• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenim bana yürüyor...

lilyrosie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
4
9
3
25
Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?

Yaşıt bir kuzenim var, halamın oğlu. Aramız orta halliydi hep, ne çok yakın ne çok uzak. Bu kuzen 3-4 aydır bana yürüyor resmen, sürekli storylerime dm atmalar, görüşmek istemeler, iltifatlar vs. Biraz rahatsızım bu durumdan hatta ona da söyledim ama ne var canım Allah'ın dediği olur dedi??? Ben bu kuzenden rezillik çıkmadan nasıl kurtulurum?
annene söyle

Büyüklerine söyle iş büyümeden bilsinler.

Ya duyulursa çok sıkıntı çıkar hatta akrabalar beni bile suçlayabilir biliyorum çünkü huylarını

Annem ve babam sağ değil maalesef. Bi abim var o yüzden de duyulmasını istemiyorum.
öncelikle başınız sagolsun kuzeninin annesi ile konuş durumu anlat bunda kötü bir şey yok neden olay çıkarsınlar korkacagin cekinecegin bir durum yok ortada

ona kardeşim de.
evet ciddiyim, bu gibi kelimeler toplumun bilinçaltında "ayağını denk al, o taraklarda bezim yok." demek oluyor.
sık sık kardeşim de. kardeşim iyi ki varsınız, kardeşim sizin hayatınıza daha güzel insanlar girsin, kardeşim bilmem ne bilmem ne.
tavrınız böyle olsun hep, hiçbir şey yapamaz

İzin vermeyin. Yeter ya bu ne saçmalık, benim gözümde abimle senin bir farkın yok. Bir daha bu konuyu açarsan abimle konuşacağım deyip engelleyin her yerden. Karşınıza filan çıkarsa da yüz vermeyin. Akraba ilişkilerine karşıyım ben deyip uzaklaşın. Kimseye de söylemeyin çünkü bizim toplumda aman anne baba yok, evlendirelim bunları bir an önce moduna girerlerse hiç şaşırmam. Sadece mesajlarını silmeyin. Yarın bir gün ispat gerekirse dursun bir kenarda. Korkmanıza gerek yok ama yaklaştırmayın kendinize

kınama başına gelir derler, aile içi ensest ilişkin umrumda değil de sende nasıl bir mide var inan merak ettim.

evlisin ? ( S shngul ) önce amca oğlun sana yürüyordu? ( S shngul ) şimdi de halanın oğlu mu yürüyor? ( L lilyrosie )

bizimle dalga mı geçiyorsun? yoksa sosyal bir deney mi? yoksa Esra Erol için konu mu topluyorsun?

dalga geçiyor olsan bile böyle iğrenç bir hayal gücü deşifreyi hak ediyor....

ikinci üyelik kurallarına uyun ya da sonuçlarına katlanın

Abi de😂

kınama başına gelir derler, aile içi ensest ilişkin umrumda değil de sende nasıl bir mide var inan merak ettim.

evlisin ? ( S shngul ) önce amca oğlun sana yürüyordu? ( S shngul ) şimdi de halanın oğlu mu yürüyor? ( L lilyrosie )

bizimle dalga mı geçiyorsun? yoksa sosyal bir deney mi? yoksa Esra Erol için konu mu topluyorsun?

dalga geçiyor olsan bile böyle iğrenç bir hayal gücü deşifreyi hak ediyor....

ikinci üyelik kurallarına uyun ya da sonuçlarına katlanın

Saygi ile egiliyorum Abi :KK52:

Tam yorum yapacaktim ki Kazen abinin hakli kalaylamasini gordum. Klavyene saglik patron. Vatandaş gelip seks hikayesi yaziyor demek ki

kınıyoruz, ağzımız açık okuyoruz ama bu yazdıkları sapkınlığın bir başka boyutu. Bu sosyal deney veya bizimle dalga geçmek için açılmış hesaplar değil.

Bu durumda ne yapmalıyız bilemiyorum...

Son düzenleme:
Attığı msjları sakın silmeyin, sonrada bir güzel aklı başında bir yakınınıza söyleyin msjları da gösterin. Siz susarsanız daha çok üzerinize gelecektir.
Kesinlikle katılıyorum ben bazı arkadaşlarımın etlimin görümcemin kaynanamın mesajlarını silmem alttan laf soktuğunu gördüm gösterdim eşime hak verdi coconatt coconatt 👏 haklı bu konuda

kınıyoruz, ağzımız açık okuyoruz ama bu yazdıkları sapkınlığın bir başka boyutu. Bu soyal deney veya bizimle dalga geçmek için açılmış hesaplar değil.

Bu durumda ne yapmalıyız bilemiyorum...
Canina tak edip de dukkani kapatma abi sakin 😄
Yani sakasi bir yana. Simdi siz bu hesaplarin yedi sulalesini goruyorsunuzdur,iyi ki ben siz degilim. Boylelerini cumle aleme rezil ederdim sitenin sahibi olsam. Sapiklari ifsa etmek lazim.

Canina tak edip de dukkani kapatma abi sakin 😄
Yani sakasi bir yana. Simdi siz bu hesaplarin yedi sulalesini goruyorsunuzdur,iyi ki ben siz degilim. Boylelerini cumle aleme rezil ederdim sitenin sahibi olsam. Sapiklari ifsa etmek lazim.

kişisel verileri koruma yani kvk diye bir halt var... ben sadece kullanıcı nicklerini deşifre edebilirim.

Back