• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kutlanmayan Doğum Günüm

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
1 ay önce Doğum günümdü ve kimse kutlamadı.. Ben mi çok büyürüyorum anlayamadım ama çok taktım bu konuya ve 1 aydır zehir ediyorum hayati kendime :KK43:

Ailemden ayrı şehirdeyim Doğum günüm için annem para atıp kendine kıyafet al dedi, abim ev aldı masraf yaptım dedi,babam zaten kutlamaz.
Doğum günümden 1gün sonra annemlere gittim pasta falan bekledim ama kutlamadılar bende bir şey demedim.
Sevgilim özel günlere çok önem verir normalde ve benim önemsemediğim günleri bile kutlar aslında. önceki konularımdan hatırlayan vardır baya bi tepki de almıştım. sevgilimle beraber yaşıyoruz ve bir evlilik yapmış kızı var benden birkaç yaş küçük. Mesela onun Doğum günü için benden fikir almıştı hatta Doğum günü olmamasına rağmen kızı prenses pastası istiyorum dedi diye beraber gece vakti pastacı aramıştık internetten ertesi günde pastasını götürmüştü ama benim Doğum günümün olduğu gün ayağı şişti ağrıyor dedi bende dışarıda kutlamayalım dedim anlayışlı bir şekilde kabul etti. Ama ne pasta vardı ortada akşam ne hediye yani Doğum günümün olduğu güne kadar bi hazırlık falan yapmamış bile hatta akşam pasta bari olsaydı falan dediğim için pastaneye gidip dilim pasta alıp geldi o kadar.
Fazla arkadaşım Yok,olanlarda telefonla geçiştirdi.

Şimdi ne zaman birinin doğum günü olsa kıskanıyorum suratım düşüyor gidip sessizce ağlıyorum hatta.
Sevgilime biraz çıtlattığımda ne istiyorsun anlamıyorum vs diyor tartışma çıkarıyor.
Sİzce ben mi büyütüyorum? Çünkü hayatımdaki bu insanlar başkasının Doğum günü olduğunda 1 hafta önceden telaşa kapılan insanlar..
Bu arada sevgilimin ayağı kırılmış meğer alçıya aldırdık daha yeni çıktı alçısı bunun arkasına sığınıyor ama öncesinde hiç mi bir şey hazırlayamazsınız insan. Hediye de değilim fakat o günün benim için özel gün olduğunu hissetmek istemiştim sadece

1 ay önce Doğum günümdü ve kimse kutlamadı.. Ben mi çok büyürüyorum anlayamadım ama çok taktım bu konuya ve 1 aydır zehir ediyorum hayati kendime :KK43:

Ailemden ayrı şehirdeyim Doğum günüm için annem para atıp kendine kıyafet al dedi, abim ev aldı masraf yaptım dedi,babam zaten kutlamaz.
Doğum günümden 1gün sonra annemlere gittim pasta falan bekledim ama kutlamadılar bende bir şey demedim.
Sevgilim özel günlere çok önem verir normalde ve benim önemsemediğim günleri bile kutlar aslında. önceki konularımdan hatırlayan vardır baya bi tepki de almıştım. sevgilimle beraber yaşıyoruz ve bir evlilik yapmış kızı var benden birkaç yaş küçük. Mesela onun Doğum günü için benden fikir almıştı hatta Doğum günü olmamasına rağmen kızı prenses pastası istiyorum dedi diye beraber gece vakti pastacı aramıştık internetten ertesi günde pastasını götürmüştü ama benim Doğum günümün olduğu gün ayağı şişti ağrıyor dedi bende dışarıda kutlamayalım dedim anlayışlı bir şekilde kabul etti. Ama ne pasta vardı ortada akşam ne hediye yani Doğum günümün olduğu güne kadar bi hazırlık falan yapmamış bile hatta akşam pasta bari olsaydı falan dediğim için pastaneye gidip dilim pasta alıp geldi o kadar.

Şimdi ne zaman birinin doğum günü olsa kıskanıyorum suratım düşüyor gidip sessizce ağlıyorum hatta.
Sevgilime biraz çıtlattığımda ne istiyorsun anlamıyorum vs diyor tartışma çıkarıyor.
Sİzce ben mi büyütüyorum? Çünkü hayatımdaki bu insanlar başkasının Doğum günü olduğunda 1 hafta önceden telaşa kapılan insanlar..
Bu arada sevgilimin ayağı kırılmış meğer alçıya aldırdık daha yeni çıktı alçısı bunun arkasına sığınıyor ama öncesinde hiç mi bir şey hazırlayamazsınız insan. Hediye de değilim fakat o günün benim için özel gün olduğunu hissetmek istemiştim sadece
Yani bana en cok koyani o kadar lafa dilim pasta alip gelmesi olurdu zikkimlanda sus der gibi

Önceki konularımda var bu bilgiler. Ben 21 kızı 16
Ben de doğum günü konularinda hassasimdir kimseninkini unutmam tüm aileye birbirlerinin doğum gununu hatirlatici unsurum. :D benimkini unutmuşlardı arefe günüydu bayram telaşı. Aksam 00.00 a kadar bekledim. Tam 00.00 olunca bir dakika önce doğum günüm bitti hepiniz unuttunuz dedim. Ve hepsi bir mahcup oldu para verdiler :D kutlasak bu kadar masrafa girmezdik dediler pastanin parasini bile aldim cok eglenmistim :D erkek arkadasim korkudan unutmuyor zaten unutunca cok konusurum, susmam, üzülürüm biliyor :D sen de kutlamayin falan demeseydin keşke. Biraksaydin akışına. Ona gore tepki verirdin.l

Çok abartmissiniz bence.tamam onemli bir gun ama hayatı kendinize zindan edecek bir durum yok.herkesin hayatta başka sıkıntıları olabiliyor ve bazen unutuluyor. Bide kafama takıldı illaki pasta veya hediye mı bekliyorsunuz yani bunu soylemeniz bile itici olur bana göre. Arkadaşlar telefonla gecistirdi demissiniz buda yetmemiş size galiba. Enteresan geldi bana....

