• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim covid-19 pozitif çıktı 🥺

BugsBunnyyy

Bile bile lades...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
391
397
23
Biz salı günü görüşmüştük çarşamba günü test yapmaya gitti Annem 70 yaşında bize bulaşmış olabilir mi test yapalım mı yapmayalım mı sizce?

Son durum bütün testleri yaptırdık yarın sonucu alacağız yine başlığa yazarım teşekkürler arkadaşlar 🙏

Bende pozitif çıktım kızlar 🥺

Son düzenleme:
Eğer belirtileriniz olursa yaptırın test. Zaten belirti olmadan yapmıyorlar hastanelerde. Gitseniz de muhtemelen belirti soracaklar. Ama yine de içiniz rahat etmeyecekse gidip sorabilirsiniz.
Geçmiş olsun

Temaslı olmuş oluyorsunuz siz ve annenizde kendini izole etmelisiniz.ne kadar süre yanyana bulundunuz sosyal mesafeyi aştınız mı maskenizin var mıydı?bunlar önemli sorular aylardır doğru düzgün akrabalarla sosyallesmiyiruz aileme gittiğim zaman dikkat ediyorum yanlış anlamayın ama.neden bazı konuları ısrarla devam ettiriyorsunuz anlamıyorum

Temaslı olmuş oluyorsunuz siz ve annenizde kendini izole etmelisiniz.ne kadar süre yanyana bulundunuz sosyal mesafeyi aştınız mı maskenizin var mıydı?bunlar önemli sorular aylardır doğru düzgün akrabalarla sosyallesmiyiruz aileme gittiğim zaman dikkat ediyorum yanlış anlamayın ama.neden bazı konuları ısrarla devam ettiriyorsunuz anlamıyorum
Zaten kovit çıktı çıkalı hiçbir teyzem kuzenimle falan görüşmedim ilk defa evlerine girdim son 1 yıldır mesafeliydik ama maske yoktu ama yine de izole olacağız evden çıkmayı düşünmüyoruz 15 gün eğer de belirtide gösterirsek ararım 112 yi.
Yeni yeni başladık biz sosyal mesafe kurallarına uyarak görüşmeye pandemi nedeniyle sadece 3 eve giriyorum Annem kardeşim ve kuzenim yani 3'ev ziyaretinde bulundum 9 aydır her gün gezmiyorum ayda 1,2 cikarim

Zaten kovit çıktı çıkalı hiçbir teyzem kuzenimle falan görüşmedim ilk defa evlerine girdim son 1 yıldır mesafeliydik ama maske yoktu ama yine de izole olacağız evden çıkmayı düşünmüyoruz 15 gün eğer de belirtide gösterirsek ararım 112 yi.
Yeni yeni başladık biz sosyal mesafe kurallarına uyarak görüşmeye pandemi nedeniyle sadece 3 eve giriyorum Annem kardeşim ve kuzenim yani 3'ev ziyaretinde bulundum 9 aydır her gün gezmiyorum ayda 1,2 cikarim
Mesafeyi koruduysaniz gecmemis olabilir ayni evin icinde yasayan insanlarda bile gecmeyen olabiliyor kendinizi ve annenizi gozlemleyin bi de temasli oldugunuz icin test yapma ihtimalleri var diye biliyorum bi öğrenin isterseniz.aslinda hepimiz şu hataya düşüyoruz yakınlarımızda yok onlardan geçmez diye düşünüyoruz ama maalesef durum böyle değil onlar kiminle temas etti yada ne kadar dikkat etti bilemiyoruz umarim negatifsinizdir

Mesafeyi koruduysaniz gecmemis olabilir ayni evin icinde yasayan insanlarda bile gecmeyen olabiliyor kendinizi ve annenizi gozlemleyin bi de temasli oldugunuz icin test yapma ihtimalleri var diye biliyorum bi öğrenin isterseniz.aslinda hepimiz şu hataya düşüyoruz yakınlarımızda yok onlardan geçmez diye düşünüyoruz ama maalesef durum böyle değil onlar kiminle temas etti yada ne kadar dikkat etti bilemiyoruz umarim negatifsinizdir
Annesine test yapacaklar bakalım onunki negatif çıkar inşallah böylece bizimde negatif olma ihtimalimiz yüksek olur😔

Esim pozitif olan patronuyla bir odada 45 dk civari toplanti yapti. Kadin maskesiz, esim maskeliydi. Cok sukur esime bulasmadi. Anladigim kadariyla yakin temas, direk hapsirigini soluma, kisacasi nefes yoluyla bulasacak bsy yapilmadigi surece bulasma cok da kolay degil. Tabii ev ortaminda uzum sure gecirmek riski arttiriyor. Sikayetiniz olmadan test yaptirmaniz anlamli degil ama kendinozi izole edin. Fark etmeden tasiyici olabilirsiniz

Arkadaşımın eşi, çocuğu pozitif. Arkadaşım negatif. Eşii arkadaşının pozitif olduğunu belmeden sosyal mesafeyi aştı e çocuğuyla oynadılar falan ama arkadaşm hep mesafeli.kaldı.. Şimdi eğer bulaştysa eşinden veya çocuğundan bulaşmştr.. tekrar test verdi. Mesafeliyseniz korkmayın birşey olmamştr inşaALLAH 🤲

Biz salı günü görüşmüştük çarşamba günü test yapmaya gitti Annem 70 yaşında bize bulaşmış olabilir mi test yapalım mı yapmayalım mı sizce?
Belirti olmadan devlet hastaneleri test yapmıyo. Kayınpederim pozitifti kayınvaldeme yaptılar. Aynı evde yaşayan kaynıma yapmadılar yaşı genç diye.

Belirti var diye söyleyin bi riske atılacak bi hastalık değil cok agir geçirenler var

Evet olabilir. Hala bu hatalardan geri duramıyoruz malesef. Maskesiz aynı ortamda oturduysan yüksek ihtimal bulaşır. Öpüştüysen falan.

size bulastiysada ki insallah bulasmamistir belirtiler tam olarak baslamadan önce pozitif vakalarda negatif çıkıyor diye biliyorum

Back