Kuyumcuda altın hesabı ?

littlelonely

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
481
577
23
Eşim daha önce katilimevinden aldığı biriken altınlarlar ve taksidini her ay ödemeye devam ettigimiz arabayı annesinin üstüne yapmıştı.Bodanma durumunda hak sahibi olamayim diye.
Şimdide doğacak bebeğe alınacak bebek arabasinin parasını dahi katmış ve altin hesabı acicam fiziki evde bulundurmuycam derken sözde kuyumcuda hesap açtırıp orada çalışan yeğenine altın yaptırmış orada birikecekmis
Hani kredi kartından alacaktın niye yeğenin üzerine aliyo dedim
Çıldırdım altınları dahi fiziki almadığı gibi karttanda almayıp birde bebek arabasinin dahi parasını ekleyip kaçırmış
Bosanicaz çekemiyorum zaten anlaşmalı olsun tmm derken sadece çocuğa öde derken ,tutturmus yeni yasa çıktı çocuğa beş yıl öder hicbiseyine karışmam diyo
oyle bı yasa yok diyorum.
Çocugu sokaktan yapmadım seninde çocuğun kendimede bişey istemiyorum ama gel gorki çocuğa merhameti yok.Tek derdi üç kurus para kaçırmak.
Doğurdum dogurucam ama yok adamin eziyetleri zerre azalmıyor
İlahi adaleti ne zaman gorurum bilmiyorum

Valla bence iyi bir avukat, paralari ortak butcenizden odediginizi kanitlayip bu mallari catir catir bolustururde...

Sizin bosanmak icin maddi gucunuz var mi? Iyi bir avukata verecek paraniz var mi bunlar onemli.

Evi kaçırmış, arabayı kaçırmış, altınları kaçırmış. Çocuk niye? Hatta evlenmek niye? Bir günde bir anda böyle olmadı değil mi? Ben çekerim sürünürüm çocuk da çeksin bencilliği niye? Bebek arabası bile almıyor. Çocuğa merhameti bile yok yazıyorsunuz ama sizin var mı?

Allah Allah çocuk 5 yaşına gelince işe mi girecek yoksa onun çocuğu olmaktan mı çıkacak. Öyle bir yasa yok. Boşandıktan sonra kadına verilen nafakanın ömür boyu olması kaldırıldı da çocukla bunun alakası yok. Nafaka isterken kendi üstünüze değil çocuğun üstüne almaya dikkat edin . Sana bi miktar çocuğa bi miktar derlerse avukat falan tutarsa kabul etmeyin toplam miktarı çocuk için alın. Siz işe girersenşz ya da ilerde evlenirseniz nafakanız kesilir. Çocuğa da 18 yaşına kadar ödemek zorunda eşşek gibi . 18inden sonra okul hayatı devam ederse yine masraflarını karşılamak zorunda. Nefret ettim bu adamlardan ya bu kadar merhametsiz olunmaz. Nafaka alırken de her yıl ortlama orana göre artmasını yazmayı falan unutmayın. Şimdiden söyliyim dedim daha boşanmıyorsunuz ama aklınızda olsun

boşanmaya niyetiniz varsa hiç yasanın olup olmadığını tartışıp eşinizi ikna etmeye çalışmayın. boşuna yoruluyor ve hayatınızdan geri kalan günlerinizi mankafalı bi adama laf anlatmaya çalışarak harcıyorsunuz. hakim karşısında yeni yasanın çıkıp çıkmadığını tecrübe ederek öğrenir.

Aylardır anam para yolladı herşeyi anam yaptı derken (evlenirken evlendikten sonra bişey yapmadı üstüne bide arabayı geçirdiler)o parayla altın yapıp onuda yeğenine verip yapıyor.bundan sonra biriktirmeceklerimizde böyle birikecekmis
Anasıyla hiç konusmamistim beni bosatmaya calistiginda evliliğimizin ikinci ayından beri
Kendisi telde konuşurken zorla aldım anasına söyledim.Kadin evlenirken sifir masraf yaptıkları halde sadece üç mehir bilezgi takıldı bı yatak odası alındı
Bana hesap soruyor sen az eşya getirdin ailen niye yapmiyo vs diye
Gelin mi aldık biz yapalım dedim
Hicbisey yapmadıkları halde bı senedir aynı muhabbet derdin paraysa vereyim susun dedim toruna herşeyi yaparım diyosun sonra oğlun böyle yapıyo deyince benim param sanane diyosun dedim madem yapmayacaksın o zaman lafını etme bende yalancı bunlar der konuşmam zorla istemiyorum dedim
Tonla şey saydırdı kadın bana
Bide yetmedi evlenmisim et görmüşüm anamın evinde görmüş muyum
Ya evlendigimizde borç ödemekten araca evlenirken girmiş mutfak dolapları da akıttığı için şişmiş vs onlar değiştirildi yatak odası taksitleri vs belimiz kırılmıştı eve ayda bir tavuk bile girmezdi hiç lafını etmedim cektim aylarca çektik maaşida azdı.
Taksitler bitti adamda zam aldı eve öyle girdi

Valla bence iyi bir avukat, paralari ortak butcenizden odediginizi kanitlayip bu mallari catir catir bolustururde...