Ilginc bir yasam tarziniz var, alin sevgilinizi karsiniza konusun ozel gunlere deger veriyordun sen nooldu diye madem

n,ye insanlar doğum günü kutlamak için bu kadar uğraşıyolar anlamıyorum. sonuçta her sene olan bişey ve herkesin var bi doğum günü. abartmaya gerek yok.
Bu insanlar kendileri Doğum günü olduğunda partiyle kutlayıp 1 ay önceden yaygara çıkartan ve hepsinin tek tek Doğum günü
Ben de doğum günü konularinda hassasimdir kimseninkini unutmam tüm aileye birbirlerinin doğum gununu hatirlatici unsurum. :KK70: benimkini unutmuşlardı arefe günüydu bayram telaşı. Aksam 00.00 a kadar bekledim. Tam 00.00 olunca bir dakika önce doğum günüm bitti hepiniz unuttunuz dedim. Ve hepsi bir mahcup oldu para verdiler :KK70: kutlasak bu kadar masrafa girmezdik dediler pastanin parasini bile aldim cok eglenmistim :KK70: erkek arkadasim korkudan unutmuyor zaten unutunca cok konusurum, susmam, üzülürüm biliyor :KK70: sen de kutlamayin falan demeseydin keşke. Biraksaydin akışına. Ona gore tepki verirdin.l
Erkek arkadaşımla kutlayacaktık hatta avm ye elbise almaya gitmiştim sonra oradayken telefonda ayağım çok acıyor diyince bende dışarıda kutlamayalım o zaman dedim mecbur.. Diğerlerine kutlamayalım dememiştim ama bir şey değişmedi :/

n,ye insanlar doğum günü kutlamak için bu kadar uğraşıyolar anlamıyorum. sonuçta her sene olan bişey ve herkesin var bi doğum günü. abartmaya gerek yok.
Ama hayatımdaki insanlar bu güne çok önem veren insanlar normalde.. o yüzden kırıldım yani bir tek beni es geçtiler

Kızı 16 yaşında sen 21?
Ve takıldığın şey doğum gününü kutlamaması öyle mi?
Adamın yakın gözlüklerini takıp gazete okuma zamanları, seninse cıvıl cıvıl olman gereken yaşlar. Buda ilişkinin daha fragmanı. Aklını başına al. Buda önerimdi.

Çok abartmissiniz bence.tamam onemli bir gun ama hayatı kendinize zindan edecek bir durum yok.herkesin hayatta başka sıkıntıları olabiliyor ve bazen unutuluyor. Bide kafama takıldı illaki pasta veya hediye mı bekliyorsunuz yani bunu soylemeniz bile itici olur bana göre. Arkadaşlar telefonla gecistirdi demissiniz buda yetmemiş size galiba. Enteresan geldi bana....
pasta,hediye değil olay. Sadece karşılaştığım herkes o gün Doğum günüm olduğunu bildiği halde sıradan bir günmüş gibi geçiştirdiler ve şuan başka bir arkadaşımızın Doğum günü için 3gündür whatsapp grubunda ne yapsak diye tartışıyorlar

pasta,hediye değil olay. Sadece karşılaştığım herkes o gün Doğum günüm olduğunu bildiği halde sıradan bir günmüş gibi geçiştirdiler ve şuan başka bir arkadaşımızın Doğum günü için 3gündür whatsapp grubunda ne yapsak diye tartışıyorlar
Valla belli etmeyip size sürpriz yapacaklar desem 1 ay gecmis. Siz birilerinin kalplerini mı kirdiniz ,çok değişik geldi şimdi durum bana

Valla belli etmeyip size sürpriz yapacaklar desem 1 ay gecmis. Siz birilerinin kalplerini mı kirdiniz ,çok değişik geldi şimdi durum bana
Hayır hiç sorun yok arkadaşlarımla aramızda. Bir sorun olsaydı özeleştiri yapıp önemsemezdim bu kadar. Hatta en en yakın arkadaşım 1gün önce arayıp Doğum günün kutlu olsun dedi,yarın diyip teşekkür ettim aa hadi ya diyip başka şeyler anlatmaya başladı

bunda sorun edilecek ne var ki. sen adam gibi söyle istedigini adam da yapsın.
bak kızını ne demiş bebekli pasta istiyorum. az ve öz. net.
sende doıgum gunumde ayagın kırıltı. şimidi iysin hadi şimdi yaş gunumu kutlayalım de. pasta lın iki de mum bitti. evde yemek hazırla romantik böle. ay ne uzatıyorsunuz.
ben 1 hafta oncesinden face de yazarım. yaş gunum yaklaşıyor sakın unutmayın beni arayın :D
herkese de arar :D cok da mutlu olurum. herkes sözümü dinliyor.
eşimde sakın unutma yaşgunum geliyor diyorum.
isteyin isteyin istemeyi bilmiyorsunuz.

16 yaşındaki kızına alınan pastayı bile hesap ediyorsun

Ada'mın ayağı kırık

Annen para göndermiş yetmemiş daha parti beklemişsin

Ben geçen kendime pasta aldım oğlum babasına al demiş de ben aldım kendime

Back