Nerden başlasam bilmiyorum 17 yaşında dayımın oğlu beni çok sever bir dediğimi iki etmezdi onlara 5 dk mesafeye gelin geldim arada yanıma ugrardı ama son 1 aydır hemen hemen hergün gelmeye başladı.saatlerce bende duruyordu ama evin içinde sürekli mutfak wc arasında mekik dokuyodu 2 dk oturması yok ya wc ya mutfak bahanesiyle odadan çıkıp duruyodu herneyse son zamanlarda cüzlanımdan 20,30 lira eksiliyodu başlarda önemsemedim (eşim hayatta benden para almaz param olsa bile her sabah bana para bırakır öyle işe gider) geçen gün eşim maaşını çekmeye bankaya gitti dayımın oğluda bizdeydi oda takıldı peşine 3 bankadan maaş çekip eve geldiler eve gelmeden tel. actım bi iki şey alınacaktı marketten (BİM den alınacaklar) neyse eşim 100 tl vermiş al iki dk gel diye aldırdıgım şeylerde 30 tl tutmuyor para üstü olarak 5 lira getirmiş genctir parası yoktur diye eşim laf etmemiş.
Akşam oldu hala bizde eşim diğer odada maç izliyroıdu bende diger odada dizi izliyodum bu herzamanki gibi mekik dokumaya başladı bi ara cocuk uyuyunca mutfaga gittim geri geldiğimde eşimin cüzdanı onun elinde abla içi para dolu ortalarda geziniyo diyerek bana uzattı sonrada gittti.Eşim babasına para vermek için cüzdanını aldı parayı saydı 100 tl eksik, gözle görmedik diye ne eşim nede ben onuna dını zikretmedik.Aradan bir hafta sonra eşim yine para çekmeye gitti o bugün yine bize geldi cüzdanını masanın üstünde bırakmış maç izlerken uyuya kalmış kuzenimde maça bakaıyım diye odaya girirp cıkıp durdu neyse ben mutfaga giderken baktım uyuyo cüzdanı dikkatimi çekti aldım sakladım kuzen gittikten sonra eşim parayı saydı 100 tl yine eksik
Geçenelrde eşimin iş arkadaşalrı bebek görmeye bana gelmişlerdi ev cok kalabalıktı kuzenim tel görüşmesi yapacam dedi bi oda boştu aama o benim yatak odama gitmmiş tel görüşmesi için birde kapıyı kapatmış altın yada para aradı sanırım. Neyse dün akşam yine geldi suratım asık bişeymi oldu diye sordu bende eşimin sürekli parası çalınıyo benden biliyo kavga ettik dedim (yalan söyledim belki benim üstüme kalıyo diye bri daha paramıza el uzatmazdiye hani beni cok seviyo ya ) bu konusma bittikten sonra k.validemin yanına indim alt kata bebeği sevmeleri için götürdüm 4 gündür görmüyolardı ben inerkende abla ben biraz daha oturayım sonra eve gdierim dedi. Eşimede tembihledim takip et diye.eşim o gün işten gelince telini sigarasını pantolonundan cıkarmıştım sadece cüzdanı kalmıştı pantalonu nuda yatak odasının kapısının arkasına astım görmez diye ama 1 saat sonra eve cıktım ki cüzdan masanın üztünde eşim sen mi koydun nerdeydi cüzdan diye sordu
yine rahat durmamış.Eşime dedim annesine söyleyecem diye boşver diyo inkar eder ihale sana kalır o zaman çıldırıırm diyo ama yediremiyorum kendime ona güvenip kapımı açtım o ise neler yapıyo hadi genctir dedim şeytana uydu başta dedim eniştenle aram acıldı hırsız tutluyorum demem onu üzmemiş aksine cesaretlendirmişki yine aynı seye kalkıştı benden şüphelenmiyolar düşüncesi sanırım
sizce ne yapmalıyım patlamaya hazır bomba gibiyim siz olsanız nasıl davranırdıznız