- 11 Kasım 2023
- 481
- 577
- 23
- Konu Sahibi littlelonely
-
Öncesinde arabayi kaçırdı diyorum yaÖnceden nasıldı
Çocuk var mıydı peki? Bu adamı bile bile yapmışsın. Mesleğin paran var mı boşansan geçinecek misin? Mal paylaşımı da zor altınları vermeÖncesinde arabayi kaçırdı diyorum ya
E niye doğuruyosun bu adamdan bir de şimdi?Öncesinde arabayi kaçırdı diyorum ya
Eşim daha önce katilimevinden aldığı biriken altınlarlar ve taksidini her ay ödemeye devam ettigimiz arabayı annesinin üstüne yapmıştı.Bodanma durumunda hak sahibi olamayim diye.
Şimdide doğacak bebeğe alınacak bebek arabasinin parasını dahi katmış ve altin hesabı acicam fiziki evde bulundurmuycam derken sözde kuyumcuda hesap açtırıp orada çalışan yeğenine altın yaptırmış orada birikecekmis
Hani kredi kartından alacaktın niye yeğenin üzerine aliyo dedim
Çıldırdım altınları dahi fiziki almadığı gibi karttanda almayıp birde bebek arabasinin dahi parasını ekleyip kaçırmış
Bosanicaz çekemiyorum zaten anlaşmalı olsun tmm derken sadece çocuğa öde derken ,tutturmus yeni yasa çıktı çocuğa beş yıl öder hicbiseyine karışmam diyo
oyle bı yasa yok diyorum.
Çocugu sokaktan yapmadım seninde çocuğun kendimede bişey istemiyorum ama gel gorki çocuğa merhameti yok.Tek derdi üç kurus para kaçırmak.
Doğurdum dogurucam ama yok adamin eziyetleri zerre azalmıyor
İlahi adaleti ne zaman gorurum bilmiyorum
Allah Allah çocuk 5 yaşına gelince işe mi girecek yoksa onun çocuğu olmaktan mı çıkacak. Öyle bir yasa yok. Boşandıktan sonra kadına verilen nafakanın ömür boyu olması kaldırıldı da çocukla bunun alakası yok. Nafaka isterken kendi üstünüze değil çocuğun üstüne almaya dikkat edin . Sana bi miktar çocuğa bi miktar derlerse avukat falan tutarsa kabul etmeyin toplam miktarı çocuk için alın. Siz işe girersenşz ya da ilerde evlenirseniz nafakanız kesilir. Çocuğa da 18 yaşına kadar ödemek zorunda eşşek gibi . 18inden sonra okul hayatı devam ederse yine masraflarını karşılamak zorunda. Nefret ettim bu adamlardan ya bu kadar merhametsiz olunmaz. Nafaka alırken de her yıl ortlama orana göre artmasını yazmayı falan unutmayın. Şimdiden söyliyim dedim daha boşanmıyorsunuz ama aklınızda olsunEşim daha önce katilimevinden aldığı biriken altınlarlar ve taksidini her ay ödemeye devam ettigimiz arabayı annesinin üstüne yapmıştı.Bodanma durumunda hak sahibi olamayim diye.
Şimdide doğacak bebeğe alınacak bebek arabasinin parasını dahi katmış ve altin hesabı acicam fiziki evde bulundurmuycam derken sözde kuyumcuda hesap açtırıp orada çalışan yeğenine altın yaptırmış orada birikecekmis
Çıldırdım altınları dahi fiziki almadığı gibi karttanda almayıp birde bebek arabasinin dahi parasını ekleyip kaçırmış
Bosanicaz çekemiyorum zaten anlaşmalı olsun tmm derken sadece çocuğa öde derken ,tutturmus yeni yasa çıktı çocuğa beş yıl öder hicbiseyine karışmam diyo
Çocugu sokaktan yapmadım seninde çocuğun kendimede bişey istemiyorum ama gel gorki çocuğa merhameti yok.Tek derdi üç kurus para kaçırmak.
Üç bilezigimden başka bişey yok on gram onlarda mehir için verilen bişey takılmadı bize düğün vs yoktuValla bence iyi bir avukat, paralari ortak butcenizden odediginizi kanitlayip bu mallari catir catir bolustururde...
Sizin bosanmak icin maddi gucunuz var mi? Iyi bir avukata verecek paraniz var mi bunlar onemli.
