya degmez hele ki nankor biri ise nanayy

Bir abla olarak gör akıl vermek değil niyetim sadece ufak bir tavsiye. Güzel tazecik şu beyinlerinizi böyle konular için boş yere yormayın. Kalbinizi bu kadar katı tutmayın. Yaşınız çok küçük, olgunlaşmak için yaşamak tecrübe edinmek gerekir. Bu kullandığınız dili bırakın lütfen.

Ne ekersen onu biçersin.

Evet ben de dusunmek istemiyorum ama yapim geregi takintiliyim fazla dusunuyorum buraya yazdim

Sen haklısın. Kullandırtma kendini. Günün sonunda yine kötü olan sen olacaktın. Haddini bildirmen güzel olmuş

Ergen degilim sadece takintili sinirli bi insansim buraya acmak istedim
19 yaşındasın, kendini ergen görmeyebilirsin.

Yetişkin olduğunda, insanların doğrudan iletişim kurarak yaşadıklarını göreceksin.

Annelesine, yediği haltları anlatmak yerine, böyle olmuyor, bu durumdan rahatsızım, kendine çekidüzen ver yoksa bir daha gelme demeliydin.

canim sen ne yasadigini en iyi bilensin kalbine sor icin ferah vede rahatsa korkma kimin ne söylediginden dogruyu yapmissindir vefali biri olsaydi eger bu duruma gelmezdiniz üstelik senin yapmadigin seyleri vs saga solada sikayet etmezdi

Hayir ben zaten soguk davraniyorum acikca onu evimde istemedigimi belli ediyorum ama yuzsuz anlamiyor ki! Ben sinirleri gergin bi insanim akraba icin canimi sikmaya degmez hele ki nankor biri ise nanayy

Başkalarının sırlarını ortaya dökmek bir karakter sorunudur ve sırf karşınızdaki kişi karakterinden ödün veriyor diye bu sizin de verebileceğiniz anlamına gelmez kaldı ki veriyorsanız sizin de karakterinizin sorunlu olduğu anlamına gelir..
Yok o bana öyle yapmıştı bende yapayım demek akıllı ve karakteri sağlam insanın işi değil..
Anlattıklarınız tamamen ergen kıskançlığı ve gerçekten hoş değil..
Sizin kıyafetlerinizi vs. kullanıyorsa ve bundan hoşlanmıyorsanız arkasından iş çevirmek yerine açıkça yüzüne söyleyip ilişkinizi kesmeliydiniz doğru olan bu olurdu ama ne yazık ki siz yanlış yoldan ilerlemişsiniz..

Ayrıca yazım dilinizde gerçekten çok sorunlu lütfen kendinize ve burayı okuyan diğer insanlara karşı biraz daha sorumlu ve latif bir dil kullanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…