kuzenim ve esi

e3a1

24 nisanda 55.9kilo
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.669
36
68
- Yurtdışı
kizlar konu kuzenim ve esi [buarada kuzenim erkek olan konuya soyle baslayayim kuzenim 8senelik evliler gecmisleride var ve amcamlar gelini basda biraz begenmemislerdi ve oglum iste eminmisin felan dediklerinde ben asigim benim sevdigim kizla ben evlenirim sizin buldugunuzla siz dedi amcamlar istedi ve evlendiler
5yil kadar cocuklari olmadi sonra gelinimiz hamile kaldi doguma 15gun kala kordon dolanmasindan bebegi karninda öldu malesef ve aradan 1sene gecti tekrar hamile kaldi ve 1kizlari oldu daha 8aylik allah bagislasin bunlari yazma nedenim gecmislerinide anlayin ona gore yorum yapin diye kizlar ve konunun aslina gelince kuzenim o cok sevdigi esini aldatmis ve bunu ilk ogrendiginde gelinimiz kuzenimin ailesine soylemis ve oda yok bitti ogle oldu boyle oldu diye kandirmis gelinimizi oda evlilige devam etmis bu olay yaklasik uc sene once olmus biz yeni ogrendik simdi

ama kuzenim yalan soylemis ve iliskisi hala devam ediyomus ve bunu gelinimiz tekrar fark etmis yine kuzenimin ailesine soylemis ve anne kizim dogdugundan beri hepten sapitti hic dogru duzgun davranmiyo eve bile gelmiyo bazen demis bikac kere evden kovmus esyalarini kapiya koymus defol git seni istemiyorum demis tabi kuzen yok ben seni seviyorum kizimi seviyorum [bu arada kizi babasini gorunce annesinde bile durmuyo atliyo kucagindan inmiyo ]

gelinimizde bu durumu gordugu icin kizinida babasiz buyutmek istemiyo ben napicam diyede dusunmeden edemiyo kendi ailesinden sadece ablalarina soylemis onlarda kuzenimi tehdit etmisler sadece iste bak aklini basina al o tek degil gerekirse bosanirsin pasa pasa nafakani odersin diyolar yani hala gel kizim bosa o adami demiyolar onlarda sabret diyo
tabi benim yengemde ayni kafada ben kudurdum kendinin bitane kizi var basina gelse aninda ayiririm diyo birakin kizinin basina gelmesini kendi basima gelse bosanirim diyo ama geline gelince sabret kizim ayrilma diyo
ben cok sinirliyim kuzenime okadar asiktin ölüyodun ne zorlukla evlendin bukadar kolaymi okizi aldatmak ben bosan diyorum ama iste hala ne yapicagini bilmiyo sizce ona nasil yardimci olabilirim ayrica soylemeyi unuttum esini kandirmis ve kizin tum birikimini yemis yani diger kadina yedirmis yaklasik35bin lira gibi bi para simdi gelinimiz onun karsiligi olarak kandirildigini ogrendigi icin ben onu ev almak icin biriktiriyodum simdi ev alicaksin diyo hakli olarak kuzende simdi krediyle av alicak bende diyorum aldir evi kendi ustune sonra vur tekmeyi defolsun gitsin pislik diye kusura bakmayin cok uzun oldu ama insan hazmedemiyo hele hic ummadigin kisiler yapinca daha zoruna gidiyo insanin

Madem 3 yıl önce yakalamış eşinin kendisini aldattığını ne diye 8 aylık bir bebek sahibi şu an da kendileri Annenin züğürt teselilerini ( bebek olunca düzelir ) maalesef çocuklar ödüyor hep..

Sonuç mu hep aynı ' Tarih tekerrürden ibaret '

öncelikle sizi tebrik ediyorum,kendi canından olanın haksızlığını bilip, haklının yanında olduğunuz için,az kişinin yaptığı bir durumdur..evi aldırsa bile yeni kanuna göre boşandıktan sonra o ev ikiye bölünecek..hukukumuz aldatma eylemi geçtikten sonra yaşamaya devam ediliyorsa bu durumdada ortada affedilme durumu olduğu için eskide kaldığı düşünülerek aldatmayı kabul etmiyor..eşine fırsat verip devam etmeye başladıysa bundan sonrasında kendi lehine olacak şekilde hareket etsin..Allah yardımcısı olsun...

ben de bu durumda boşanırdım.
ama önce parasını kurtarsın fazlasıyla. 35.000 liralık değil daha fazlasına ev alsınlar kendi üstüne yapsın.
bir yandan da nafaka alacak şekilde boşansın.
kuzeniniz boşandığından sadece aldattığı karısından ayrılıyor, koca vasfı düşüyor baba vasfı yerinde.
isteyen evlide olsa boşanmışta olsa babalık vasfını yerine getirir.

canim dayanamiyorum haksizlikga karsi o kizin ne sucu var seni nedenli cok severek evlendi ne umutlarla simdi butun umutleri bitti malesef bu benim kuzenimde olsa ayni kardesimde olsa

evi en kisa zamanda aldiricak zaten oyle 35bine evde bulamaz en ucuzu oralarda 70bin okadar cok uzuldumki ilk duydugumda ve sonrasinda kizin paralarinida okadina yedirdigini ki gelinimiz o parayi biriktirmek icin neler yapti herseyden kisti calisti yeterki bi evimiz olsun diyodu hep ahh ahhh cok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…