Artik bende oyle dusunuyorumBence yaptığı ayıp, senin yerinde olsam bir daha arayıp çağırmazdım.
Eskiden uzaktayken keske burdan biriyle evlensen yakin olsaydik derdi ama tesaduf istedigi oldu ona yakina geldm ama bi kez bile gelemedi artik gelse de bi onemi kalmadi. Git gel 5 tl bulup da gelemiyorsa zannetmiyorum o yuzden kirildimÜstüne düşme bu kadar o zaman. Gelcem diyorsa gelir elbet bir gün. Gelmek isteseydi gelirdi zaten.
Ben ona hic bisey yapmadm sebebinin benden kaynakli oldugunu zannetmiyorm cunku hic gorusemedik ki... zaten aramiyirum sormuyorum uzun zamandrİstemiyor demek ki sizinle görüşmek, sebebini bilemiyorum. Bence siz de üstüne düşmeyin artık, siz üstüne düştükçe iyice havaya girmiş de olabilir.
Ben ona hic bisey yapmadm sebebinin benden kaynakli oldugunu zannetmiyorm cunku hic gorusemedik ki... zaten aramiyirum sormuyorum uzun zamandr
Bos gelsede olurdu bu yuzdense bu sekilde araya sogukluk girmesine degmezdi bence hicbisey...Maddi durumu iyi değil diye düğüne gelememiş. Belkide evine gelirken eli boş gelmek istemiyordur. Alamadığı içinde kendini mahcup hissedip gelmiyor olabilir diye geldi aklıma. Yoksa o kadar samimiyken aradada kötü hiçbir şey yaşanmamışken neden gelmesin ki.
Yok bnm degil kendi evinin karsisinda ki kantinde calisiyomusBoşverin o zaman ya. Görüşmek isteyen zaten 5 dakika bile olsa gelip uğrayabilir, hemen evinizin karşısındaki okulda çalışıyormuş zaten, öğle tatilinde uğramak zor değil.
Kiskanacagini zannetmm cok da iyi degil durumum.. aramiyorum zaten 4-5 aydir zaten numarasi yok kapali blok oldu faturayi odeyemedi diye dedi annesiBen de bir daha aramazdım. Sizin maddi durumunuz iyiyse belki içten içe kıskanıyor da olabilir. Var öyle insanlar çünkü.
Tabiki eli boş gelsede olurdu. Ama o düğünede gelmediği için senin gibi düşünmüyordur eminim. Bende birinin düğününe gidemezsem daha sonra evine bir hediyeyle giderim mutlaka. Evet karşımdaki eminim birşey beklemiyordur ama ben kendimi o şekilde elim boş mahcup hissederim. Kuzeninde bu şekilde düşünüyordur eminim.Bos gelsede olurdu bu yuzdense bu sekilde araya sogukluk girmesine degmezdi bence hicbisey...
Biz esimle ilk balayi donusu buraya gelince onun evine yakin bi avm vardi oraya gitmistik. Kuzenimi aradim. abla senin eve yakin yerdeyiz musaitsen ugrayalim dedim bana cok utancli bi ses tonuyla "enisten gece vardiyasindan geldi uyuyor nolur kusura bskma" dedi bende o gunden sonra bi daha gidemezdim o cagirmadan. O da gelmedi ne cagiriyo ne dediyim geliyoGelirken hediye almasi gerekir alamadigi icin gelmiyordur bir kere siz gitmeyi teklif edin kabul ederse sorun yoktur tamamen maddiyattir sorunu.
Çok ilginç hiç mi telefon kullanmıyor? Direk size cephe almış Allah bilir neden. Ben çok uyuz olurdum.Kiskanacagini zannetmm cok da iyi degil durumum.. aramiyorum zaten 4-5 aydir zaten numarasi yok kapali blok oldu faturayi odeyemedi diye dedi annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?