• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuyruk sokumu

misishippi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
794
1.677
63
kızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.

kızlar oturamıyorum. sağa doğru ağırlık veriyorum oturamıyorum sola doğru deniyorum oturamıyorum tam ortada zaten oturamıyorum. yatarken acıyor otururken acıyor. gözle görülecek derecede dışarıda kayık kemiğim. ama çok korkuyorum 1 yıldır böyle yaşıyorum. belime vurmaya başladı artık ağrısı. daha önce kuruk kemiğini yerine oturtan var mı. içim ürperiyoru. gidemiyorum.
Çıkıkcıya falan mı gitmeyi düşünüyosunuz ?

Doktora gidin bence

Co
yok yahu çıkıkçı olur mu. ortopediye mi gideyim nerelere gideyim. daha önce yaptıran var mı işte. :KK43: interntte araştırdım makattan girilip öyle oturtuyoruz diyor doktorlar. çok korkuyroum
Cok gecmis olsun :(

Ne biliyim kemigi nasil koyacaklar derken bilemedim çıkıkcıya gitceksiniz zannettim :(

Muhakkak anestezi ile olacaktır işlem.ama tabi insan korkar yine ben bile ürperdim şuan
Allah acil şifalar versin

İnternetten baktım da ortopediye gitmeniz gerekiyormuş, çok geçmiş olsun ..

ağrı sadece kuyruk sokumunuzdaysa ortopediye, bütün sırtınızı takip edip geliyorsa nöroşirürji bölümüne gitmeniz gerekiyor. geçmiş olsun.

Çooook geçmiş olsun.
Niye o kadar beklediniz ki? İlk farkettiğinizde gitseniz daha kolay olurdu tedavisi. :( Şimdi orada aşınma ezilme filanda olmuştur.
Mecburen gideceksiniz, her geçen gün sizin zararınıza. Direkt işlem yapılmaz, lokal anestezi yaparlar zaten. Yapmazlarsa siz panik atak olduğunuzu söyleyip isteyin.
Lütfen biran önce ortopedi bölümüne gidin, onlar yönlendirir zaten.

Onu bilmiyorum da ben ortası delik kuyruk sokumu için yapılan özel minderden aldım ona oturuyorum

Gec kalmayın ödem olursa tedavi edemiyorlar .Arkadasin ayagı çıkali cok olmus doktor ödem yuzunden birsey yapamıyormus .
Belinizin tam arka orta yerine bebek yastığı kotup sert yere yatin .
İyi geliyormus .

sırt üstü sert zemine uzanın hergün yarım saat.. o şekilde alışıyor.. bend eokulda sıraya bıle oturamazdım...böyle alıştı.

Düştünüz mü

Muhtemelen kıl dönmesi olmuşsunuz,
Doktora baktırın derim.
Sonra o acı iltihap oluşturuyor deri altında.

Geçen senelerde şiddetli bi darbe sonucu inanılmaz ağrım olmuştu kırık diye gittim ortopediye sadece içeri doğru eğilmiş olduğunu söyledi 1 aya ağrısı geçti unuttum bile.
Bende neler okudum internette gidene kadar aklım çıktı. Teşhisi siz mi koydunuz oturtma, makatta ameliyat falan? Öyle ise boşuna korkutmayin kendinizi bi görünün doktora boşa da olabilir.

Birde simit yastık var oturmak için ortası delik falan. Inanilmaz rahat etmiştim ben onunla başka türlü oturamiyordum tavsiye ederim.

Back