- 30 Ocak 2023
- 62
- -128
- 1
- 23
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
-
Hayir ben zaten soguk davraniyorum acikca onu evimde istemedigimi belli ediyorum ama yuzsuz anlamiyor ki! Ben sinirleri gergin bi insanim akraba icin canimi sikmaya degmez hele ki nankor biri ise nanayyKonu da öyle dememissiniz ama sizi kullandigindan dert yapmışsınız var sayalım ki arkanızdan konuştu bu onun karaktersizliğini gösterir siz neden aynı seviyeye çekiyorsunuz kendinizi o konuştuysa zaten bu sizin için arayı soğutmak konuşmamak için bir sebep ne gerek var ayni şekilde karşılık vermeye
Kendini tabiki kullandırma o konuda haklısın fakat Anne ve baba na bildiğin bazı şeyleri anlatman hoş bir davranış değil. Yüzüne yaptığı hataları söyleyip görüşmek istemediğini söyleseydin daha iyi olurdu...hatam olmus olabilir ancak ben onun özelini acinca onun da aynisini bana yapmasi karaktersizligini ortaya koyuyo uzuldugum tek sey onunla ayni seviyeye dusmus olmamm
Bir abla olarak gör akıl vermek değil niyetim sadece ufak bir tavsiye. Güzel tazecik şu beyinlerinizi böyle konular için boş yere yormayın. Kalbinizi bu kadar katı tutmayın. Yaşınız çok küçük, olgunlaşmak için yaşamak tecrübe edinmek gerekir. Bu kullandığınız dili bırakın lütfen.Onun benim arkamdan yaptigi boklari iki yuzlulukleri buraya yazmam cok uzun surer nankör bi insana her sey yapilir bence yedigi kaba tukurmicekti bennde salak degilim gonderdim burdan halam da aynisini o yapmış olsa bana yaptigini yapmazdi o yuzden onu da cikardim sonuna kadar hakliyim bence
Evet ben de dusunmek istemiyorum ama yapim geregi takintiliyim fazla dusunuyorum buraya yazdimBir abla olarak gör akıl vermek değil niyetim sadece ufak bir tavsiye. Güzel tazecik şu beyinlerinizi böyle konular için boş yere yormayın. Kalbinizi bu kadar katı tutmayın. Yaşınız çok küçük, olgunlaşmak için yaşamak tecrübe edinmek gerekir. Bu kullandığınız dili bırakın lütfen.
Ne ekersen onu biçersin.
Ve asıl canımķ sıkan ben uniye baska sehire gidince aynisini bana yaparlar mi diye dusunuyorumEvet ben de dusunmek istemiyorum ama yapim geregi takintiliyim fazla dusunuyorum buraya yazdim
Sen haklısın. Kullandırtma kendini. Günün sonunda yine kötü olan sen olacaktın. Haddini bildirmen güzel olmuşBenim almanci bi kuzenim var İstanbul'a geldi bi kursa 3 senedir haftasonlari bizde kaliyo yiyor iciyo geziyoruz1 kiyafetlerimi kullaniyo ama ben onlara gidince aynisini bana yapmiyo gicik davraniyo laf sokmaya calisiyo buraya gelince bana yalaklik yapiyo yani beni kullaniyo ben de sinirlendim bunun yedigi boklari anlattim aileme babam da annesine soylemis o bahaneyle gelmedi. Ve bu da halalarimi falan bana karsı doldurmus davranislari bana karşı degisti ki hakli oldugum halde halamin ayrim yapmasi sacma degil mi???? babamin soylediginden sonradan haberim oldu ama pisman degilim iyi yapmis miyim zaten sinirli bi insanim elin sığıntilariyla onlarin nazıyla uğraşamam sizce kim hakli?
Sagol askSen haklısın. Kullandırtma kendini. Günün sonunda yine kötü olan sen olacaktın. Haddini bildirmen güzel olmuş
19 yaşındasın, kendini ergen görmeyebilirsin.Ergen degilim sadece takintili sinirli bi insansim buraya acmak istedim
canim sen ne yasadigini en iyi bilensin kalbine sor icin ferah vede rahatsa korkma kimin ne söylediginden dogruyu yapmissindir vefali biri olsaydi eger bu duruma gelmezdiniz üstelik senin yapmadigin seyleri vs saga solada sikayet etmezdiOnun benim arkamdan yaptigi boklari iki yuzlulukleri buraya yazmam cok uzun surer nankör bi insana her sey yapilir bence yedigi kaba tukurmicekti bennde salak degilim gonderdim burdan halam da aynisini o yapmış olsa bana yaptigini yapmazdi o yuzden onu da cikardim sonuna kadar hakliyim bence
onun gibi yaparsan sanada yaparlar iyilik yapan iyilik kötülük yapanda kötülük bulurVe asıl canımķ sıkan ben uniye baska sehire gidince aynisini bana yaparlar mi diye dusunuyorum
Hayir ben zaten soguk davraniyorum acikca onu evimde istemedigimi belli ediyorum ama yuzsuz anlamiyor ki! Ben sinirleri gergin bi insanim akraba icin canimi sikmaya degmez hele ki nankor biri ise nanayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?