Kuzenim parama göz dikmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi crush
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cüzdandan tüm parayı alıp yerine onun için yazılmış bir not koyun.
onun yaptığını bildiğinizi bir daha böyle bir şey yapmamaması gerektiğini bu yaptığının yanlış oldugunu vs yazın.

annesine söylemeyin direkt alın karşınıza söyleyin bak ...
ne zamandır farkındayız aptal değiliz daha fazla aptal yerine koyma yeter farkettiğimizi söylemeye çalıştım anlamamazlıktan geldin... ama daha fazla katlanamıyorum gözümüzün içine baka baka br daha yaparsan annene babana herkese anlatacağım bir daha gelme deyin.......
ailesine söylerseniz inkar eder belkide size kalır daha da sinirlerinizin bozulmasına neden olur bu yüzden kendisiyle konuşun açıkça

canım bu durumu cocukla sızın kesınlıkle konusmanız gerekıyor .

susup soguk davranmakla olacak ıs degıl .bılsın yaptıgı yanlısı

ona gorede duzeltsın kendını .sen uyarmazsan o uyarmazsa ileride

dahada kotu seyler yapabılır .utanır sıkılır dıyede dert etmeyın

zate utanmalıki kendıne çeki düzen versin .

17 yasında kı bi gencten bahsedıyorsunuz ve aldıgı paralarda

oyle kucuk meblaglarda degıl .her gelmesınde 100tl alıp gıdıyo .

17 yasındakı gencın 100tlyle ne ısı olur .kötü alıskanlıklarıda olabılır

Son düzenleme:
arkadaşım bende birçok arkadaşımızın söylediği gibi bu çocuğun kötü bir alışkanlığı olduğunu düşünüyorum..
bence 17 yaşında bir genç ewli barklı kuzenin ewine bu kadar sıkı gelip gitmez resmen bu çocuk sizi para kaynağı görüyor..
bence dahada ileri boyutlara gitmeden bu iş bir çözüm bul ewinede çok alma..
yada ewe artık kamera taktıracağız sürekli paramız eksiliyor aramız iice açıldı eşimle de..

Valla okuyunca sizi de garipsemedim değil, para kolay mı kazanılıyor. Artık anlamışsınız hala 100 tl verip, ona alışveriş yaptırıyorsunuz, cüzdanda hep 100lükler, yanlış anlamayın nolur ama tedbirsiz davranmışsınız hep.:26:

Çocuk bakmış anlayan yok, güvende de sorun yok para kaynağı yerine koymuş sizi. Bunun sonu gelmez. Sizin bir şekilde dur demeniz lazım. Suç üstü yaparsanız inkar da edemez uygun dille konuşursunuz bence. Diğer türlü eve gidip, baba oturmaya gittim kaybolan paralarını benden bildiler diye yalana başvurabilir. Ayrıca aramadan geliyorsa az buçuk bilirsiniz kimin geldiğini, kapıyı açmayın bi'süre, ayağı kesilsin hergün hergün canım da olsa istemem şahsen ben evli insanlarsınız her dakka müsait olacaksınız diye bi'şey yok:26:

Babamin isyerinde calisanida surekli babamdan para aliyodu babamda cuzdanindaki paranin hesabini bilir uc bes derken anneme sariyo sen mi aldin para diye annem yok diyo bigun kameraya bi bakiyo bizim cok guvendigimiz bi abla var o aliyomus parayi daha sonra babam bir kac kere daha emin olmak icin paralari sirasiyla koydu yine aliyodu en son babamda not yazdi aldigini biliyorum diye cuzdanina koydu yanina cagirdi o gunde almis hala inkar edio kamerayida acip gosterince aldigi parayi geri vermis tabi dha onceden aldigi paralar uctu gitti ama... not yazin olmadi devam ederse odanizi kitleyin yada araniza mesafe koyun bir kac gun size gelmedini engelleyin..

bence suç üstü yakalamalısın.bir şekilde ayarla suç üstü yakalayınca da o zaman iyi bir azarlayın bence sonra da ailesine söyleyin.ailesi de bir güzel tepki verirse bu huyundan vazgeçer belki.sizle de görüşmez artık doğru düzgün

Cüzdana arkadaşlarında dediği gibi not bırakın mesela ismi x olsun kuzeninizin.X bu yaptığın kötü bir alışkanlık ve 17 yaşında bir gençe yakıştıramadım.davranışlrına çeki düzen ver aksi taktirde babanla konuşup tedavi olmanı önereceğim yaz.Fakat bu notu okuyacağı zamanda eşinnde evde olsun.Yani korku ve panikle ne yapacağını kestiremeyiz.ayrıca 17 yaş için bu davranış ilginç biraz daha küçük olsa yaşı tamam diyeceğim idrak edemiyor ama ne bileyim..

Eşim beni suçlayınca kamera koydum deyin
ya da gerçekten koyun şu ucuz küçük kalem kameralardan falan

eşin yatak odasında gizlensin
sende cüzdanı orda bırk
parayı eline alınca eşin zıplasın ortaya
suç üstü yapmazsan inkar eder
ailesiyle konuşursan iftira derler
en iyisi suç üstü yapıp öncekileride biliyoruz aklını başına al bir daha buraya gelme deyin

Bu çocuk bariz çalıyor, küçükte değil reşit olmak üzere..
Hırsızlığın kibar adı kleptomani mi yani?

Ben bi filmde izlemiştim..

Gayet zengin bi ailenin çocuğu olmasına rağmen çalıyordu.. İhtiyacı olduğundan değil yani çalma duygusu heyecan veriyormuş yakalanma riski de..

bence de en iyisi suç üstü.cüzdana işaretli paralar koyup,kuzen gideceği zaman cüzdanı kontrol edip üzerindeki paraya bakılmalı.sonrası da aileyle konuşulmalı

bizim bir akrabamız da yapıyordu.tabii önceleri anlamadık.evden olmadık şeyler kayboluyordu.en sonunda evin yedek anahtarının alındığını farkettik.biz yokken eve giriyormuş,gözü tuttuğu şeyleri götürmüş.farkedince ailesiyle konuştuk,tabii inanmama,inkar derken babası sıkıştırınca ortaya çıktı.çaldıklarını ve belli bir miktar para geri verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…