Sen de az degilmissin. Biz arkadasimla -par dili konusurduk kimse anlamasin diye.. Paran parnem parge parli paryor, parka parca parlim....Annem sağolsun, çocukken yanımızda teyzelerle mühim meseleler konuşacağında bu dili kullanırdı, birde konuşmadan önce bugu vagar yaga bugu cigin gigibigidigir aganlagamagasıgın kuguş digiligi kogonuguşugun derdi ama benden kaçar mı? Her söylediğini anlayıp kıskıs gülerdim
Bu senin esas ismin mi, nickine benzetemedimصولتان Adımda çok güzelmiş böylemi yapsam acaba
Gerçek adım evet :) Nicki yapmak hiç aklıma gelmedi ona da bakayımBu senin esas ismin mi, nickine benzetemedim
Benim de ablamlar yanimda gizli konusurdu da sinir olurdum. Neyse ki sonradan azmettim ogrendim her bi sirlarini ogrenip ifsa etmisligiAnnem sağolsun, çocukken yanımızda teyzelerle mühim meseleler konuşacağında bu dili kullanırdı, birde konuşmadan önce bugu vagar yaga bugu cigin gigibigidigir aganlagamagasıgın kuguş digiligi kogonuguşugun derdi ama benden kaçar mı? Her söylediğini anlayıp kıskıs gülerdim
Uyyy.. bu Muneden de fenamis..Benim de ablamlar yanimda gizli konusurdu da sinir olurdum. Neyse ki sonradan azmettim ogrendim her bi sirlarini ogrenip ifsa etmisligim vardir
Ben ifşa edemezdim, annem adamı ne yapar biliyor musunuz
Uyyy.. bu Muneden de fenamis..
Benden bunalan ablamlar parca mi ne oyle bi dil ko usmaya basladilar. Ama benden kacar mi onu da öğrendim. Kelimeleri hecelere bolup basina par ekliyolardi. Neyse ki o zamanlar buyumustum. Ispitlemek zevk vermiyordu artikÇocukken biz kızlar olarak konuşurduk,bilmeyen erkek arkadaşlar öyle bakıp dururlardı bize demek ki onlarda bizi anlayıp gülüyorlardı.Bizde derdik nereden bilecek onlar.Sanki dünyada bilen tek kişiler bizlerdik
Vah... vah... rezalet...Cok fenaydim ama onlar da beni dislamasalardi.Bebeydim daha o zaman.Aman zaten sirlari da pek bi sey değil daha yeni ergenlige giriyolardi kizsal mevzular.
Annem de kullanirdi kusdili bazen. Ben biraz bosbogaz oldugum icim kus diliyle ped istemisti babamdan telefonda. Pedler geldi alip bi kosu dedeme goturup "annem bunlarla bezleniyor siz neden bana hazir bez almiyonuz ben evlatlik miyim?" demistim hic unutmam
Hayir yani 7-8 yaslarindaydim neyin kafasini yasiyorsam artık bi de bezlenmek istedim
haha :)) onu hiç duymadım kullanmadım da oda değişikmişBenden bunalan ablamlar parca mi ne oyle bi dil ko usmaya basladilar. Ama benden kacar mi onu da öğrendim. Kelimeleri hecelere bolup basina par ekliyolardi. Neyse ki o zamanlar buyumustum. Ispitlemek zevk vermiyordu artik
Benden bunalan ablamlar parca mi ne oyle bi dil ko usmaya basladilar. Ama benden kacar mi onu da öğrendim. Kelimeleri hecelere bolup basina par ekliyolardi. Neyse ki o zamanlar buyumustum. Ispitlemek zevk vermiyordu artik
hah iste o dili biz kullaniyorduk... Hizli da konusunca kimse anlamiyordu. Bazen hala konusuruz gizli birsey diyeceksek..haha :)) onu hiç duymadım kullanmadım da oda değişikmiş
O neki öyle hiç duymadım onu
haha :)) onu hiç duymadım kullanmadım da oda değişikmiş
Ben kendim alamiyorum esime aldiriyorum. Kendi rezilligimden kalma bi sey herhaldeVah... vah... rezalet...Geri kafali ben hala bakarim marketten ped alirken kasiyer erkek mi kadin mi diye... Yazik annene utanmistir da kadincagiz..
mesela esra gelsin dicek pares parra pargel parsin oyle aptalca bi seydi isteHakkat işimiz gucumuz yokmuş o zamanlar hey gidi heyyy
Ben kendim alamiyorum esime aldiriyorum. Kendi rezilligimden kalma bi sey herhalde
Sen de az degilmissin. Biz arkadasimla -par dili konusurduk kimse anlamasin diye.. Paran parnem parge parli paryor, parka parca parlim....
Dillerden acilmisken homoseksuellerin de kendine has dili vardi evvelden... "Cok sugar laco" filan gibi.. yani cok yakisikli cocuk anlamina..
Deden ne yaptı.Cok fenaydim ama onlar da beni dislamasalardi.Bebeydim daha o zaman.Aman zaten sirlari da pek bi sey değil daha yeni ergenlige giriyolardi kizsal mevzular.
Annem de kullanirdi kusdili bazen. Ben biraz bosbogaz oldugum icim kus diliyle ped istemisti babamdan telefonda. Pedler geldi alip bi kosu dedeme goturup "annem bunlarla bezleniyor siz neden bana hazir bez almiyonuz ben evlatlik miyim?" demistim hic unutmam
Hayir yani 7-8 yaslarindaydim neyin kafasini yasiyorsam artık bi de bezlenmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?