Ev evlenmeden önce alınmış ? Hakkım yok?Evi kaçırmış, arabayı kaçırmış, altınları kaçırmış. Çocuk niye? Hatta evlenmek niye? Bir günde bir anda böyle olmadı değil mi? Ben çekerim sürünürüm çocuk da çeksin bencilliği niye? Bebek arabası bile almıyor. Çocuğa merhameti bile yok yazıyorsunuz ama sizin var mı?
Su an anlasmali bosanma 25-35 bin arası, cekismeli bosanma ise 100 bin ve uzeri. Siz elinizden geldigince kanit toplayin, para biriktirin ve ailenize ufak ufak bosanmaya gittiginizi anlatin, destek beklediginizi hissettirin.Üç bilezigimden başka bişey yok on gram onlarda mehir için verilen bişey takılmadı bize düğün vs yoktu
Ailemin taktiklarinida hastahane için harcadım göz amelyati olmustum
Ne derece kanitlanir bilmiyorum ödemeler devam ediyor hala evlenirken alındı,altinlarida bu zorluklar içinde kenara attiklarimizdi yine benim boğazımdan kesildi
bir buçuk senedir evliyiz daha iki senelik ödemesi var
Eve bir lira bırakmaz elime para vermez daha yeni beş bin harçlık verdi ama bosancam diye onuda kesebilir arada vermiyor çünküSu an anlasmali bosanma 25-35 bin arası, cekismeli bosanma ise 100 bin ve uzeri. Siz elinizden geldigince kanit toplayin, para biriktirin ve ailenize ufak ufak bosanmaya gittiginizi anlatin, destek beklediginizi hissettirin.
Eh bu kadar sorun varken neden önceliğin kendi ayaklarının üstünde durmak olmadı da çocuk oldu bile bile lades. İşim var ailem arkamda eşimle kavga ettik evi bıraktı gitti. Buna rağmen 2 gün kahroldum bu çocuğu niye yaptım diye. Ki 6 yılda ettiğimiz tek büyük kavgaydı boşanma lafı geçen. Bu adam başından beri böyleEve bir lira bırakmaz elime para vermez daha yeni beş bin harçlık verdi ama bosancam diye onuda kesebilir arada vermiyor çünkü
Ailemde sıfırı çekmiş durumda kız kardeşimin eşi işsiz kaldı kira ödeyecek durumları yok adamin vucududa ağır iş kaldirmayacak türden iş ariyo annemlerdeler onlarda
Bunca yokluğun içinde anlaşmaya razıydım sadece çocuk için ancak onuda vermeden atmaya çalışıyor
Ve barışalim deyip üstüne altinida kacirmasi zoruma gitti
Salak yerine koyuyor gözümün içine baka baka
Zor durumdasiniz bu belli.Eve bir lira bırakmaz elime para vermez daha yeni beş bin harçlık verdi ama bosancam diye onuda kesebilir arada vermiyor çünkü
Ailemde sıfırı çekmiş durumda kız kardeşimin eşi işsiz kaldı kira ödeyecek durumları yok adamin vucududa ağır iş kaldirmayacak türden iş ariyo annemlerdeler onlarda
Bunca yokluğun içinde anlaşmaya razıydım sadece çocuk için ancak onuda vermeden atmaya çalışıyor
Ve barışalim deyip (yeniden davalar açıldı çünkü darp davaları) üstüne altinida kacirmasi zoruma gitti.Ben yenidoganken sünnet ettirmek istiyodum büyüyünce deyip ona para vermiyor.bosar sünnet parasindanda kurtulurum diye planliyo eminim
Salak yerine koyuyor gözümün içine baka baka
Açıkçası hamile hemen kalmam seneler sürer saniyodum deneyeyim dedim yaşımda geldi daha kalmazsam çocuk sahibi olamam diye düşünüyordum.Eh bu kadar sorun varken neden önceliğin kendi ayaklarının üstünde durmak olmadı da çocuk oldu bile bile lades. İşim var ailem arkamda eşimle kavga ettik evi bıraktı gitti. Buna rağmen 2 gün kahroldum bu çocuğu niye yaptım diye. Ki 6 yılda ettiğimiz tek büyük kavgaydı boşanma lafı geçen. Bu adam başından beri böyle
Adamın eziyeti azalmıyorsa ne diye karnı burmunda hamilesin ilahi adaletlik bir durum yok kendi kendinize yapmışsınızEşim daha önce katilimevinden aldığı biriken altınlarlar ve taksidini her ay ödemeye devam ettigimiz arabayı annesinin üstüne yapmıştı.Bodanma durumunda hak sahibi olamayim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?