Kuzenime ev hediyesi olarak ne alsam?

eslaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
957
0
46
Ankara
:enbuyukkk:kumerhaba hanımlar. kuzenim yeni evlendi. evine gitmek istiyoruz. tabii ev hediyesi götürmek adettendir. neleri var neleri yok hiç bilmiyorum. evlerinin dekorasyonu nasıl onu da bilmiyorum. ne alacağımı şaşırdım. mutfak malzemesi almak istemiyorum. onun yerine salonda veya oturma odasında kullanabileceği bir hediye almak istiyorum ama aklıma gelmiyor. sizlerin fikir ve önerilerinize başbvurmak istedim. şimdiden görüş bildiren herkese teşekkur ederim.

Banada borcam yağmıştı ev hediyesi olarak
dış kapı süsleri varya onların yenileri çıktı çoookk şık ve güzller değişik ve hoş olur diye düşündüm sempatiksalakcinni

dijital çerçeveler var bence en güzel evhediyesi o arkadaslarım onu almıstı bana diger evgörmeye gelenlerde cogunlukla borcam getirdi :)

eşyaların rengini bilmedigin için en mantıklısı büyük cam vazolar var ya onlara bayılıyorumm her eşyaya her renge uyar ..bence öle büyük bi vazo içinede altınsarısı ve gümüş renkte uzun uzun ot tarzında şeyler varya onnlardan koydurt..şahane durur:)

Konunuz, içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…