Kuzenim evime hic gelmedi :( sebebi ne olsblr sizce?

Rossella

♡^♡♧○
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.079
831
43
Arkadaslar benim dayimin kizi var cok severdik birbirimizi.. onceden ben memleketteyken uzaktik telefonla konusurduk cok samimiydik.. nisanliyken esim atancakti tercihleri beraber yaptik ve kuzenimin yasadigi yere yakin (10 km) mesafesi olan bi sehri yazdik tercihlere ve oraya atandi ve bende evlendim oraya geldim. 2015 agustos da evlendim ve kuzenim dugunume gelemedi durumunun musait olmadigini soyledi.. benden 6 yil once kuzenimin dugunu olmustu bana "gelmezsen kuserim" demisti ben memleketten kalkip gitmistim yasim kucuk olmasina ragmen.. benim dugunume gelmemesibene hic kirilmadim maddi durumu kotu gidiyormus cok kredi borclari varmis diye duymustum... Iste ben evlenip kuzenime yakin yere geldim dolmusla 30 dk. Taksiyle 10 dk. Ama hic evime gelmedi evleneli 1 bucuk yil oldu ve hala evime gelmedi. Hep konusmamizda durumumu ayarlayip gelcem diyor ama hala gelemedi. Dolmus parani ben veririm abla dedim en sonunda ama gelemedi bi turlu hep gelcem deyip durdu. Bebegim oldu messenger dan aradi tebrik etti konustuk kendi hatti blok olmus. Durumumu ayarlayip gelcem dedi bende tamam dedim yine ve gelemedi. Bebegim hasta oldu hastanede yattik hastane kuzenimin evine yuruyerek 20 dk... Annesi geldi yengem gecmis olsuna ama kuzenim orayada gelemedi. Istese yuruyerek de geleblrdi.. Yengeme sordugumda cocugu hasta dedi yok esinin bi akrabasi ölmus yok kayinvalidesi tasiniyormus.. hep bi bahanesi oldu. Biz ev aldik yengemler geldi hayirli olsuna araba ile dayimin kizi da onlarla geleblrdi ama gelmedi... ilk baslarda kafama takmiyirdum ama bi kac aydir aklima takiliyor yani insan bi dolmus parasini bulup gelemez mi bu kadar mi kotu? Gelmek istese erkk kardesi esi ile kac kez geldi bebegi tebrige ayri evi tebrige ayri geldi erkk kardeaisi.. onlarin arabasiyla gelirdi istese, beni de alin gecin derdi... Kendi annesinin evi de dolmusla gidilecek mesafede ama ona gidiyor duyuyorum. Telefonu blok olmus ama surekli sosyal paylasim sitelerinde akrabalarin paylasimlarini begenip yorum yapiyor. Esi izin vermiyor desem esi beni cok severdi... dugunume gelmedi eli bos gelmek istemiyor ( ben ona ceyrek takmistim) o yuzden eli hediye ile gelmek istoyor olablr belki ama maddiyaytan ayarlayip gelemiyor mu diyorum acaba bunu mu takiyor kafaya diyirum ama yani ben ondan bisey beklemiyorum ... eskiden uzaktayken cok samimiyken cnm öz ablam gibiydi simdi noldu anlamadim... duyduguma gore evinin karsisinda ki okulun kantininde ise baslamis.. artik bende ona ulasmaya calismiyorum. Kirildigimi da ilettim baskalariyla... ama eskiden uzaktayken iyiydik simdi noldu anlamadim

Son düzenleme:
Üstüne düşme bu kadar o zaman. Gelcem diyorsa gelir elbet bir gün. Gelmek isteseydi gelirdi zaten.

Üstüne düşme bu kadar o zaman. Gelcem diyorsa gelir elbet bir gün. Gelmek isteseydi gelirdi zaten.
Eskiden uzaktayken keske burdan biriyle evlensen yakin olsaydik derdi ama tesaduf istedigi oldu ona yakina geldm ama bi kez bile gelemedi artik gelse de bi onemi kalmadi. Git gel 5 tl bulup da gelemiyorsa zannetmiyorum o yuzden kirildim

Maddi durumu iyi değil diye düğüne gelememiş. Belkide evine gelirken eli boş gelmek istemiyordur. Alamadığı içinde kendini mahcup hissedip gelmiyor olabilir diye geldi aklıma. Yoksa o kadar samimiyken aradada kötü hiçbir şey yaşanmamışken neden gelmesin ki.

