• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim hamile olabilir mi?

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin
kızlar sizinle birşey paylaşıcam ama lütfen ve lütfen çoğu yerde okuduğum gibi ters laflar söylemeyin konu benimle ilgili değil kuzenimle alakalı bilgi almalıyım ama ters bir laf duymak istemiyorum rica ediyorum..
bunlar erkek arkadaşıyla ilişki yaşıyorlar ve kız hasta olamadı doktora muayeneye gittik durumu anlattık doktor aynen bunları söyledi

" hiçbirşey gözükmüyor ben birşey göremiyorum benim için hiçbir sorun yok ama eğer istersen sorun olmazsa kan testide yapalım gerekmiyor ama istersen yaparız "

bugün sonuçlarına bakılcak sizce nedir ihtimal varmı? çünkü böyle birşey istemiyor ne yapılabilir ultrasonda birşey çıkmadı ?

merhaba

olmuş bikere istemişler ve beraber olmuşlar diyelim ; ama madem adet günü gecikti kan testi yapmak zorunda çünkü idrarda yada ultrasonda görünmez ben ilk hamileliğimde doktora gittiğimde göremedi kan testinde çıktı
mutlaka vakit geçmeden geç kalmadan hemen yaptırsın 1 en fazla 2 saatte sonuç veriliyor kolay gelsin

canım erken zamanda göremeyebilir doktor belli olmaz bu işler..en garantisi kan testi yaptırsın kesin sonucu ancak o verir :31:böyle bir durumda, umarım hamilelik yoktur :26:

kızlar inan elim ayağıma karıştı ne yapsam olmuyor kız kötü halde çocukta oda okuyor yargılasam kızsam olmaz olan olmuş zaten tek başına yanlış bişeymi yapsın en azından yanında olurumda ders çıkartır.. peki kese gözükmüyor kan testinde değerlerde çıkarsa ne yapılabilir ? değerlerin düşürülmesi için birşey yokmu ne biliyim iğne falan illaki ameliyatmı lazım kürtaj yani

bugün saat 2de çıkıcakmış kan testi sonuçları ayrıca kızlar

Son düzenleme:
kızlar inan elim ayağıma karıştı ne yapsam olmuyor kız kötü halde çocukta oda okuyor yargılasam kızsam olmaz olan olmuş zaten tek başına yanlış bişeymi yapsın en azından yanında olurumda ders çıkartır.. peki kese gözükmüyor kan testinde değerlerde çıkarsa ne yapılabilir ? değerlerin düşürülmesi için birşey yokmu ne biliyim iğne falan illaki ameliyatmı lazım kürtaj yani

sakın haaa
sakın
kendi başınıza bişey yapmayın ALLAH muhafaza kendi canınızdanda olursunuz hiçmi duymuyor okumuyorsunuz nasıl hamile kalındığını prezarvatif diye bişey var neyse olmuş artık demek nekadar doğru bilinmez ama kesinlikle ÇOK İYİ BİR DOKTORA GİDİLMELİ .Aksi halde BİR DAHA ASLA ÖMÜR BOYU BİR ÇOCUĞU OLMAZ bu arada kaç yaşında arkadaşın

canım arkadaşım değil ya kuzenim 19 yaşında şuanda ne diyimki ya hastaney gittik benim elim ayağım titriyordu.. peki kan değerleri yüksek çıkarsa teste göre hamileyse ne yapılabilir kese görünmüyor çünkü . buna rağmen kürtajmı olması gerekiyor ameliyat şart mı?

canım arkadaşım değil ya kuzenim 19 yaşında şuanda ne diyimki ya hastaney gittik benim elim ayağım titriyordu.. peki kan değerleri yüksek çıkarsa teste göre hamileyse ne yapılabilir kese görünmüyor çünkü . buna rağmen kürtajmı olması gerekiyor ameliyat şart mı?

kesin aldırmak zorundaysa yani ailesiyle paylaşıp bir şekilde evlenemeyeceklerse (ki durum bunu gösteriyor) malesef kürtaj olmak zorunda ama doktorla konuşmalı önce bazı doktorlar fazla kazırlar içeriyi zarar görür bir daha çocuk olmaz malesef ilerki hayatını çok etkiler hatta şöyle diyeyim kadınlığı bile zarar görebilir ben daha önce düşük yaptım ondan kürtaj oldum çok acımıyor korkmasın zaten doktor gerekli herşeyi yapıyor sakin olmaya çalışsın ama İNŞALLAH sadece adet gecikmesidir hamile kalmamıştır bundan sonra daha dikkatli olurlar herhalde eğer hamile değilse ki İNŞALLAH değildir hemen doğum kontrol hapı kullanmaya başlasa iyi olur ben özel bir sağlık merkezinde çalışıyorum ondan bukadar yazdım kusura bakma gencecik daha yazık valla üzüldüm en doğru kararı alın derim ben eğer aldıracaksada en azından sen bil kürtajdan sonra halsiz bitkin olacak korkmasın ve en fazla 40 gün en az iki hafta kadar kanaması olacak bu çok normal fizyolojik bir durum korkmasın diye ekleyeyim dedim
ama sonucu mutlaka yaz olurmu merak ediyorum

zaten korktuğuna yanıma geldi bende bilmiyorum cahilimdir bu konularda destek olmak için mecbur buraya açmak zorunda kaldım konuyu. ama ultrasonda rahimde hiçbirşey gözükmüyor nasıl olucakki kürtaj.

