Kuyumcuda altın hesabı ?

Bu kadar mesele var bu kadar leş bi adamla evlisiniz ama çocuk yapmaktan da geri duruyorsunuz ciddi ciddi soruyorum bu adam sizden mal kaçırıp annesinin üstüne yaparken nasıl mideniz aldi da koynuna girdiniz???

Bu erkeklerin para aşkı
cnm benim çocuğa nafaka ödemek zorunda sen kurtulmaya bak. Unarım hakkında en hayırlısı en iyisi olur . Seni şu durumda bukadar üzen yıpratan adamdan hayır gelmez . Kendi çocuğundan kaçırdıgı üç kuruştan da ona hayır gelmiyecek !

Nafakayı mecbur ödeyecekte , üç kuruş nafaka ile nasıl büyüyecek bu çocuk?
İş yok güç yok, para yok, yaşlıyım demişsiniz, daha önce çalışma hayatınız var mı?

5 yıl nafaka sınırı kadın için, çocuk için değil. Ne şerefsiz insanlar var şu ülkede yaaaaa. Bu adamla hiçbir şekilde başa çıkamazsın tam bir ahlaksız. Çocuğu kucağına verip ben gidiyorum al çocuğuna bak, diyebilirsen kurtulursun. Onu da yapamazsın.

Ev,evlilik öncesi alınmış olsa bile kredi ile alındıysa ve evlilik sonrası kredi ödemeleri devam ediyorsa sizin de hakkınız var.Aynı şekilde nafaka verip vermeyeceğine eşiniz kendisi karar veremez mahkeme eğer nafaka bağlanmasına karar verirse maaşından otomatik olarak kesilir.Mal ve para kaçırması da suç.Bir avukata danışın.

İlahi adalet bu şekilde çalışan bir sistem değil ki. Siz adamı bile bile devam etmiş bir de hamile kalmışsınız. Umarım bundan sonra dikkatlice düşünüp hayatınızı şekillendirirsiniz.

Bosanip gidince de senin baba evinde çocuğun iyi bir şekilde büyüyemeyecek gibi görünüyor. O evden çıkmamanın yolunu bulsan keşke. İşin yok adam nafaka vermemek için her yolu deneyecek. Sen de bu süreçte biraz uyanık ol. 3 bilezik neyine yetecek.

boşanıp da nereye gidecek?
babasının evinde zaten evli olan diğer kardeşi varmış, hadi onlar o evden gitti diyelim (ne zaman, onu bilmiyoruz)
onlar gitse bile zaten gel boşan biz tamamız bakarız diyen bir ailesi yok ki?

kızın işi yok mesleği yok, bebek doğmak üzere
kim süt emen bebeği olan kadını işe alacak?

adam polis veya astsubaydır %99, alacağı 15 bin lira nafaka, olsa olsa
ne yapacak bu kadın o kadar parayla ve el kadar bebeyle?

kurtulmaya bakması için temiz bi 3 senesi var. Allah kolaylık versin, ama öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…