• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim hamile olabilir mi?

canım verilmiş sadakasımı varmış ne diyim bilmiyorum ama kan testinde çok şükürki birşey çıkmadı . allahım görüyor gerçekten kıyılmadı o cana o vebali vermedi .. herkeze ne kadar teşekkür etsem az yardımcı olduğunuz için çok saolun.

ohh.içim rahatladı ya.bida dikkatli korunsun.ikiyöntemkullansın gerekirse..canım sen de biliyosundur forumda bazen böylekonularda çok ağır konuşuyorlar.insanların hata yapabileceğini anlamıyolar.bana kalırsa böyle durumlarda okişinin yanında olmak gerek.kadın olarak biz birbirimize anlayışsız davranırsak erkekler ne yapar kimbilir:2:

ohh.içim rahatladı ya.bida dikkatli korunsun.ikiyöntemkullansın gerekirse..canım sen de biliyosundur forumda bazen böylekonularda çok ağır konuşuyorlar.insanların hata yapabileceğini anlamıyolar.bana kalırsa böyle durumlarda okişinin yanında olmak gerek.kadın olarak biz birbirimize anlayışsız davranırsak erkekler ne yapar kimbilir:2:

evet canım katılıyorum o zaman erkeklerde niye öyle diyor niye böyle yapıyor diye kızılıyor.. neyseki tatsızlık çıkmadı bu konu altında.. benimde içim rahatladı böyle omuzlarımdan yük kalktı gibi birşey . alahım gerçekten görüyor hayırlı değilmişki vermedi kıydırmadı o cana.

çok sevındım hamıle olmamasına canım...
bundan sonra al karsına konus dogum kontrol hapları ıgneler fılan var onlardan kullansın gercekten ucuz kurtuldunuz
Allah bı daha yasatmasın

Back