İstemiyor demek ki sizinle görüşmek, sebebini bilemiyorum. Bence siz de üstüne düşmeyin artık, siz üstüne düştükçe iyice havaya girmiş de olabilir.
Ben ona hic bisey yapmadm sebebinin benden kaynakli oldugunu zannetmiyorm cunku hic gorusemedik ki... zaten aramiyirum sormuyorum uzun zamandr

Ben ona hic bisey yapmadm sebebinin benden kaynakli oldugunu zannetmiyorm cunku hic gorusemedik ki... zaten aramiyirum sormuyorum uzun zamandr

Boşverin o zaman ya. Görüşmek isteyen zaten 5 dakika bile olsa gelip uğrayabilir, hemen evinizin karşısındaki okulda çalışıyormuş zaten, öğle tatilinde uğramak zor değil.

Psikolojisi bozulmus olabilir. Bazen yuzyuze kimseyle gorusmek istemeyebiliyor insanlar psikolojileri kotu oldugunda. Borcu varmis zaten.Onun irtibata gecmesini bekle kirildim falan deme o zaman gelecegi varsa da kacar. Bir de annesine gider yani normal. Ne kadar yakin olsaniz da siz kuzensiniz anne gibi olamazsin.

Bos gelsede olurdu bu yuzdense bu sekilde araya sogukluk girmesine degmezdi bence hicbisey...

Boşverin o zaman ya. Görüşmek isteyen zaten 5 dakika bile olsa gelip uğrayabilir, hemen evinizin karşısındaki okulda çalışıyormuş zaten, öğle tatilinde uğramak zor değil.
Yok bnm degil kendi evinin karsisinda ki kantinde calisiyomus

Ben de bir daha aramazdım. Sizin maddi durumunuz iyiyse belki içten içe kıskanıyor da olabilir. Var öyle insanlar çünkü.
Kiskanacagini zannetmm cok da iyi degil durumum.. aramiyorum zaten 4-5 aydir zaten numarasi yok kapali blok oldu faturayi odeyemedi diye dedi annesi

Bos gelsede olurdu bu yuzdense bu sekilde araya sogukluk girmesine degmezdi bence hicbisey...
Tabiki eli boş gelsede olurdu. Ama o düğünede gelmediği için senin gibi düşünmüyordur eminim. Bende birinin düğününe gidemezsem daha sonra evine bir hediyeyle giderim mutlaka. Evet karşımdaki eminim birşey beklemiyordur ama ben kendimi o şekilde elim boş mahcup hissederim. Kuzeninde bu şekilde düşünüyordur eminim.

Siz ziyaret etmeyi teklif edin eğer ona da yanasmazsa görüşmek istemediğine emin olursunuz. Belki çok ince düşünceli biridir eli boş gelmek istememistir mahçup olmustur

Bence açik açik konusun kendisiyle belki gerçekten durumu yok ve çekiniyordur yada piskolojikmen fobi olmustur birine gitmemesi annesi hariç en iyisi konusmak bence bi kere gidin netlik kazanin daha sonra eğer adim atmassa bir daha sizde onun gibi yapin.

Gelirken hediye almasi gerekir alamadigi icin gelmiyordur bir kere siz gitmeyi teklif edin kabul ederse sorun yoktur tamamen maddiyattir sorunu.
Biz esimle ilk balayi donusu buraya gelince onun evine yakin bi avm vardi oraya gitmistik. Kuzenimi aradim. abla senin eve yakin yerdeyiz musaitsen ugrayalim dedim bana cok utancli bi ses tonuyla "enisten gece vardiyasindan geldi uyuyor nolur kusura bskma" dedi bende o gunden sonra bi daha gidemezdim o cagirmadan. O da gelmedi ne cagiriyo ne dediyim geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…