Kuzenim parama göz dikmiş

• Konu Sahibi Konu Sahibi crush
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle insanlar malesef hep uzağımızda olamayabiliyor canım..
sıkma canını fakat buna bir dur demeniz lazım yoksa daha ileri gider..
hatta genç olduğu için ileriki yaşlarına kadar sürdürebilir bunu..
madem o esnalarda hemen dikkat çekiyor suç üstü yapın .. ya da o gün eşinizin cüzdanı neredeyse
oraya kamera yerleştirin ve çekilen görüntüyü ailesine izletin..
aileside bilsin ki yaptığının yalnış olduğunu bilsin...
ne demişler ağaç yaşken eğilir.

Maalesef kuzenim de bnu hastalığa yakalanmıştı. Kleptomani. Üstelik ihtiyaçları da yoktur. Amcam varlıklıdır.

Düzenli aralıklarla evden para eksiliyordu. Önce konduramadık sizin gibi. Sonra kaybolan paraların onun geldiği zamanlara denk geldiğini anladık ve bir şekilde çözdük olayı. Yengeme söylemedik cünkü o asla kabul etmezdi oğlunun bu davranışını. Ben amcamla konuştum. Önce "yok karıştırmışsınızdır" dedi, sonra kanıtlarım dedim. Biz balkonda otururken cüzdanımı ortaya bıraktım. Kuzenim de iceri gitti geldi, pc ye bakcam dedi ve cüzdanımdan 50 tl eksildi o akşam. Ondan baska kimsenin eve girmesine de izin vermedik.

Neyse uzatmayayım, amcam kuzenimi psikoloğa götürdü ve çözdüler olayı.

Yengenize asla söylemeyin, dayınızla konuşun. Erkekler bu durumlarda daha soğukkanlı davranabiliyor.

Tek kalemde silin...Ve bir daha asla görüşmeyin...
Hırsızlığın hiç bir oluru yoktur...Yüz kızartıcı suç, ötesi yok..

Herhangi bir rahatsızlığı varsa da, ailesiyle görüşün bir psikiyatriyle görüştürsünler...

Onların dikkatini ceken para. Belki kaşık da kayboluyor iğne de. Bu tarz seyler önemsenmediği icin göze görünmez.

Bencede zırt pırt evine gelmesi akşamlara kadar oturması falan çok saçma...
En iyisi paranızı çantanızı cüzdanınızı herşeyinizi odanıza koyup kapınızı kilitleyin. Birsüre sonra gelmeside azalır böylelikle.

sizi baya baya söğüşlüyo ne güzel valla
acaba bu paraları napıyo,belki kötü bi alışkanlığı var
yine de hanı akraba diye çek kenara işte kocam gelmeni fazla istemıyo falan de
yada ne bilim ortada para falan bırakma,kitle sakla yada geldiğinde takip edip suçüstü yakala
napılır ki başka bilemedim
ama yazık o kadar paranızı alıyo,buna dur demelisiniz,rızkınız sonuçta
eşinle konuşup halledin bu konuyu biran önce..

Onların dikkatini ceken para. Belki kaşık da kayboluyor iğne de. Bu tarz seyler önemsenmediği icin göze görünmez.

ozamn ailesine danışacaklar eğer onlardanda para kayboluyosa demekki sizinde dediğiniz gibi rahatsızdır..
ama yok sadece bunların evinden gelip alıyosa tamamen terbiyesizliktir derim
çok ince bi çizgi hastalıkmı olduğu yoksa özellikle yüzbulup kuzeninin evinde mi yapması???
nasıl ayırt edecekler bilmiyorum

doğru kararı siz vereceksiniz...