Sizin bosanmak icin maddi gucunuz var mi? Iyi bir avukata verecek paraniz var mi bunlar onemli.
Üç bilezigimden başka bişey yok on gram onlarda mehir için verilen bişey takılmadı bize düğün vs yoktu
Ailemin taktiklarinida hastahane için harcadım göz amelyati olmustum
Ne derece kanitlanir bilmiyorum ödemeler devam ediyor hala evlenirken alındı,altinlarida bu zorluklar içinde kenara attiklarimizdi yine benim boğazımdan kesildi
bir buçuk senedir evliyiz daha iki senelik ödemesi var

Ev evlenmeden önce alınmış ? Hakkım yok?
Araba için nasıl kanitlayayim ödemeleri sadece biz yapsakta altınları evden kacirsada nasi ispatlicam ? Kadın elden ben ona ödedim dese hani ne işe yarayacak
Allah'a havale ettim sadece çocuğa nafaka diyorum onuda vermem diye diretiyo
Çocuğu dogurcam belki bu hafta belki haftaya
Anlamadım ki ?
Belirtiler vardı ama çoğu şeyi anlamadım zamanla birike birikeee oldu
Ne yapayım ? Davacı oldum suçlu bulundu yalvardı iyi davrandı bana şikayetimi cektirtti yeniden duruşma açıldı ,şimdiyse nasılsa ilekce verdi barıştım dedi diye kazanırım ne sicile işler ne ceza alırım diye yeniden başladı
Ayrıca çaresizlik nedir bilir misiniz ?
Aileniz kiziyor asagiliyor sen seçtin uyardık gelme diyorsa ?
Onca aşağılamaya tmm deyip yinede yalvardım anladilarki adam gerçekten pislik tamam doguruncada devam ederse gel dediler
Bende artık bosanicam diyerek bekliyorum
Ne çalışmaya uygun nede ailemin beş kuruş parası var dönsem gireceğim oda yok ama umurumda değil burada kalmaktan iyidir
Sadece bu kadar vicdansizligi kaldiramiyorum

Su an anlasmali bosanma 25-35 bin arası, cekismeli bosanma ise 100 bin ve uzeri. Siz elinizden geldigince kanit toplayin, para biriktirin ve ailenize ufak ufak bosanmaya gittiginizi anlatin, destek beklediginizi hissettirin.

Su an anlasmali bosanma 25-35 bin arası, cekismeli bosanma ise 100 bin ve uzeri. Siz elinizden geldigince kanit toplayin, para biriktirin ve ailenize ufak ufak bosanmaya gittiginizi anlatin, destek beklediginizi hissettirin.
Eve bir lira bırakmaz elime para vermez daha yeni beş bin harçlık verdi ama bosancam diye onuda kesebilir arada vermiyor çünkü
Ailemde sıfırı çekmiş durumda kız kardeşimin eşi işsiz kaldı kira ödeyecek durumları yok adamin vucududa ağır iş kaldirmayacak türden iş ariyo annemlerdeler onlarda
Bunca yokluğun içinde anlaşmaya razıydım sadece çocuk için ancak onuda vermeden atmaya çalışıyor
Ve barışalim deyip (yeniden davalar açıldı çünkü darp davaları) üstüne altinida kacirmasi zoruma gitti.Ben yenidoganken sünnet ettirmek istiyodum büyüyünce deyip ona para vermiyor.bosar sünnet parasindanda kurtulurum diye planliyo eminim
Salak yerine koyuyor gözümün içine baka baka

Eh bu kadar sorun varken neden önceliğin kendi ayaklarının üstünde durmak olmadı da çocuk oldu bile bile lades. İşim var ailem arkamda eşimle kavga ettik evi bıraktı gitti. Buna rağmen 2 gün kahroldum bu çocuğu niye yaptım diye. Ki 6 yılda ettiğimiz tek büyük kavgaydı boşanma lafı geçen. Bu adam başından beri böyle

Zor durumdasiniz bu belli.

Esinizin bu hallerine cocugunuz biraz toparlayana krese verebilecek yasa gelene kadar sabredin, iyi davranin para vermesini saglayacak sekilde davranın, ise girebileceginiz zaman geldiginde derhal ise girin, calisin birkac ay toparladiktan sonrada davanizi acin, bu arada ailenizde biraz toparlar.

Kisacasi kanit toplayin
Esinize birkac yil sabredin, tahammul gösterin, para biriktirin.
Cocuk kres cagina gelince krese verip ise girin ve ailenizin yanina yerlesin, calisirsaniz kimseye yuk olmadan bu bencil adamdan kurtulabilirsiniz.

Yok tahammul edemem derseniz cocuk 6 aylik olana dek bekleyip, oyle ise girin, anneniz bakarken sizde calisir bu adamdan kurtulursunuz.

Saglicakla huzurla dogurun, bebise uzun guzel bir omur dilerim.

Ben senin aile evinde mutlu olacağını düşünmüyorum muhtemelen geri geleceksin. Oda yok küçük bebek ne yapacak? En azından 1 2 sene sabret. Bebek büyür 0 24 ay kreşine gider. Evden uzaklaştırma vs al en kötü. Nafakayı da vermez verse affetmişsin bir kere. Aynı sebepten dava açtırmazlar diye biliyorum. 2 yıllık bi bölüm oku. Suyuna git şidder yoksa. Bu halde tekrar eve döneceksin iyice ayağının altında ezecek

Açıkçası hamile hemen kalmam seneler sürer saniyodum deneyeyim dedim yaşımda geldi daha kalmazsam çocuk sahibi olamam diye düşünüyordum.
Kardeşim genç evlendi senelerce hamile kalamadı
Bense yaşlı sayilirim ve düzgün iliskimizde yoktu az cinsel birliktelik binde bir vs birden kaldım beklemiyordum adet tarihimi bile bilmiyorum o ayinki
Üzülüyorum çocuğa bı yandan yinede seviniyorum baba olmasada dedesi dayıları var fakir ama ailemle mutlu yaşarız diye
Bilmiyorum

Adamın eziyeti azalmıyorsa ne diye karnı burmunda hamilesin ilahi adaletlik bir durum yok kendi kendinize yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…