• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kutuya adını yaz, adının Osmanlıca yazılışını gör

@mi
Amin diyesim geldi bu kadar arapca yazıyı görünce..

Benımkını nıye çevirmedı yaa..
Benide biri cevirsın daha nooolur..merak ettim
kalem kagit olsa çevircemde nasil olcak ki klavyeyle

nun $eddelilav mim olcak seninki : ))))))

aslinda harekeli kolay
boyle olunca hangi sesli harf oldugunu nerden anliycaz
yani be mi bi mi nerden bilcez
Mesela vav harfi o ö u ü ve v harfi yerine kullanılıyor. Kelimeye gore yerleştiriyorsun. Harekeli evet kolay ama el yazmalarini okumak genel anlamda zor. Matbu metinler daha kolay

Ben kendi öz dilime dönmeye karar verdim:KK59:
Bugu çagagdaga igintegerneget migi kegesigiligirmigiş, ogon dagakigakaga iginçigindege kagaç segefeger kegesigildigin bege iginsagafsıgız igintegerneget:KK62: Oh beee:KK70:

Bugu çagagdaga igintegerneget migi kegesigiligirmigiş, ogon dagakigakaga iginçigindege kagaç segefeger kegesigildigin bege iginsagafsıgız igintegerneget:KK62: Oh beee:KK70:
Kusgillerden misiniz hanfendi? :KK48: bu senin yazdigin bizim cocuklugumuzdaki kusdili... gerci onu da pek bilmezdim ama taniyabilirim..:KK53:

tam çözemedim Munecim..:)

Kusgillerden misiniz hanfendi? :KK48: bu senin yazdigin bizim cocuklugumuzdaki kusdili... gerci onu da pek bilmezdim ama taniyabilirim..:KK53:
Annem sağolsun, çocukken yanımızda teyzelerle mühim meseleler konuşacağında bu dili kullanırdı, birde konuşmadan önce bugu vagar yaga bugu cigin gigibigidigir aganlagamagasıgın kuguş digiligi kogonuguşugun derdi ama benden kaçar mı? Her söylediğini anlayıp kıskıs gülerdim:KK70:

Bu çağda internet mi kesilirmiş,on dakika içinde kaç sefer kesildin be insafsız internet :KK45::KK45::KK45:
Çocuklugumu hatırladım haha :KK45::KK45:

Back