- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
kızlar inan elim ayağıma karıştı ne yapsam olmuyor kız kötü halde çocukta oda okuyor yargılasam kızsam olmaz olan olmuş zaten tek başına yanlış bişeymi yapsın en azından yanında olurumda ders çıkartır.. peki kese gözükmüyor kan testinde değerlerde çıkarsa ne yapılabilir ? değerlerin düşürülmesi için birşey yokmu ne biliyim iğne falan illaki ameliyatmı lazım kürtaj yani
canım arkadaşım değil ya kuzenim 19 yaşında şuanda ne diyimki ya hastaney gittik benim elim ayağım titriyordu.. peki kan değerleri yüksek çıkarsa teste göre hamileyse ne yapılabilir kese görünmüyor çünkü . buna rağmen kürtajmı olması gerekiyor ameliyat şart mı?
zaten korktuğuna yanıma geldi bende bilmiyorum cahilimdir bu konularda destek olmak için mecbur buraya açmak zorunda kaldım konuyu. ama ultrasonda rahimde hiçbirşey gözükmüyor nasıl olucakki kürtaj.
canım anlatamıyorum galiba. gecikeli 2. haftaya girdi kan testi yaptırdık bugün sonuçlar çıkıcak. kese görünmüyor ultrasonda. eğer kan testine göre hamile çıkarsa ne yapılır. beklenemez. bunun daha erken çözümü yokmu ? görünmeyen oluşmayan birşeyi adam nasıl alıcak nasıl kürtaj olunur? benim öğrenmek istediğim bu
sen anlatıyorsun ben anlıyorum ama sen çözemedin kütaj bebeği içerden kesip almak değil
rahim iç duvarlarını tamamen kazıkayarak temizleme yöntemidir
benden bukadar valla
hem yardımcı olmak istedim hem anlayışsız oldum iyi valla siz doktorla konuşun ikinizde ki ben kuzenin değilde kişinin sen oldugunu düşünüyorum yoksa nedne bu kadar panikle araştırasınki senin derdinmi hadi bye
bazı doktorlar iğne vurup düşmesını saglıyolarmıs dıye duymustum...inş hamıle degıldır...
canım bende buna denk geldim araştırırken erken gebeliklerde yapılıyormuş böyle birşey mümkün olabiliyormu acaba senin bilgin varmı?
2 hafta geçmiş az bi süreç deil..inşallah hamile deildir yazık olur bebegepskolojikte olabilir..evde test yaptımı yanıltabiliyo ama kan testinde kesin sonuç alır..sonucu burayada bildir olurmu mrk ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?