zaten ilk 2 aya kadar görünmemesi çok normal idrar tahlili yapsada çıkmaz kese dediğimiz şey yani bebeğin oluşumu mercimekdende küçücük bişey herzaman görünmez arada kalır yeterli boyda değildir
eğer bebek varsa kürtaj tek çözümdür malesef

canım anlatamıyorum galiba. gecikeli 2. haftaya girdi kan testi yaptırdık bugün sonuçlar çıkıcak. kese görünmüyor ultrasonda. eğer kan testine göre hamile çıkarsa ne yapılır. beklenemez. bunun daha erken çözümü yokmu ? görünmeyen oluşmayan birşeyi adam nasıl alıcak nasıl kürtaj olunur? benim öğrenmek istediğim bu

Son düzenleme:
canım anlatamıyorum galiba. gecikeli 2. haftaya girdi kan testi yaptırdık bugün sonuçlar çıkıcak. kese görünmüyor ultrasonda. eğer kan testine göre hamile çıkarsa ne yapılır. beklenemez. bunun daha erken çözümü yokmu ? görünmeyen oluşmayan birşeyi adam nasıl alıcak nasıl kürtaj olunur? benim öğrenmek istediğim bu

sen anlatıyorsun ben anlıyorum ama sen çözemedin kütaj bebeği içerden kesip almak değil
rahim iç duvarlarını tamamen kazıkayarak temizleme yöntemidir
benden bukadar valla
hem yardımcı olmak istedim hem anlayışsız oldum iyi valla siz doktorla konuşun ikinizde ki ben kuzenin değilde kişinin sen oldugunu düşünüyorum yoksa nedne bu kadar panikle araştırasınki senin derdinmi hadi bye

bazı doktorlar iğne vurup düşmesını saglıyolarmıs dıye duymustum...inş hamıle degıldır...:50:

Kürtaj Nedir?
Kürtaj veya küretaj,halk arasında bebek aldırma,çocuk aldırma, kürtaş gibi isimler verilen rahim içindeki gebelik mahsulünün alınması işlemidir. Aslında kürtaj ismi genel bir tanımlamadır.Kürtaj yalnızca istenmeyen gebeliklerin alınması işlemi için yapılmaz ,düşüklerden sonra içeride kalan parçaları almak ,kanama bozukluklarında materyal incelemek içeriyi kazımak ,ölü bebek vs alınmasında da kullanılan bir terimdir.

canım anlayışsızsın demedimki ben anlatamıyorum galiba dedim size herhangi bir laf söylemedim zaten okursanız anlarsınız. teşekkür ederim bilgileriniz için ama şöyle düşünün kardeşiniz olsa siz endişelenmezmiydiniz paniklemezmiydiniz. benim kardeşim yok onunla büyüdüm teyzemin kızı daha ne kadar yakın olabilirizki canımdan bir parça. ki beni burda ne kadar tanıyabilrsinizki netteyiz siz kimbilir hangi şehirdesiniz kimbilir yanyana geçsek tanımayız kimden ne olarak çekinipte birşeyi gizliyebilirimki mantıklı düşünürsek lütfen rica ediyorum.

sen anlatıyorsun ben anlıyorum ama sen çözemedin kütaj bebeği içerden kesip almak değil
rahim iç duvarlarını tamamen kazıkayarak temizleme yöntemidir
benden bukadar valla
hem yardımcı olmak istedim hem anlayışsız oldum iyi valla siz doktorla konuşun ikinizde ki ben kuzenin değilde kişinin sen oldugunu düşünüyorum yoksa nedne bu kadar panikle araştırasınki senin derdinmi hadi bye

panikten dolayı o şekild eyazdın sanırım arkadas elindne geldıgınce yardımcı olmaya calsımıs.sen cok heyecanlı oldugun ve konuyu bilmediğin için yanlıs yorumluyor olabilirsin. ..
bence kesin bir hamilleik var.zaten benim bildiğim 4 haftalıkken falan kürtaj olunur. belki yanlıstır. sakince gidilinip kürtaj olnuacak.2 hafta gectıyse zaten tıbben 4 haftalık bu cocuk

canım bende buna denk geldim araştırırken erken gebeliklerde yapılıyormuş böyle birşey mümkün olabiliyormu acaba senin bilgin varmı?

2 hafta geçmiş az bi süreç deil..inşallah hamile deildir yazık olur bebege:( pskolojikte olabilir..evde test yaptımı yanıltabiliyo ama kan testinde kesin sonuç alır..sonucu burayada bildir olurmu mrk ettim..

2 hafta geçmiş az bi süreç deil..inşallah hamile deildir yazık olur bebege:( pskolojikte olabilir..evde test yaptımı yanıltabiliyo ama kan testinde kesin sonuç alır..sonucu burayada bildir olurmu mrk ettim..

tabi yazarım sonucu canım bugn gelicek işte ordan hastaneeye gidilcek 2 de sonuclar alınıcak bakalım inşallah değildir. kan testinde ne çıkıcak ama erken farkedildiğinde ve istenmiyorsa iğne vuruluyormus bu forumdada denk geldim birine uygulanmış birkaç yerde daha okudum ama detaylı öğrenemedim. ameliyat yaşamasını istemiyorum uzmantvdeki doktorlarıda dinledim şimdi 4 haftalık olmadan alınamıyormus kese oluşması ve gözükmesi gerekiyormuş bebeğin. doktorun dediğine görede hiçbirşey gözükmüyor hatta kan testini bile gerek görmemişti ama istersen bakalım dedi bizde şüphe kalmsın diye yaptırttık. dua edyorum inanki olsa bile inş ameliyat gerekmezde böyle iğne olur vardır umarım

Son düzenleme:
belkı psıkolojıktır kese de gorunmedıgıne gore ...bn bılmıyorum canım duymustum sadece ıgneyle de dusuyor dıye

Back