Evet doğru söylüyorsunuz sadece para çalmaz ama arkadaşın da dediği gibi onlar sadece parayı fark ediyor olabilirler ya da onlardan para çalıyordur, başkasından başka bişey, marketten başka bişey çalıyor da olabilir.Mutlaka psikiyatriste gitmeli ne olursa olsun diye düşünüyorum.

anlattığınıza göre nerdeyse sizinle yaşıyo bu çocuk :26:
çok alıştırmışsınız evinize insan kendi kardeşinin bile sık gelip gitmesinden sıkılır kaldiki kuzen
eğer söyleyemem söylersem olay olur diyosanız kapınıza açmamayı öğrenmeniz lazım
aramdan geliyosa evde yokmuş gibi yada musait olmadığınızı söyleyin başka türlü baş edemezsiniz alışmış kudurmuştan beterdir

konuş bence gördüğünü söyle alırken....

eve alıp almamakta sorun degıl aslında ,bence bu sorununu aşmasında yardımcı olmak gerek bugun akrabasına yapan yarın işi büyütüm baska şeylerde yapar engellemek lazım

Son düzenleme:
Birde en deli çağları şimdi.dikkatli olun,paradan ziyade zarar da vermeye çalışabilir.
haberlerde görüyoruz böyle şeyleri. Birde sizin para eksildiğini bildiğinizi bildiği halde
almaya devam etmiş.Korkusu da yok.
acaba eşinizin cüzdanına not mu bıraksanız.
"şuana kadar yaptıklarını görmezden geldim ama beni bazı şeylere zorlama"diye.
direk konuşsanız inkar edebilir.yada tuzak kurup,yakalayacaksınız.

ya bir şekilde evine alma yada karşına al konuş inkar etse bile onun aldığından emin olduğunuzu söyleyin uyarın
ayrıca hergün ne işi var evinde canım çok saçma.hiçbirşey yapamıyorsan değerli ne varsa yatak odana koyup kapını kilitle.belki çalacak birşey bulamazsa sana gelmektende vazgeçer

kuzeninse kuzenin canım ne işi var zırt pırt senin evinde .bu kız olsada aynı erkek kuzen olsada. ve bn olsam ailesine söylerdim eğer söylemezsenin bu yaptığı nasıl olsa duyulmadı diye düşünür devam eder baya bi alışmış.çekmeden almak başkacepten almak baya bi derinlerşmiş yani alışkanlığı sizde göz yummuş olursunuz bunun vebalide var ayrıca..

bence soyle yapın herkesın evınde muhakka kameralı fotograf makınası bulunuyor.hazırlayın koyun ceksın yaptıklarını.sonra zaten gerısı kolay.gercektende kotu seylerede verıyo olabılır parayı aılesıne goturun gosterın evınızden uzak tutun cunku bu kadar seye ragmen hala alıyosa gozunu karartmıs hersey beklenır.

ben çok duydum bu yaşlarda erkek çocuklarında demekki kolay para tatlı geliyor.

makine ortadan kaybolursa ne olacak :)

Kuzeniz geliyor biliyorsun odanızın kapısını kitleyin.....Sizde ortada bırakmışsınız farkında olduğunuz halde

bebeğim bugün biraz huysuz ondan dolayı anca yorumlarınızı okuma imkanı buldum...durumu bildiginiz halde neden ortada bıraktınız demişsiniz ama ilkinde yakıştıuramadım şeytana uymuştur dedim sonrasında saklamak işe yaramadı illa kasamı bulundurmam gerekiyo en mahrem en özel yer değilmi yatak odası oraya girme cesaretini nerden buluyor dün eşimin peşinde dolanmasından kıllanmadıysa yakında gelir suratına bakmayacagım sorarasa abla neden bişeymi yaptım diye sen daha iyi bilirsin demeyi düşünüyorum ama diger tarafta da dayımlar var (((

Yapmayın Allah aşkına yahu? Bu ne kadar yaratıcı ve pozitif bir çözüm böyle?

O da ne diyecek "aaa evet abla özür dilerim yaptım bir hata" mı? Bu iş böyle çözülmeez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…